Inloop workshop Stadsgezichten schilderen

Heb jij altijd al je eigen stadsgezicht willen schilderen in een vrolijke en kleurrijke stijl? In deze inloop workshop gaan we aan de slag met de bonte knalkleuren van de Cobra-beweging. Je weet wel, de stijl waar Herman Brood beroemd mee is geworden! Leer hoe je jouw favoriete stad op een kleurrijke manier tot leven brengt en vereeuwig jouw mooiste plekje van Nederland in een uniek schilderij.

€ 42,50 p.p. incl. btw

Wie, wat, waar?

De Stadsgezichten stijl is een vorm van semi-abstracte kunst waarbij de schilder het schilderdoek gebruikt om een ode te brengen aan zijn of haar favoriete stad. De techniek die we gebruiken gaat hand in hand met die van Herman Brood en de Cobra periode. Cobra stond bekend om zijn rebelse kunstenaars die afkomstig waren uit Copenhagen, Brussel en Amsterdam.

Of het nu de Domtoren, de Oudegracht, Erasmusbrug, het Paleis aan de Dam of de stadspoort van Amersfoort is: in deze inloop workshop ga jij je favoriete Hollandse pronkstuk schilderen in de onmiskenbare Cobra-stijl. Onder professionele begeleiding begin je met een schets van een van de vele unieke skylines van Nederland.

Vervolgens ga je uitbundig als een echte Herman Brood met felle kleuren en dikke lijnen jouw favoriete plekje van Nederland tot leven brengen met kwasten en verf!

 • Locatie: GrachtenAtelier, in één van onze sfeervolle locaties in het centrum van Utrecht
 • Tijdsduur: 2 uur

Inloop workshop

Elke week geven wij deze workshop op vaste tijdstippen, zodat het ook voor kleinere groepen of individuen mogelijk wordt om deel te nemen. Omdat wij alles voor jullie klaar moeten zetten, is het wel de bedoeling dat je deze workshop vooraf online boekt. Dat doe je makkelijk met onze online boekingstool hiernaast!

Let op: alleen de groene data zijn nog beschikbaar en boekbaar!

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een arrangement

Verplicht basisarrangement (p.p.)

Aanvullingen

(p.p.)

Inloop is geen inloop!

Omdat wij alles voor jullie klaar moeten zetten is het de bedoeling dat je deze "inloop" workshop van te voren boekt.

Ben je met een groep?

Dan is het leuker om de workshop exclusief voor jouw groep te organiseren. Boek dan geen inloop workshop, maar een groepsworkshop!

Engels?

We geven de workshops ook in het Engels: handig voor internationale bedrijven of studentenverenigingen!

Wat kun je verwachten?

Bij aanvang word je door onze enthousiaste begeleiding ontvangen in één van onze creatieve studio’s in het centrum van Utrecht. Na een korte kennismaking en meer uitleg over de Stadsgezichten stijl en Herman Brood en de Cobra periode, gaan we lekker aan de slag met verf en doek!

Bij jouw eigen werkstation liggen alle materialen al voor je klaar. Je begint met een schets van je favoriete Nederlandse skyline, en als je compositie helemaal naar wens is kan je aan de slag met kwast en verf! Klieder en smeer er lekker op los; de Cobra stijl is lekker vrij en impressionistisch. Wedden dat je aan het eind een kunstwerk hebt om trots op te zijn?

Informeer naar de mogelijkheden!

Had je net iets anders in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bespreek jouw wensen met ons: informeer via e-mail (info@grachtenatelier.nl) of telefonisch (06 – 4375 5744) wat we voor jouw groep kunnen betekenen!

Vragen?

Heb je een vraag over onze workshops? Bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er wel tussen! Is dat niet zo, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

3 beoordelingen voor Inloop workshop Stadsgezichten schilderen

 1. Sanne

  De middag was goed georganiseerd en goed geregeld. de workshop was ontzettend leerzaam en ik voelde me gelijk op m’n plek. Kon eindelijk m’n creativiteit kwijt onder professoinele begeleiding. Super.

 2. Tibeau

  We mochten zelf foto’s aanleveren van onze favorieten stad! (Parijs) We hebben echt hele leuke eindresultaten, bedankt Caroline voor de fijne begeleiding. Jullie zien ons zeker nog een keer terug!

 3. Lisa

  We hebben deze workshop afgelopen augustus bij jullie gedaan met de familie. Fijn dat we bij jullie ondanks corona toch een leuke veilige activiteit konden doen. Opa en oma zijn heel gelukkig met de schilderijen van hun geboortestad.

Een beoordeling toevoegen

Wat is er inbegrepen?

 • Professionele begeleiding
 • Gebruik van schildermaterialen en verf
 • Uitleg over Stadsgezichten, Herman Brood en de Cobra periode
 • Uitleg over schildertechnieken
 • De begeleiding of vrijheid die jij nodig hebt
 • Jouw eigen unieke stadsgezicht!

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?