Inloop workshop bonbons

Laat je ultieme chocoladedroom uitkomen met onze workshop Bonbons maken! Op onze fantastische locatie aan de grachten van Utrecht ga je samen met vrienden, familie of collega’s aan de slag met het maken van zalige bonbons en zullen wij jullie de fijne kneepjes van het vak bijbrengen.

€ 39,50 p.p. incl. btw

Wie, wat, waar?

Duur: 2,5 uur

Een goede bonbon is geheimzinnig en onweerstaanbaar lekker. Wat dacht je van bijzondere exemplaren als de witte chocolade bonbon met limoen en kokos? Of van bonbons met een verrukkelijke vulling van Rozenwater, Cheesecake of Tiramisu? Of experimenteer zelf met verschillende ingrediënten uit ons ruime assortiment en leef je uit onder onze begeleiding!

Elke zaterdag tussen 10.30 en 13.00 uur bieden we deze workshop aan voor kleine groepjes.  Omdat wij alles voor jullie klaar moeten zetten is het de bedoeling dat je vooraf deze workshop boekt. Groepen vanaf 10 personen kunnen boeken bij culinaire workshops .https://www.grachtenatelier.nl/workshops/bonbons-maken/

 

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een basisarrangement (prijzen p.p.)
Aanvullende opties (drankjes zijn onbeperkt)

Inloop is geen inloop!

Omdat wij alles voor jullie klaar moeten zetten is het de bedoeling dat je deze "inloop" workshop van te voren boekt.

Ben je met een groep?

Ben je met een groep? Boek dan een groepsworkshop!

Engels?

We geven de workshops ook in het Engels: handig voor internationale bedrijven of studentenverenigingen!

Wat bieden wij:

 • Tips en weetjes over chocolade
 • Maken van vullingen
 • Groot aanbod aan ingrediënten, smaken en texturen
 • Ontwerpen van je eigen creaties
 • Decoreren van bonbons
 • Chocolade fondue
 • Zelf feestelijk inpakken van je eigen bonbondoosje
 • Professionele begeleiding
 • Prachtige locatie

We plaatsen kleine groepjes bij elkaar, zodat je ook met een klein groepje een leuk uitje kan boeken! Iedereen maakt zijn eigen bonbonnetjes en ganaches en neemt deze einde workshop mee naar huis.

4 beoordelingen voor Inloop workshop bonbons

 1. Willemijn

  Dit was echt leuk om te doen. ben zelf groot fan van bonbons. De workshop werd goed uitgelegd, ik had voldoende keus voor de vulling. Uiteindelijk waren ze heerlijk, heb bijna alles dezelfde avond opgegeten. Super dagje gehad en een aanrader voor bonbon liefhebbers.

 2. Mascha

  Samen met mijn dochters bonbons gemaakt, erg leuk om te doen samen. Ze leggen het heel goed uit en we hebben heerlijk gesnoept van de chocolade fondue. Iedereen had zijn eigen werktafel per groepje, dus ruimte genoeg en Coronaproof. Nette en schone ruimte, gezellig personeel en echt een aanrader om als familie te doen!

 3. Femke

  Samen met mijn moeder de bonbon workshop gedaan, fijn dat het door kon gaan ondanks corona. We hebben heerlijke bonbons gemaakt! Dit gaan we thuis vaker doen, bedankt!

 4. Pieter-Jan

  Geweldige ervaring! Lekker creatief bezig zijn en mooie kunstwerkjes maken. Henk en Emma bedankt voor jullie begeleiding!

Een beoordeling toevoegen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?