Inloop workshop Dikke dames schilderen

Wie kent ze niet? De razend populaire schilderijen van De Dikke Dames. Je ziet ze overal hangen in cafés, restaurant en huiskamers. De Dikke Dames zijn altijd vergezeld door een glaasje wijn, hapje eten of een lekker taartje. De schilderijen stralen één en al gezelligheid uit. Dat zal het succes dan ook kunnen verklaren.

Drie keer per week geven wij deze inloopworkshop voor kleine groepen, uiteraard Corona proof op 1,5 meter afstand per huishouden. Omdat wij alles voor jullie klaar moeten zetten is het de bedoeling dat je vooraf deze workshop boekt voor jouw groepje.

Elke zaterdagochtend tussen 10.30 en 13.00 uur, bij plan en boek je de data die nog beschikbaar zijn.

€ 39,50 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een basisarrangement (prijzen p.p.)
Aanvullende opties (drankjes zijn onbeperkt)
Beschrijving

Heb je altijd al willen leren schilderen als Theo Broeren met zijn bekende dikke dames schilderijen? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Met deze workshop ga je je eigen ‘’Dikke Dames’’ schilderij maken. Laat je creativiteit op z’n vrije loop en laat jouw schilderij schitteren in de woonkamer, slaapkamer of de keuken! Iedereen kan hier zijn of haar creativiteit kwijt en zal aan het einde van de workshop verstelt staan.

Bij plan en boek kan je data aanklikken voor deze inloop workshop, indien een datum niet klikbaar is, dan staat deze datum al op vol.

 

Beoordelingen (3)

3 beoordelingen voor Inloop workshop Dikke dames schilderen

  1. Ingrid

    Ik ben erg tevreden over het GrachtenAtelier. ik besloot door verhalen van vriendinnen deze workshop te volgen. ik heb een ontzettend leuke en leerzame dag gehad. het was echt een super leuk uitstapje. Het personeel was super vriendelijk en we werden goed geholpen. M’n zelfgemaakte schilderij krijgt zeker een plekje in de woonkamer.

  2. Marieke

    Ik heb mijn moeder deze workshop cadeau gedaan. Ik vond het zelf ook verrassend leuk om weer eens creatief bezig te zijn! We hebben een leuke middag gehad, bedankt en tot de volgende keer!

  3. Mirjam

    Samen met een vriendin deze inloopworkshop gedaan. We hebben leuke werkjes gemaakt, bedankt voor de tips!

Een beoordeling toevoegen

Workshop verloop
Met de workshop Dikke Dames schilderen creëer je jouw eigen gezelligheid op het canvas. Zo’n creatief-avondje-uit vindt plaats in een gezellige, Utrechtse werfkelder. Dat is helemaal de natuurlijke habitat van de Dikke Dames. Ga er eens goed voor zitten of staan en waag je met je collega’s, vrienden of familie aan een schilderij vol gezelligheid en plezier. Schilder voluptueuze dames die zichtbaar van het leven genieten. Deze kleurrijke, ronde dames staan vol in het leven en dat straalt af op jullie. Schilder er op los, laat de creativiteit vloeien en geniet. Samen schilderen vermindert stress en bevordert saamhorigheid. Deze workshop creëert een blijvende herinnering. Je begint met het overtrekken van een voorbeeld, maar je mag het natuurlijk ook helemaal zelf tekenen. Daarna kun je vrij kiezen welke kleuren je gaat gebruiken, wat je doet met de achtergrond etc. Met vragen kun je altijd terecht bij de begeleiders van de workshop!

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.
Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook
Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook
Coronaproof workshops Coronaproof workshops
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?