De keuken en de wetenschap hebben elkaar gevonden in de Moleculaire gastronomie. Het is de chemie en de natuurkunde achter de bereiding van elk gerecht. Dit leidt tot gerechten die je in een normale keuken niet zult tegenkomen! Je gaat werken met bijvoorbeeld Agar Agar, Calcic en Algin… Al nieuwsgierig? Heb je zin een ander soort culinaire ervaring, boek dan deze deze workshop Moleculair koken! Wij hebben gekozen voor gerechten die je thuis ook kan maken en daarom bieden wij geen gerechten aan waar we koken met stikstof. Na de workshop is het mogelijk om in ons winkeltje tegen betaalbare prijs moleculaire ingrediënten te kopen, zodat je het geleerde thuis in de praktijk kan brengen.
De inloop voor Moleculair Koken bieden we elke laatste zondag van de maand aan tussen 1600 en ca 2000/2030 uur.
Barend –
Samen met mijn vriendin deze workshop gedaan, ze is dol op koken en ik zocht iets vernieuwends.
Super leuk om te doen, ze was blij verrast. De recepten die we toegestuurd hebben gekregen gaan we thuis zeker nog uitproberen. Bedankt!
Danielle –
Wat een leuke activiteit, het was gezellig, leerzaam en we hebben heerlijk gegeten. Een echte aanrader!
Suzanne –
Bedankt Merlijn voor de leerzame Moleculaire kookworkshop! We hebben veilig op 1,5 meter een top instructie van je gekregen en heerlijk gegeten.