Inloop workshop Bob Ross

Bij aankomst word je ontvangen door onze Bob Ross expert(s). Alle materialen zijn al uitgestald en je krijgt een korte uitleg. Dan gaan we aan het werk. Wees niet bang, het is niet moeilijk. Onze begeleider bouwt het stap voor stap op. Je begint met een blauwe lucht, waar langzamerhand bomen en wolkjes bijkomen. De begeleider doet met u mee en loopt rond voor de nodige aanwijzingen. Je zult merken dat het bijna vanzelf gaat.

Omdat wij alles voor jullie klaar moeten zetten is het de bedoeling dat je vooraf deze workshop boekt.

Data en duur workshop:

Op vrijdag tussen  18.30 en 21.00 uur. (om de week)
Op zondag tussen 10.30 en 13.00 uur (tot en met augustus)
Op zaterdag tussen 10.30 en 13.00 uur (vanaf september)

Bij last minute boekingen:
Indien je op vrijdagavond voor de zondag in hetzelfde weekend een booking doet, graag ook een berichtje appen naar 06-43755744 met jullie naam en welke workshop is geboekt.

Meer informatie

€ 39,50 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een basisarrangement (prijzen p.p.)
Aanvullende opties (drankjes zijn onbeperkt)
Beschrijving

Het effect en de trots dat men aan het eind van de workshop heeft is elke keer weer erg groot. Iedere deelnemer krijgt de instructie en begeleiding die de betreffende deelnemer al naar gelang de behoefte nodig heeft. Een landschap schilderen in de stijl van Tv-icoon Bob Ross blijkt altijd weer een doorslaggevend succes. Jong, oud, beginnend of gevorderd iedereen kan schilderen. Iedere amateur, ook zonder eerdere schilder ervaring, maakt tijdens de schilderworkshop gegarandeerd zijn eigen geslaagde landschap schilderij! Deze workshop is inclusief Bob Ross pruik, zodat je thuis ook als een echte Bob Ross aan de slag kan!

 

Beoordelingen (4)

4 beoordelingen voor Inloop workshop Bob Ross

 1. Eva

  Na wat verhalen te hebben gehoord te hebben van vrienden, heb ik uiteindelijk voor deze workshop gekozen. ‘bob ross’. Het was een super leuke middag en zeer vriendelijke personeel. Het leukste was dat je ook echt een pruik op mocht, zodat je helemaal in je element komt.
  Een echte aanrader voor de kunstenaars

 2. VdV

  Hele leuke workshop, waarbij je alle materialen voor handen hebt en de trucjes van Bob Ross leert! De tijd vliegt voorbij en je hebt aan het eind een Bob Ross lookalike. Wij komen binnenkort weer!

 3. Kiki

  Echt een aanrader dit, gezellig sfeer, leuke begeleiding met humor! We hebben echt leuke eindresultaten gemaakt, en ook alles corona proof! Petje af!

 4. D.v.K.

  Tweede workshop in twee maanden tijd, dat zegt genoeg toch? Na de Roy Lichtenstein workshop, de Bob Ross workshop gedaan. Wederom een feestje!
  Ik wist niet dat ik dit in mij had en ben super trots op het resultaat. GrachtenAtelier Utrecht heeft een mooie locatie (kan een Coronavrije 1,5 meter garanderen) en heeft behulpzame medewerkers die alles op en top regelen!
  Kom zeker nog eens terug!

Een beoordeling toevoegen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie

Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.

Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook

Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?