Mini Foodparade 6 gangen

€ 79,50 p.p. incl. btw

Wie, wat, waar?

Menu:
Het gehele walking dinner menu kunnen we aanpassen aan alle dieetwensen! Makkelijk menu, prachtig opgemaakt en iedereen lust dit! Duur 2 uur.

Geïnspireerd op het seizoen stelt onze chef een prachtig 6 gangen surprise menu samen. De koude, warme en zoete gangen worden per gerecht feestelijk opgemaakt en als walking dinner uitgeserveerd.

Het menu kan volledig vegan of vegetarisch geboekt worden. Met liefde voor ingrediënten en passie voor koken stelt Jacqueline dagelijks verse menu’s samen. Heerlijk exclusief dineren met alleen je eigen groep in een prachtige Utrechtse werfkelder!

Geschikt voor groepen tussen de 25 en 140 personen. Het is ook mogelijk om samen met een schilderworkshop een private diner te boeken, vraag naar onze combideals.

Food is de most contemporary art you can have!

 

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een arrangement

Verplicht basisarrangement (p.p.)

Engels?

We geven de workshops ook in het Engels: handig voor internationale bedrijven of studentenverenigingen!

Ben je met minder personen?

Met minder dan het minimaal aantal personen deelnemen? Dat kan! We bieden inloopworkshops aan. Die zijn al vanaf 1 persoon te boeken.

Ben je met meer personen?

Ben je met meer dan het maximaal aantal personen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen altijd een passend voorstel doen!

Chefkok/leermeester Jacqueline Backers heeft koken met de paplepel meegekregen. Als kind stond zij al in de keuken van het evenementenbedrijf van haar moeder. Jacqueline heeft de Hotelschool afgerond en werkt al jaren in de gastvrijheidsbranche. Haar stijl is frivool, kleurrijk, eigentijds met een creatieve twist. Met heel veel passie stuurt zij al 15 jaar het culinaire team aan. De sfeer bij het GrachtenAtelier is familiair, hartelijk en gastvrij! Mi casa es su casa!

Boek met je team een exclusieve prachtige werfkelder/ruimte en laat je verwennen door dit ons met dit heerlijke diner. Onze Werfkelders zijn geschikt voor groepen tussen de 25 en 140 personen.

3 beoordelingen voor Mini Foodparade 6 gangen

  1. Kees

    We hebben ons eindejaar uitje bij jullie gevierd. En gevierd hebben we het zeker, een fantastische schilderworkshop en aansluitend een heerlijk diner met lekker wijn! Complimenten voor de chef Jacqueline, wat een top team hebben jullie staan.

  2. Gerda Smolders

    We hebben deze zomer een heerlijk familiefeest bij jullie gehad. Fijn dat jullie zo flexibel met ons meedachten wat betreft de dieetwensen. (want dat zijn er een hoop in onze familie) Ik heb allemaal maar blije gezichten gezien, bedankt!

  3. Kevin van der Voort

    Top ligging, heerlijk eten, en fijne sfeer! Bedankt voor de service en tot de volgende keer!

Een beoordeling toevoegen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?