Kerstdiner Food Battle

Kunnen jij en je vrienden of collega’s niet wáchten tot het Kerst is? Beleef dan de ultieme voorpret voor de feestdagen en boek de Kerstdiner Food Battle! Samen met jouw groep ga je de leukste challenges aan, maak je een walking dinner kerstmenu met maar liefst 10 gangen en doe je volop inspiratie op voor het volgende kerstdiner. Waarschuw je familie en vrienden maar vast: dat wordt smullen dit jaar!

€ 89,50 p.p. incl. btw

Wie, wat, waar?

Ben jij klaar om de ultieme battle aan te gaan met jouw groep? Deze workshop staat niet alleen garant voor heel veel voorpret voor Kerst, je leert ook nog eens de lekkerste gerechten maken. Onder begeleiding van onze chefs gaan jullie namelijk een compleet kerstmenu van 10 gangen koken! Eerst leuke spellen doen, en dan op informele wijze klussen in de keuken, borrelen en inspiratie opdoen voor de Kerst: beter wordt het toch niet?

 • Locatie: GrachtenAtelier, in één van onze sfeervolle locaties in het centrum van Utrecht
 • Tijdsduur: 4 uur (middagshift 12 – 16 uur, avondshift 17 – 21 uur)
 • Deelnemers: Middagshift vanaf 20 personen, avondshift vanaf 25 personen

Offerte aanvragen

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een arrangement

Verplicht basisarrangement (p.p.)
Culinaire workshop rondom kerst?

Engels?

We geven de workshops ook in het Engels: handig voor internationale bedrijven of studentenverenigingen!

Ben je met minder personen?

Met minder dan het minimaal aantal personen deelnemen? Dat kan! We bieden inloopworkshops aan. Die zijn al vanaf 1 persoon te boeken.

Ben je met meer personen?

Ben je met meer dan het maximaal aantal personen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen altijd een passend voorstel doen!

Wat kun je verwachten?

Jullie worden feestelijk ontvangen in één van onze prachtige kookstudio’s in hartje Utrecht. De begeleidende chefs staan al te popelen om de leukste kerstgerechten met jullie te gaan maken! Alle luxe ingrediënten staan al voor jullie klaar, maar eerst is het tijd voor de Kerst Food Battle: de leukste spellen die jullie vast helemaal in de mood brengen. Daarna is het tijd om aan de slag te gaan met het walking dinner: in groepjes kook je ieder een onderdeel van een heus 10 gangen kerstdiner, bestaande uit kleine voor-, hoofd- en nagerechten. Improvisatie, creativiteit, gezelligheid en samenwerking staan hierbij voorop!

Zijn alle gerechtjes klaar en mooi opgemaakt? Dan kunnen de kurken knallen en kan er gezellig geborreld en geproefd worden! Welk gerecht is jouw favoriet, en waar ga jij je familie en vrienden dit jaar zeker mee verrassen? Je zult voldoende inspiratie opdoen!

Informeer naar de mogelijkheden!

Had je net iets anders in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bespreek jouw wensen met ons: informeer via e-mail (info@grachtenatelier.nl) of telefonisch (06 – 4375 5744) wat we voor jouw groep kunnen betekenen!

Vragen?

Heb je een vraag over onze workshops? Bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er wel tussen! Is dat niet zo, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

1 beoordeling voor Kerstdiner Food Battle

 1. V. de Jong

  Zoveel leuker dan de hele avond naast dezelfde persoon aan tafel zitten en hopen dat je op de juiste plek zit. We hebben echt gelachen, genoten en uiteraard heeft mijn team gewonnen:) Lekker informele en sfeervolle avond op een prachtige locatie en personeel is behulpzaam en vriendelijk.

Een beoordeling toevoegen

Wat is er inbegrepen?

 • Professionele begeleiding
 • Gezellige kookstudio in hartje Utrecht
 • De leukste spellen voor de Kerst Food Battle
 • Luxe ingrediënten, geïnspireerd op Kerst
 • Mise-en-place- en opmaaktips
 • Koken, maar ook borrelen en opeten
 • Heel veel voorpret voor de Kerst
 • Volop inspiratie voor jouw kerstdiner!

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?