GrachtenGalerie
Moleculair1Moleculair3Moleculair-koken

Inloopworkshop Moleculair Koken

Iedereen die graag zou willen deelnemen aan een van onze workshops, maar niet met een grote groep is, kan zich aanmelden bij onze inloopworkshops. Dit betekent dat je niet met een minimum aantal personen hoeft te zijn, maar het is wel noodzakelijk om van tevoren te reserveren. Ben je alleen, met een vriend, vriendin of collega, geen probleem!

Moleculair koken is een nieuwe ervaring van koken! Moleculair koken is eigenlijk al oeroud en begon al op het moment dat onze voorouders op een vuurtje gerechten gingen bereiden.

Moleculair koken is een wisselwerking tussen kunst en techniek en is onlosmakelijk verbonden met smaak. Dit leidt tot gerechten die je in een normale keuken niet zult tegenkomen! Je gaat werken met bijvoorbeeld Agar Agar, Calcic en Algin... Al nieuwsgierig?
Heb je zin een ander soort culinaire ervaring, boek dan deze deze workshop moleculair koken! (Er zijn geen gerechten bij met stikstof).

Op de volgende zondagen van 16:00 tot 20:00 uur en op woensdagen van 18:00 tot 22:00 uur hebben wij weer onze speciale inloopworkshop Moleculair koken:

Bij een minimum deelname van 8 personen gaat de workshop door!

Beschikbare data:

2018

Zondag 9 september (VOLGEBOEKT)
Zondag 23 september (VOLGEBOEKT)

Zondag 7 oktober (VOLGEBOEKT)
Zondag 21 oktober (VOLGEBOEKT)

Zondag 4 november (VOLGEBOEKT)
Zondag 18 november(VOLGEBOEKT)

Zondag 2 december

Prijsinformatie

Aantal personen: 1 - 100
Tijdsduur: 3 uur en 30 minuten

Prijs : € 65,00 excl. BTW P.P (€ 69,00 incl. BTW P.P)

Inclusief: Locatie, kookmaterialen, producten en professionele begeleiding

Deze workshop valt goed te combineren met:

Terug naar overzicht