Roy Lichtenstein schilderworkshop

Duur: 2 uur

Roy Lichtenstein was een Amerikaanse popartkunstenaar. Zijn werken zijn vooral bekend vanwege de aan cartoons herinnerende afbeeldingen met felle, veelal primaire kleuren omlijnd door vette zwarte contouren.

Ontwerp je eigen prachtige kunstwerk en ga als een echte Roy Lichtenstein aan de slag! Wij leren je alle kneepjes van het vak!

Offerte aanvragen

Meer informatie

€ 39,50 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een basisarrangement (prijzen p.p.)
Aanvullende opties (drankjes zijn onbeperkt)
Beschrijving

Werken met felle kleuren, iconische personen schilderen of je eigen stripverhaal in elkaar zetten? Bij de workshop Roy Lichtenstein is het allemaal mogelijk. Deze artstyle, afkomstig uit London, wordt nu ook gegeven in ons creatieve atelier. Wordt een echte moderne kunstenaar en stap in de wereld van popart. Leer de schildertechnieken van Roy Lichtenstein en ga als een echte kunstenaar aan het werk!

Op de website kan je meteen boeken op de data die open staan, heb je andere wensen vraag een offerte aan.

Beoordelingen (2)

2 beoordelingen voor Roy Lichtenstein schilderworkshop

  1. Gerard

    Dit is zeker een aanrader als je van schilderen houdt. Je werkt in een mooie ruimte, krijgt de goede instructies en uiteindelijk ben je trots op het eindresultaat. Het personeel van GrachtenAtelier is zeer vriendelijk en professioneel. Zij hebben me goed geholpen tijdens de workshop.

  2. Denise

    Wij hebben echt geweldige resultaten in onze gang hangen. Was een top middag, ondanks corona..

Een beoordeling toevoegen

Workshop verloop

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie

Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.

Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook

Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?