Inloop workshop Bonbons maken

Duur: 2,5 uur

De meeste workshops die wij aanbieden zijn bedoeld voor grotere groepen. Iedereen die graag zou willen deelnemen aan de bonbon workshop, maar niet met een grote groep is, kan zich aanmelden bij onze inloopworkshops. Dit houdt in dat je niet met een minimum aantal personen hoeft te zijn. Het is wel noodzakelijk dat je van tevoren reserveert. Dus ben je alleen of met een vriend, vriendin of collega? Geen probleem. Meld je nu aan voor de Inloopworkshop Bonbons.

€ 39,50 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies hier een arrangement! Prijzen per persoon.

Beschrijving

Bijna iedereen houdt van chocolade. Laat je ultieme chocolade droom uitkomen met onze Bonbon workshop. We nemen je mee in de wereld van chocolade. Tijdens de workshop krijg je uitleg over de herkomst van chocolade, hoe er mee te werken en ga je zelf bonbons maken. Een goede bonbon is geheimzinnig en onweerstaanbaar lekker. Je leert chocolade op de juiste manier te verwerken (temperen) en met elkaar verzinnen we de smaken van de bonbons. Daarvoor hebben we verschillende noten, vruchten, kruiden en likeuren staan. Bovendien word je verwend met een waanzinnig lekkere chocolade fondue in combinatie met marshmallows en vers fruit. Het eindresultaat van deze workshop is een prachtig verpakt doosje met de door jouw zelfgemaakte bonbons.

Beoordelingen (1)

1 beoordeling voor Inloop workshop Bonbons maken

  1. Willemijn

    Dit was echt leuk om te doen. ben zelf groot fan van bonbons. De workshop werd goed uitgelegd, ik had voldoende keus voor de vulling. Uiteindelijk waren ze heerlijk, heb bijna alles dezelfde avond opgegeten. Super dagje gehad en een aanrader voor bonbon liefhebbers.

Een beoordeling toevoegen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie

Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.

Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook

Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook