Inloop workshop Gekke Dieren schilderen

Bij gekke dieren schilderen krijg jij professionele begeleiding om een dier na te maken op jouw eigen manier. Hier krijg jij de gelegenheid om je eigen creativiteit te gebruiken om jouw lievelingsdier na te maken. Laat je creativiteit de vrije loop en laat jouw beeldje schitteren in de woonkamer, slaapkamer of keuken!

€ 39,50 p.p. incl. btw

Wie, wat, waar?

Gekke dieren schilderen. Jouw kat, hond, konijn of misschien Bertha de koe in de wei. Je wilt je huisdier in het zonnetje zetten en namaken op een unieke manier, het kan allemaal bij GrachtenAtelier. Iedereen kan hier zijn of haar creativiteit kwijt en zal aan het einde van de workshop verstelt staan van het vrolijke eindresultaat.

Omdat wij alles voor jullie klaar moeten zetten is het de bedoeling dat je vooraf deze workshop boekt voor jouw groepje.

We geven deze workshop elke week op zaterdagochtend tussen 10.30 en 12.30 uur, bij plan en boek zie je de data staan die nog boekbaar zijn.

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een basisarrangement (prijzen p.p.)
Aanvullende opties (drankjes zijn onbeperkt)

Inloop is geen inloop!

Omdat wij alles voor jullie klaar moeten zetten is het de bedoeling dat je deze "inloop" workshop van te voren boekt.

Ben je met een groep?

Ben je met een groep? Boek dan een groepsworkshop!

Engels?

We geven de workshops ook in het Engels: handig voor internationale bedrijven of studentenverenigingen!

Gekke dieren schilderen. Jouw kat, hond, konijn of misschien Bertha de koe in de wei. Je wilt je huisdier in het zonnetje zetten en namaken op een unieke manier, het kan allemaal bij GrachtenAtelier. Bij gekke dieren schilderen krijg jij professionele begeleiding om een dier na te maken op jouw eigen manier. Hier krijg jij de gelegenheid om je eigen creativiteit te gebruiken om jouw lievelingsdier na te maken. Laat je creativiteit de vrije loop en laat jouw beeldje schitteren in de woonkamer, slaapkamer of keuken! Iedereen kan hier zijn of haar creativiteit kwijt en zal aan het einde van de workshop verstelt staan van het vrolijke eindresultaat.

3 beoordelingen voor Inloop workshop Gekke Dieren schilderen

  1. Anne

    Wat was dit leuk om te doen. wilde altijd al graag een schilderij van m’n kat op de muur hebben en dit is dan ook de ideale workshop. mooie ruimte, aardig personeel en goed bereikbare locatie. Het was een leuke en leerzame middag. Zeker een aanrader.

  2. Sylvia

    We hebben geweldige kippen gemaakt voor ons nieuwe huis (een boerderij!). Super leuk om weer eens creatief bezig te zijn. We komen zeker nog eens terug!

  3. Kim

    Hele leuke activiteit dit! Leuk dat we de andere inloopworkshops ook hebben meegekregen, wij komen de volgende keer de Andy Warhol workshop doen, dat zag er ook super uit!

Een beoordeling toevoegen

Ga er eens goed voor zitten of staan en waag je met je collega’s, vrienden of familie aan een schilderij vol gezelligheid en plezier. Schilder de dieren die zichtbaar van het leven genieten. Deze kleurrijke, vrolijke dieren staan vol in het leven en dat straalt af op jullie. Schilder er op los, laat de creativiteit vloeien en geniet. Samen schilderen vermindert stress en bevordert saamhorigheid. Deze workshop creëert een blijvende herinnering.

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?