Chefkok/leermeester Jacqueline Backers heeft koken met de paplepel meegekregen. Als kind stond zij al in de keuken van het evenementenbedrijf van haar moeder. Jacqueline heeft de Hotelschool afgerond en werkt al jaren in de gastvrijheidsbranche. Haar stijl is frivool, kleurrijk, eigentijds met een creatieve twist. Met heel veel passie stuurt zij al 15 jaar het culinaire team aan. De sfeer bij het GrachtenAtelier is familiair, hartelijk en gastvrij! Mi casa es su casa!
Boek met je team een exclusieve prachtige werfkelder/ruimte en laat je verwennen door dit ons met dit heerlijke diner. Onze Werfkelders zijn geschikt voor groepen tussen de 20 en 140 personen.
Kees –
We hebben ons eindejaar uitje bij jullie gevierd. En gevierd hebben we het zeker, een fantastische schilderworkshop en aansluitend een heerlijk diner met lekker wijn! Complimenten voor de chef Jacqueline, wat een top team hebben jullie staan.
Gerda –
We hebben deze zomer een heerlijk familiefeest bij jullie gehad. Fijn dat jullie zo flexibel met ons meedachten wat betreft de dieetwensen. (want dat zijn er een hoop in onze familie) Ik heb allemaal maar blije gezichten gezien, bedankt!
Tevin –
Top ligging, heerlijk eten, en fijne sfeer! Bedankt voor de service en tot de volgende keer!
Truus –
Fijn dat we in tijden van Corona toch nog bij jullie terecht konden op 1,5 meter afstand. We hebben een heerlijke teamavond gehad. Ook wel gek zo met die afstand, in ieder geval een avond om nooit te vergeten.