Inloop workshop Gekke Dieren schilderen

Jouw lievelingsdier op een grappige manier vereeuwigen op het schildersdoek? Dan is dit dé inloop workshop voor jou! Je gaat niet alleen lekker creatief bezig met verf en kwasten, je maakt ook nog eens een prachtig eerbetoon aan jouw favoriete beest! Lekker knutselen en kliederen, met ongetwijfeld een uniek eindresultaat. Heb jij al bedacht waar je kunstwerk straks komt te hangen?

€ 42,50 p.p. incl. btw

Wie, wat, waar?

Gekke dieren schilderen. Wordt het je kat, hond, konijn of misschien toch Bertha de koe in de wei? Als jij je spirit animal in het zonnetje wil zetten en wil namaken op een unieke manier, dan kan dat bij het GrachtenAtelier! Iedereen kan zijn of haar creativiteit kwijt in deze gezellige inloop workshop. Ook als je geen enkele ervaring hebt met schilderen. Aan het einde van de workshop sta je zeker weten versteld van je eigen creativiteit en van het vrolijke eindresultaat!

 • Locatie: GrachtenAtelier, in één van onze sfeervolle locaties in het centrum van Utrecht
 • Tijdsduur: 2 uur

Inloop workshop

Elke week geven wij deze workshop op vaste tijdstippen, zodat het ook voor kleinere groepen of individuen mogelijk wordt om deel te nemen. Omdat wij alles voor jullie klaar moeten zetten, is het wel de bedoeling dat je deze workshop vooraf online boekt. Dat doe je makkelijk met onze online boekingstool hiernaast!

Let op: alleen de groene data zijn nog beschikbaar en boekbaar!

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een arrangement

Verplicht basisarrangement (p.p.)

Aanvullingen

(p.p.)

Inloop is geen inloop!

Omdat wij alles voor jullie klaar moeten zetten is het de bedoeling dat je deze "inloop" workshop van te voren boekt.

Ben je met een groep?

Dan is het leuker om de workshop exclusief voor jouw groep te organiseren. Boek dan geen inloop workshop, maar een groepsworkshop!

Engels?

We geven de workshops ook in het Engels: handig voor internationale bedrijven of studentenverenigingen!

Wat kun je verwachten?

Bij aanvang word je door onze enthousiaste begeleiding ontvangen in één van onze creatieve studio’s in het centrum van Utrecht. Na een korte uitleg kun je plaatsnemen achter je eigen schildersdoek, en ga je onder begeleiding van je creatieve host jouw favoriete dier laten schitteren in je eigen (te) gekke kunstwerk! Met acrylverf en kwasten maak je een unieke creatie, die zeker niet zal misstaan op de schoorsteenmantel. Of geef je jouw schilderij cadeau aan een andere fan van dit dier?

Informeer naar de mogelijkheden!

Had je net iets anders in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bespreek jouw wensen met ons: informeer via e-mail (info@grachtenatelier.nl) of telefonisch (06 – 4375 5744) wat we voor jouw groep kunnen betekenen!

Vragen?

Heb je een vraag over onze workshops? Bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er wel tussen! Is dat niet zo, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

3 beoordelingen voor Inloop workshop Gekke Dieren schilderen

 1. Anne

  Wat was dit leuk om te doen. wilde altijd al graag een schilderij van m’n kat op de muur hebben en dit is dan ook de ideale workshop. mooie ruimte, aardig personeel en goed bereikbare locatie. Het was een leuke en leerzame middag. Zeker een aanrader.

 2. Sylvia

  We hebben geweldige kippen gemaakt voor ons nieuwe huis (een boerderij!). Super leuk om weer eens creatief bezig te zijn. We komen zeker nog eens terug!

 3. Kim

  Hele leuke activiteit dit! Leuk dat we de andere inloopworkshops ook hebben meegekregen, wij komen de volgende keer de Andy Warhol workshop doen, dat zag er ook super uit!

Een beoordeling toevoegen

Wat is er inbegrepen?

 • Professionele begeleiding
 • Uitleg over verschillende schildertechnieken
 • Schildermaterialen zoals een canvas, acrylverf en penselen
 • De begeleiding of vrijheid die jij nodig hebt
 • Een uniek gekke dieren schilderij als eindresultaat!

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?