Roy Lichtenstein schilderworkshop

Ben jij gek op pop art, en wil je aan de slag met felle kleuren, iconische personen schilderen of je eigen stripverhaal in elkaar zetten? Het kan allemaal in de Roy Lichtenstein schilderworkshop! Leer de typische pop art stijl kennen in ons creatieve atelier, ontdek welke technieken deze iconische kunststroming zo populair maken en ga als een echte moderne kunstenaar aan het werk!

€ 42,50 p.p. incl. btw

Wie, wat, waar?

Roy Lichtenstein was een Amerikaanse popartkunstenaar. Zijn werken zijn vooral bekend vanwege de aan cartoons herinnerende afbeeldingen met felle, veelal primaire kleuren omlijnd door vette zwarte contouren. Een stijl die nog altijd erg populair is en zich sterk onderscheidt van andere moderne schilderkunst! Wat maakt de Pop Art van Lichtenstein zo uniek en hoe hoe vertaal je deze stijl door naar jouw eigen kunstwerk? Wij leren je alle kneepjes van het vak in deze gezellige workshop!

 • Locatie: GrachtenAtelier, in één van onze sfeervolle locaties in het centrum van Utrecht
 • Tijdsduur: 2 uur
 • Deelnemers: Vanaf 12 personen overdag, vanaf 15 personen in de avond, vanaf 50 personen op locatie

Offerte aanvragen

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een arrangement

Verplicht basisarrangement (p.p.)

Aanvullingen

(p.p.)

Engels?

We geven de workshops ook in het Engels: handig voor internationale bedrijven of studentenverenigingen!

Ben je met minder personen?

Met minder dan het minimaal aantal personen deelnemen? Dat kan! We bieden inloopworkshops aan. Die zijn al vanaf 1 persoon te boeken.

Ben je met meer personen?

Ben je met meer dan het maximaal aantal personen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen altijd een passend voorstel doen!

Wat kun je verwachten?

In één van onze prachtige creatieve studio’s in het centrum van Utrecht word je als groep warm onthaald door je enthousiaste begeleiding. Na een korte uitleg over de workshop en over de stijl van Roy Lichtenstein en de pop art beweging, vertellen we je de geheimen van hoe je deze stijl tot leven brengt, en hoe we straks te werk gaan.

Na de uitleg is het tijd om je eigen werkstation in te nemen, waar je materialen al voor je klaar liggen. Tijd om je inner Roy Lichtenstein naar buiten te laten komen! Je maakt een kunstwerk in de kenmerkende cartooneske stijl en wordt hierbij natuurlijk zoveel begeleid als je zelf wil. Hou je niet in, laat je creativiteit de vrije loop en verras jezelf met je eigen schilderkunst! Na afloop van de workshop gaan jullie natuurlijk allemaal met je eigen pop art painting naar huis.

Informeer naar de mogelijkheden!

Had je net iets anders in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bespreek jouw wensen met ons: informeer via e-mail (info@grachtenatelier.nl) of telefonisch (06 – 4375 5744) wat we voor jouw groep kunnen betekenen!

Vragen?

Heb je een vraag over onze workshops? Bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er wel tussen! Is dat niet zo, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

2 beoordelingen voor Roy Lichtenstein schilderworkshop

 1. Gerard

  Dit is zeker een aanrader als je van schilderen houdt. Je werkt in een mooie ruimte, krijgt de goede instructies en uiteindelijk ben je trots op het eindresultaat. Het personeel van GrachtenAtelier is zeer vriendelijk en professioneel. Zij hebben me goed geholpen tijdens de workshop.

 2. Denise

  Wij hebben echt geweldige resultaten in onze gang hangen. Was een top middag, ondanks corona..

Een beoordeling toevoegen

Wat is er inbegrepen?

 • Professionele begeleiding
 • Gebruik van schildermaterialen en verf
 • Uitleg over Roy Lichtenstein en de pop art beweging
 • Uitleg over schildertechnieken
 • De begeleiding of vrijheid die jij nodig hebt
 • Jouw eigen unieke pop art painting!

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?