Kerstbrunch maken

Voor heel veel mensen is het één van de favoriete onderdelen van de kerstdagen: de kerstbrunch! Lekker tafelen en gezellig bijpraten met familie en vrienden. Maar hoe vermijd je alle clichés en maak je jouw brunch nou superfeestelijk? Hoe zorg je ervoor dat je niet wéér aan de kerststol zit dit jaar? Doe volop inspiratie op bij deze superleuke groepsworkshop! Kerst-voorpret gegarandeerd.

€ 65,00 p.p. incl. btw

Wie, wat, waar?

De kerstbrunch vindt meestal tussen het ontbijt en de lunch plaats. Maar bij ons kan de workshop Kerstbrunch maken ook gewoon prima midden op de middag! Centraal staat het genieten van de mooiste brunchgerechten, die je zelf gaat maken onder begeleiding van onze chefs. Bij binnenkomst tref je de ingrediënten al aan op het kookeiland: kun je raden welke gerechten we hiervan gaan maken?

Wij leren je de geheimen van echte brunch classics: hiermee ga je echt de show stelen met Kerst. In teams maak je een aantal gerechten, die samen een prachtig kerstbrunchbuffet vormen. En na het koken kan er natuurlijk uitgebreid geborreld en gesmuld worden!

  • Locatie: GrachtenAtelier, in één van onze sfeervolle locaties in het centrum van Utrecht
  • Tijdsduur: 2,5 uur
  • Deelnemers: Vanaf 20 personen

Offerte aanvragen

Met meer dan 50?

Zijn jullie met een groep die groter is dan 50 personen? Dan is deze groepsworkshop minder geschikt. Neem dan eens een kijkje bij de Kerst FoodBattle!

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een arrangement

Verplicht basisarrangement (p.p.)

Aanvullingen

(p.p.)

Engels?

We geven de workshops ook in het Engels: handig voor internationale bedrijven of studentenverenigingen!

Ben je met minder personen?

Met minder dan het minimaal aantal personen deelnemen? Dat kan! We bieden inloopworkshops aan. Die zijn al vanaf 1 persoon te boeken.

Ben je met meer personen?

Ben je met meer dan het maximaal aantal personen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen altijd een passend voorstel doen!

Wat kun je verwachten?

Jullie worden feestelijk ontvangen in één van onze prachtige kookstudio’s in hartje Utrecht. De begeleidende chefs staan al te popelen om jullie de leukste brunchgerechten met een echt kersttintje bij te brengen! Alle luxe ingrediënten staan al voor jullie klaar: in een uurtje maken jullie hiervan in teams een waar kerstbrunchbuffet. Improvisatie, creativiteit, gezelligheid en samenwerking staan hierbij voorop!

Zijn alle gerechtjes klaar en mooi opgemaakt? Dan kunnen de kurken knallen en kan er gezellig geborreld en geproefd worden! Welk gerecht is jouw favoriet, en waar ga jij je familie en vrienden dit jaar zeker mee verrassen? Je zult voldoende inspiratie opdoen!

Informeer naar de mogelijkheden!

Had je net iets anders in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bespreek jouw wensen met ons: informeer via e-mail (info@grachtenatelier.nl) of telefonisch (06 – 4375 5744) wat we voor jouw groep kunnen betekenen!

Vragen?

Heb je een vraag over onze workshops? Bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er wel tussen! Is dat niet zo, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kerstbrunch maken” te beoordelen

Wat is er inbegrepen?

  • Professionele begeleiding
  • Gezellige kookstudio in hartje Utrecht
  • Luxe ingrediënten, geïnspireerd op Kerst
  • Mise-en-place- en opmaaktips
  • Koken, maar ook borrelen en opeten
  • Heel veel voorpret voor de Kerst
  • Volop inspiratie voor jouw kerstbrunch!

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?