Inloop workshop Piemels boetseren

Heb jij zin in een ochtend onbedaarlijk lachen? Elke zaterdag krijg je bij het GrachtenAtelier de kans om je te verdiepen in het mannelijk geslachtsorgaan: de piemel! In deze inloop workshop boetseer je jouw eigen exemplaar en versier je hem vrolijk tot een waar kunstwerk. En het allerleukste: je gaat naar huis met je hoofd bomvol feitjes over de penis. Wij vertellen namelijk alles wat je ooit wilde weten over de piemel!

€ 42,50 p.p. incl. btw

Wie, wat, waar?

Piemels! Iedereen heeft ze wel eens gezien. Je hebt ze in alle soorten en maten. Groot, klein, recht, krom, besneden, onbesneden etc. Maar heb je wel eens een piemel geboetseerd? Bij ons krijg je de kans om door middel van boetseren de penis pas echt te leren kennen. Want hoe ziet een piemel er eigenlijk uit? Iedereen weet precies hoe een piemel eruit ziet… toch? Wist je bijvoorbeeld dat de linkerbal altijd lager hangt dan de rechter? Dit en meer van zulke interessante weetjes ontdek je in onze workshop!

 • Locatie: GrachtenAtelier, in één van onze sfeervolle locaties in het centrum van Utrecht
 • Tijdsduur: 2 uur

Inloop workshop

Elke week geven wij deze workshop op vaste tijdstippen, zodat het ook voor kleinere groepen of individuen mogelijk wordt om deel te nemen. Omdat wij alles voor jullie klaar moeten zetten, is het wel de bedoeling dat je deze workshop vooraf online boekt. Dat doe je makkelijk met onze online boekingstool hiernaast!

Let op: alleen de groene data zijn nog beschikbaar en boekbaar!

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een arrangement

Verplicht basisarrangement (p.p.)

Aanvullingen

(p.p.)

Inloop is geen inloop!

Omdat wij alles voor jullie klaar moeten zetten is het de bedoeling dat je deze "inloop" workshop van te voren boekt.

Ben je met een groep?

Dan is het leuker om de workshop exclusief voor jouw groep te organiseren. Boek dan geen inloop workshop, maar een groepsworkshop!

Engels?

We geven de workshops ook in het Engels: handig voor internationale bedrijven of studentenverenigingen!

Wat kun je verwachten?

Aan het begin van de workshop word je door de enthousiaste begeleiders ontvangen in één van onze prachtige creatieve studio’s in hartje Utrecht. De voorbeelden staan al voor je klaar: kijk je ogen uit en doe inspiratie op bij eerder gemaakte piemels! Na een korte kennismaking en intro kun je plaatsnemen aan je eigen werkstation, waar alle materialen al voor je klaarstaan. Tijd om je mouwen op te stropen en je creativiteit de vrije loop te laten!

Terwijl jullie creatief bezig zijn, hebben je begeleiders volop interessante feitjes over de penis voor je klaarstaan. Wie ga jij straks versteld doen staan met jouw kennis van de penis? Je leert de piemel niet alleen beter kennen met je handen, ook je algemene kennis wordt behoorlijk opgeschroefd!

Na de workshop mag iedereen zijn eigen piemelbeeldje mee naar huis nemen. Leuk op de schoorsteenmantel, of als hilarisch cadeau voor een vriend of vriendin. Jouw piemel komt ongetwijfeld goed terecht!

Impressie van deze workshop op TikTok >>

Informeer naar de mogelijkheden!

Had je net iets anders in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bespreek jouw wensen met ons: informeer via e-mail (info@grachtenatelier.nl) of telefonisch (06 – 4375 5744) wat we voor jouw groep kunnen betekenen!

Vragen?

Heb je een vraag over onze workshops? Bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er wel tussen! Is dat niet zo, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

2 beoordelingen voor Inloop workshop Piemels boetseren

 1. Natasja de G.

  Hilarisch, enorm gelachen en de vrijgezel heeft een super leuke middag gehad!

 2. Sharon uit Utrecht

  We hebben echt genoten, een leuke workshop met een erotisch tintje, maar niet te, goed uitgelegd, goed verzorgd met gebak, behulpzaam en grappig personeel en we wisten niet dat we zo creatief waren met zulke leuke resultaten. De verpakking ook erg leuk bedacht!

Een beoordeling toevoegen

Wat is er inbegrepen?

 • Professionele begeleiding
 • Prachtige locatie aan de gracht in Utrecht
 • Volop inspiratie en voorbeelden
 • Gebruik van klei, verf en andere materialen
 • Je zelfgemaakte piemelbeeldje
 • Tal van feitjes en weetjes over de piemel

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?