Inloop workshop Sushi

Voor een lekkere en sfeervolle sushi workshop moet je echt bij ons zijn! We leren je niet alleen de technieken van het rollen en het maken van de meest voorkomende sushi, je mag alles wat je gemaakt hebt ook lekker bij ons opeten.

Elke zondag tussen 16.30 uur en 19.00 uur geven wij de inloop workshop sushi maken op onze locatie voor kleine groepjes. In de agenda zie je de data open staan die nog beschikbaar zijn. Groepen vanaf 15 personen kunnen met een eigen groep boeken bij culinaire workshops/sushi. De laatste inloop sushi workshop is op zondag 23 januari, daarna stoppen we met deze inloopworkshop sushi maken.

 

 

€ 60,00 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een basisarrangement (prijzen p.p.)
Aanvullende opties (drankjes zijn onbeperkt)
Beschrijving

Zoals de naam van de workshop het al zegt, leer je sushi maken. Echter zijn er heel veel verschillende soorten sushi. In twee uur tijd leren wij jou zoveel mogelijk, verschillende soorten, sushi maken. Je kunt hierbij denken aan de volgende soorten sushi Futomaki, Nigiri, Hosomaki en Uramaki.


1) Nigiri

Nigiri is het bekendste type sushi in Japan. De naam betekent letterlijk pakken of vormen in de hand. Nigiri is een sushi waarbij een klein bolletje rijst met de vingers gevormd wordt met daarbovenop een stukje rauwe vis gedrukt.

Maki is een ander bekend type sushi in Japan. De naam betekent letterlijk gerold. Maki is een sushi waarbij rijst samen met de overige ingrediënten op een vel (Nori) gelegd en stijf opgerold wordt. De rol wordt vervolgens in een aantal stukjes gesneden. Er zijn verschillende soorten maki’s.

2) Futomaki

Tijdens de workshop werken wij onder andere met de Futomaki. Een Futomaki is een ‘dikke’ rol met rijst en meerdere ingrediënten en nori aan de buitenkant.

3) Hosomaki

Verder maken we tijdens de workshop de Hosomaki. Dit houdt in dat wij met een dunne rol werken. De dunne rol heeft meestal maar één vulling.

4) Uramaki

Uramaki staat ook wel bekend als de “Inside-out” sushi. Bij deze sushi wordt er meestal gebruik gemaakt van twee (of meer) soorten vullingen. De Uramaki heeft zowel haar vulling als zeewier aan de binnenkant.

Wij wensen je alvast ‘Itadakimasu’ oftewel, eet smakelijk

Beoordelingen (5)

5 beoordelingen voor Inloop workshop Sushi

 1. Het effect van saus in de sushi (smeuïg, smaak) was wat onderbelicht, verder leerde je het heel goed.En het was een super verrassing dat jullie een vuurwerktoetje voor de jarige hadden! Dank daarvoor.

 2. Eva

  Was een leuke, gezellig en leerzame workshop.

 3. Monique

  Echt een super workshop! Goede uitleg en sfeer!!

 4. Else

  Afgelopen zondag 20 september de Sushi inloop workshop gedaan, was echt uitstekend!

 5. Lisanne

  Samen met mijn vriend Sushi gemaakt. Heel fijn dat we nog wat leuks konden doen in tijden van corona. Jullie hebben ons een veilig gevoel gegeven en niet te vergeten en top avond!

Een beoordeling toevoegen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.
Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook
Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook
Coronaproof workshops Coronaproof workshops
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?