Chefkok/leermeester Jacqueline Backers heeft koken met de paplepel meegekregen. Als kind stond zij al in de keuken van het evenementenbedrijf van haar moeder. Jacqueline heeft de Hotelschool afgerond en werkt al jaren in de gastvrijheidsbranche. Haar stijl is frivool, kleurrijk, eigentijds met een creatieve twist. Met heel veel passie stuurt zij al 15 jaar het culinaire team aan. De sfeer bij het GrachtenAtelier is familiair, hartelijk en gastvrij! Mi casa es su casa!
Boek met je team een exclusieve prachtige werfkelder/ruimte en laat je verwennen door dit ons met dit heerlijke diner. Onze Werfkelders zijn geschikt voor groepen tussen de 25 en 140 personen. In een open keuken wordt alles informeel onder het oog van de gast bereidt, we werken met dagverse producten en maken van elk gerecht een feestje. We hebben een open bar, iedereen mag net als thuis lekker zelf pakken waar hij/zij zin in heeft.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.