Inloop workshop Bob Ross

Kruip in de huid van Bob Ross en ervaar nu zelf ‘The Joy of Painting’ met de Bob Ross schilderworkshop. Nu ook als inloop workshop te boeken! Om je nog beter in te kunnen leven in deze beroemde artiest, krijg je zelfs een Bob Ross pruik op. Make love to the canvas, relax, let it flow and think like the water. Geen schildertalent? Ook dan kan je meedoen aan deze workshop. Vergeet niet: ‘We make no mistakes, we just have happy little accidents’! De inloopworkshop Bob Ross is elke zaterdag van 10.30 tot 13.00 uur, indien een datum in onze agenda nog groen is dan is deze boekbaar. Bij wit hebben we de datum zelf eruit gehaald en vol gezet en bij rood is deze vol via de website geboekt. Indien je echt alleen datum kan die op wit of roodl staat, mail ons dan naar info@grachtenatelier.nl en dan kunnen we je op de reservelijst zetten indien er afmeldingen zijn.

€ 42,50 p.p. incl. btw

Wie, wat, waar?

Tijdens de workshop gaan we gezamenlijk een joyful landschap na schilderen met acrylverf. Stap voor stap word je meegenomen langs hoge bergen en stille wateren. En voilà, ineens is daar jouw hoogsteigen landschapsschilderij! Nooit verwacht een echte Bob Ross te schilderen? Aan het begin van deze workshop verwacht niemand dit te kunnen, maar aan het eind zal je versteld staan van je eigen kunnen en zal je met trots het doek mee naar huis nemen!

 • Locatie: GrachtenAtelier, in één van onze sfeervolle locaties in het centrum van Utrecht of op locatie elders
 • Tijdsduur: 2,5 uur van 10.30-13.00 uur
 • Aantal personen: Vanaf 12P overdag, vanaf 15P avond. We hebben twee panden met meerdere ruimtes waar we ca 100 personen tegelijk kunnen workshoppen. Vanaf 50 personen ook op locatie te boeken.

Inloop workshop elke zaterdagochtend tussen 10.30 en 13.00 uur.

Elke week geven wij deze workshop op vaste tijdstippen, zodat het ook voor kleinere groepen of individuen mogelijk wordt om deel te nemen. Omdat wij alles voor jullie klaar moeten zetten, is het wel de bedoeling dat je deze workshop vooraf online boekt. Dat doe je makkelijk met onze online boekingstool hiernaast!

Let op: alleen de groene data zijn nog beschikbaar en boekbaar!

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een arrangement

Verplicht basisarrangement (p.p.)

Aanvullingen

(p.p.)

Inloop is geen inloop!

Omdat wij alles voor jullie klaar moeten zetten is het de bedoeling dat je deze "inloop" workshop van te voren boekt.

Ben je met een groep?

Dan is het leuker om de workshop exclusief voor jouw groep te organiseren. Boek dan geen inloop workshop, maar een groepsworkshop!

Engels?

We geven de workshops ook in het Engels: handig voor internationale bedrijven of studentenverenigingen!

Wat kun je verwachten?

Aan het begin van de inloop workshop word je door onze enthousiaste begeleiders ontvangen in één van onze creatieve studio’s in hartje Utrecht. Ze zijn er helemaal klaar voor om je mee te nemen in de wondere wereld van Bob Ross! Na een korte kennismaking en introductie krijgt iedereen zijn eigen werkstation, waar alle materialen al voor je klaarliggen. Zet je pruik maar op en ga aan de slag!

Onder begeleiding van onze creatieve begeleiders tover je jouw witte canvas laag voor laag om tot een typisch Bob Ross landschap. Ze vertellen je meer over zijn dieptetechnieken en geven je handige tips op het gebied van kleurgebruik. Je krijgt zoveel begeleiding als je zelf wilt!

Wedden dat je jouw kunstwerk na afloop graag mee naar huis neemt en een ereplekje in huis wil geven? Of geef hem cadeau aan iemand die blij wordt van al jouw happy accidents!

Informeer naar de mogelijkheden!

Had je net iets anders in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bespreek jouw wensen met ons: informeer via e-mail (info@grachtenatelier.nl) of telefonisch (06 – 4375 5744) wat we voor jouw groep kunnen betekenen!

Vragen?

Heb je een vraag over onze workshops? Bekijk dan eens onze pagina met veel gestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er wel tussen! Is dat niet zo, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

4 beoordelingen voor Inloop workshop Bob Ross

 1. Eva

  Na wat verhalen te hebben gehoord te hebben van vrienden, heb ik uiteindelijk voor deze workshop gekozen. ‘bob ross’. Het was een super leuke middag en zeer vriendelijke personeel. Het leukste was dat je ook echt een pruik op mocht, zodat je helemaal in je element komt.
  Een echte aanrader voor de kunstenaars

 2. VdV

  Hele leuke workshop, waarbij je alle materialen voor handen hebt en de trucjes van Bob Ross leert! De tijd vliegt voorbij en je hebt aan het eind een Bob Ross lookalike. Wij komen binnenkort weer!

 3. Kiki

  Echt een aanrader dit, gezellig sfeer, leuke begeleiding met humor! We hebben echt leuke eindresultaten gemaakt, en ook alles corona proof! Petje af!

 4. D.v.K.

  Tweede workshop in twee maanden tijd, dat zegt genoeg toch? Na de Roy Lichtenstein workshop, de Bob Ross workshop gedaan. Wederom een feestje!
  Ik wist niet dat ik dit in mij had en ben super trots op het resultaat. GrachtenAtelier Utrecht heeft een mooie locatie (kan een Coronavrije 1,5 meter garanderen) en heeft behulpzame medewerkers die alles op en top regelen!
  Kom zeker nog eens terug!

Een beoordeling toevoegen

Wat is er inbegrepen?

 • Professionele begeleiding
 • Prachtige locatie aan de gracht in Utrecht
 • Je eigen Bob Ross schilderij
 • Om je in te leven: een Bob Ross pruik
 • Je eigen canvas om op te werken
 • Gebruik van penselen en verf
 • De begeleiding of vrijheid die jij nodig hebt!

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?