Mini foodparade comfort food

Menu:
Het gehele menu kunnen we aanpassen aan alle dieetwensen! Makkelijk menu, prachtig opgemaakt en iedereen lust dit!

 • Bruchetta’s
 • Anti Pasti
 • Soep van de dag
 • Homemade (vega) saté
 • Broodje homemade (vega) hamburger
 • Mini grand dessert

 

Meer informatie

€ 49,95 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een basisarrangement (prijzen p.p.)
Beschrijving

Chefkok/leermeester Jacqueline Backers heeft koken met de paplepel meegekregen. Als kind stond zij al in de keuken van het evenementenbedrijf van haar moeder. Jacqueline heeft de Hotelschool afgerond en werkt al jaren in de gastvrijheidsbranche. Haar stijl is frivool, kleurrijk, eigentijds met een creatieve twist. Met heel veel passie stuurt zij al 15 jaar het culinaire team aan. De sfeer bij het GrachtenAtelier is familiair, hartelijk en gastvrij! Mi casa es su casa!

Boek met je team een exclusieve prachtige werfkelder/ruimte en laat je verwennen door dit ons met dit heerlijke diner. Onze Werfkelders zijn geschikt voor groepen tussen de 20 en 140 personen.

Beoordelingen (4)

4 beoordelingen voor Mini foodparade comfort food

 1. Kees

  We hebben ons eindejaar uitje bij jullie gevierd. En gevierd hebben we het zeker, een fantastische schilderworkshop en aansluitend een heerlijk diner met lekker wijn! Complimenten voor de chef Jacqueline, wat een top team hebben jullie staan.

 2. Gerda

  We hebben deze zomer een heerlijk familiefeest bij jullie gehad. Fijn dat jullie zo flexibel met ons meedachten wat betreft de dieetwensen. (want dat zijn er een hoop in onze familie) Ik heb allemaal maar blije gezichten gezien, bedankt!

 3. Tevin

  Top ligging, heerlijk eten, en fijne sfeer! Bedankt voor de service en tot de volgende keer!

 4. Truus

  Fijn dat we in tijden van Corona toch nog bij jullie terecht konden op 1,5 meter afstand. We hebben een heerlijke teamavond gehad. Ook wel gek zo met die afstand, in ieder geval een avond om nooit te vergeten.

Een beoordeling toevoegen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie

Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.

Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook

Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?