Inloop workshop Moleculair Koken Diner

Duur: 4,5 uur

Iedereen die graag zou willen deelnemen aan een van onze workshops, maar niet met een grote groep is, kan zich aanmelden bij onze inloopworkshops. Dit betekent dat je niet met een minimum aantal personen hoeft te zijn, maar het is wel noodzakelijk om van tevoren te reserveren. Ben je alleen, met een vriend, vriendin of collega, geen probleem!

Kookliefhebber en op zoek naar uitdaging?

Moleculair koken is een nieuwe ervaring van koken! Moleculair koken is eigenlijk al oeroud en begon al op het moment dat onze voorouders op een vuurtje gerechten gingen bereiden.

€ 75,00 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies hier een arrangement! Prijzen per persoon.

Beschrijving

Moleculair koken is een wisselwerking tussen kunst en techniek en is onlosmakelijk verbonden met smaak. Dit leidt tot gerechten die je in een normale keuken niet zult tegenkomen! Je gaat werken met bijvoorbeeld Agar Agar, Calcic en Algin… Al nieuwsgierig?
Heb je zin een ander soort culinaire ervaring, boek dan deze deze workshop Moleculair koken! (Er zijn geen gerechten bij met stikstof).

De inloop voor Moleculair Koken vinden plaats op de zondagen. Bij een minimum deelname van 8 personen gaat de workshop door!

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Inloop workshop Moleculair Koken Diner” te beoordelen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie

Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.

Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook

Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook