Inloop workshop bonbons

Heb jij altijd al eens je eigen bonbons willen maken? Met deze inloop workshop komen stoutste dromen van menig chocoladejunkie uit. In 2,5 uur leer je namelijk de geheimen van een goede bonbon, maak je zelf de mooiste exemplaren en mag je ze ook nog eens mee naar huis nemen. Als ze niet al op zijn voor je thuiskomt… Loopt het water je al in de mond?

Vanaf:  42,50

Wie, wat, waar?

Laat je ultieme chocoladedroom uitkomen met onze inloop workshop Bonbons maken! Op onze fantastische locatie aan de grachten van Utrecht ga je individueel of in een klein groepje aan de slag met het maken van zalige bonbons. Wij zullen je daarbij natuurlijk de fijne kneepjes van het vak bijbrengen!

Wat dacht je van bijzondere exemplaren als de witte chocolade bonbon met limoen en kokos? Of van bonbons met een verrukkelijke vulling van rozenwater, cheesecake of tiramisu? Of experimenteer zelf met verschillende ingrediënten uit ons ruime assortiment en leef je uit onder onze begeleiding!

 • Locatie: GrachtenAtelier, in één van onze sfeervolle locaties in het centrum van Utrecht
 • Tijdsduur: 2,5 uur

Voor de echte stouterds

Is bonbons maken alleen jou nog niet gek genoeg? Voor de echte stouterds onder ons hebben we ook een inloop workshop Erotische bonbons maken.

Inloop workshop

Elke week geven wij op zaterdag de inloopworkshop bonbons maken tussen 10.30 en 13.00 uur en tussen 13.45 tot 16.15 uur, zodat het ook voor kleinere groepen of individuen mogelijk wordt om deel te nemen. Omdat wij alles voor jullie klaar moeten zetten, is het wel de bedoeling dat je deze workshop vooraf online boekt. Dat doe je makkelijk met onze online boekingstool hiernaast! Ben je op zoek voor een groep vanaf 12 personen, kijk dan op de culinaire groepsworkshop pagina. Alleen bij inloop werken we met vaste tijden/data.

Let op: alleen de groene data zijn nog beschikbaar en boekbaar! is de datum niet klikbaar of wit is deze al vol.

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een arrangement

Verplicht basisarrangement (p.p.)

Inloop is geen inloop!

Omdat wij alles voor jullie klaar moeten zetten is het de bedoeling dat je deze "inloop" workshop van te voren boekt.

Ben je met een groep?

Dan is het leuker om de workshop exclusief voor jouw groep te organiseren. Boek dan geen inloop workshop, maar een groepsworkshop!

Engels?

We geven de workshops ook in het Engels: handig voor internationale bedrijven of studentenverenigingen!

Wat kun je verwachten?

Je wordt ontvangen door onze enthousiaste begeleiders in onze prachtige werfkelder in het centrum van Utrecht. Na een korte uitleg gaan we lekker aan de slag met chocolade. Je leert hoe je ganaches en bonbons maakt met verschillende ingrediënten en texturen. En hoe je je eindresultaat mooi kan decoreren!

Natuurlijk is het feest niet compleet zonder een mooie verpakking: aan het eind van de workshop leren we je dus ook hoe je je zelfgemaakte bonbons prachtig kan inpakken in je eigen bonbondoosje. Dat wordt smullen! Of geef je ze aan iemand cadeau?

Informeer naar de mogelijkheden!

Had je net iets anders in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bespreek jouw wensen met ons: informeer via e-mail (info@grachtenatelier.nl) of telefonisch (06 – 4375 5744) wat we voor jouw groep kunnen betekenen!

Vragen?

Heb je een vraag over onze workshops? Bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er wel tussen! Is dat niet zo, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

4 beoordelingen voor Inloop workshop bonbons

 1. Willemijn

  Dit was echt leuk om te doen. ben zelf groot fan van bonbons. De workshop werd goed uitgelegd, ik had voldoende keus voor de vulling. Uiteindelijk waren ze heerlijk, heb bijna alles dezelfde avond opgegeten. Super dagje gehad en een aanrader voor bonbon liefhebbers.

 2. Mascha

  Samen met mijn dochters bonbons gemaakt, erg leuk om te doen samen. Ze leggen het heel goed uit en we hebben heerlijk gesnoept van de chocolade fondue. Iedereen had zijn eigen werktafel per groepje, dus ruimte genoeg en Coronaproof. Nette en schone ruimte, gezellig personeel en echt een aanrader om als familie te doen!

 3. Femke

  Samen met mijn moeder de bonbon workshop gedaan, fijn dat het door kon gaan ondanks corona. We hebben heerlijke bonbons gemaakt! Dit gaan we thuis vaker doen, bedankt!

 4. Pieter-Jan

  Geweldige ervaring! Lekker creatief bezig zijn en mooie kunstwerkjes maken. Henk en Emma bedankt voor jullie begeleiding!

Een beoordeling toevoegen

Wat is er inbegrepen?

 • Professionele begeleiding
 • Prachtige locatie aan de gracht in Utrecht
 • Zelf ganaches en bonbons leren maken
 • Groot aanbod aan ingrediënten, smaken en texturen
 • Tips en weetjes over chocolade
 • Versieren van bonbons
 • Feestelijk inpakken van je eigen bonbondoosje
 • Chocoladefondue met koekjes, vers fruit en marshmallows

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?