Inloop workshop Moleculair Koken

Duur: 3 uur

Moleculair koken is een wisselwerking tussen kunst & techniek welke onlosmakelijk is verbonden met smaak. Door texturen te veranderen, te spelen met temperaturen en andere presentatievormen te creëren krijgt koken een nieuwe dimensie! 

 

 

€ 75,00 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een basisarrangement (prijzen p.p.)
Aanvullende opties (drankjes zijn onbeperkt)
Beschrijving

De keuken en de wetenschap hebben elkaar gevonden in de Moleculaire gastronomie. Het is de chemie en de natuurkunde achter de bereiding van elk gerecht. Dit leidt tot gerechten die je in een normale keuken niet zult tegenkomen! Je gaat werken met bijvoorbeeld Agar Agar, Calcic en Algin… Al nieuwsgierig? Heb je zin een ander soort culinaire ervaring, boek dan deze deze workshop Moleculair koken! Wij hebben gekozen voor gerechten die je thuis ook kan maken en daarom bieden wij geen gerechten aan waar we koken met stikstof.

De inloop voor Moleculair Koken bieden we elke laatste zondag van de maand aan tussen 1600 en 1900 uur (Helaas zijn alle data al vol voor dit en volgend jaar en kan je alleen nog deze workshop boeken met een reeds bestelde cadeaubon) 

Beoordelingen (3)

3 beoordelingen voor Inloop workshop Moleculair Koken

 1. Barend

  Samen met mijn vriendin deze workshop gedaan, ze is dol op koken en ik zocht iets vernieuwends.
  Super leuk om te doen, ze was blij verrast. De recepten die we toegestuurd hebben gekregen gaan we thuis zeker nog uitproberen. Bedankt!

 2. Danielle

  Wat een leuke activiteit, het was gezellig, leerzaam en we hebben heerlijk gegeten. Een echte aanrader!

 3. Suzanne

  Bedankt Merlijn voor de leerzame Moleculaire kookworkshop! We hebben veilig op 1,5 meter een top instructie van je gekregen en heerlijk gegeten.

Een beoordeling toevoegen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.
Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook
Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook
Coronaproof workshops Coronaproof workshops
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?