Naaktmodel Boetseren

Een keertje écht wat anders? Maak in deze workshop op een unieke manier kennis met het menselijk lichaam en leer het nabootsen in klei! We nodigen een echt naaktmodel uit en gaan in een ongedwongen sfeer aan de slag om het model natuurgetrouw na te maken met onze klei. Je maakt een uniek beeldje, wat je natuurlijk achteraf meekrijgt naar huis. Lekker creatief bezig zijn en ondertussen ook wat opsteken over boetseertechnieken en de verhoudingen in het menselijk lichaam!

€ 47,50 p.p. incl. btw

Wie, wat, waar?

Bij deze workshop is een avond of middag plezier gegarandeerd. Met wat voor groep je ook bent! Je kunt je creativiteit de vrije loop laten, maar steekt ook echt iets op over kleitechnieken en het lichaam van de mens. Aan de hand van een echt naaktmodel leren we te kijken naar de verhouding van het menselijk lichaam, compositie en kleurgebruik. De workshop is leerzaam, maar het gaat natuurlijk voornamelijk om het plezier dat je met elkaar hebt!

 • Locatie: GrachtenAtelier, in één van onze sfeervolle locaties in het centrum van Utrecht
 • Tijdsduur: 2 uur
 • Deelnemers: Vanaf 10 personen tot 20 personen overdag en vanaf 15 personen tot ca 40 personen in de avond te boeken.(zaterdag tot 1800 uur open).Doordeweeks ook inclusief walking diner te boeken.

Offerte aanvragen

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een arrangement

Verplicht basisarrangement (p.p.)

Aanvullingen

(p.p.)

Engels?

We geven de workshops ook in het Engels: handig voor internationale bedrijven of studentenverenigingen!

Ben je met minder personen?

Met minder dan het minimaal aantal personen deelnemen? Dat kan! We bieden inloopworkshops aan. Die zijn al vanaf 1 persoon te boeken.

Ben je met meer personen?

Ben je met meer dan het maximaal aantal personen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen altijd een passend voorstel doen!

Wat kun je verwachten?

Rond de aanvangstijd word je als groep ontvangen in één van onze geweldige locaties in het centrum van Utrecht. Afhankelijk van de groepsgrootte is dat in één van onze sfeervolle werfkelders aan de Oudegracht, of in ons statige grachtenhuis aan de Strosteeg. Alle materialen zijn al uitgestald en je krijgt uiteraard een korte uitleg. Vervolgens doen we een leuke warming up en daarna wordt het tijd om kennis te maken met ons naaktmodel.

En dan is het zover: tijd om met klei aan de slag te gaan! We leren je handige boetseertechnieken en dagen je uit om op een andere manier te kijken naar het menselijk lichaam. Wat zijn de vormen en de verhoudingen, en hoe verwoord je dat het beste in klei? Talent of niet, laat je creativiteit de vrije loop en je zult zien dat je tot een mooi resultaat komt. Onze professionele begeleiding is uiteraard aanwezig om jullie van uitleg en tips te voorzien.

Als de beelden klaar zijn, kunnen ze op locatie achterblijven om te drogen en kun je ze later in de week ophalen. En wil je ze graag direct meenemen? Neem dan een schoenendoos mee, waar je je werk veilig in kunt vervoeren.

Informeer naar de mogelijkheden!

Had je net iets anders in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bespreek jouw wensen met ons: informeer via e-mail (info@grachtenatelier.nl) of telefonisch (06 – 4375 5744) wat we voor jouw groep kunnen betekenen!

Vragen?

Heb je een vraag over onze workshops? Bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er wel tussen! Is dat niet zo, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

4 beoordelingen voor Naaktmodel Boetseren

 1. Yael

  Leuke workshop! We werden vriendelijk ontvangen door het personeel van GrachtenAtelier. Ik woon zelf in Utrecht dus de locatie was perfect, lekker aan de gracht, ideaal. Tijdens de workshop werden we goed en professioneel begeleidt. Voor mij was het een leuke en leerzame workshop. Zeker een aanrader.

 2. Karel

  We hebben onze vrijgezel flink laten blozen toen hij erachter kwam dat hij een naakte vrouw ging boetseren. Het was super, bedankt!

 3. Michelle

  Wat een heerlijk gespierd model voor deze workshop, bedankt kelvin! Het was toch nog moeilijker dan verwacht, maar jullie hebben geprobeerd ons met mooie werkjes naar huis te laten gaan. Is helaas niet bij iedereen gelukt maar dat werd mede mogelijk gemaakt door het wijnarrangement haha. Tot de volgende keer

 4. Jip

  Wat geweldig dat onze vrijgezellendag nog door kon gaan ondanks corona. We hebben een geweldige middag gehad met een leuk model en gezellige begeleiding. Dankjewel Caroline!

Een beoordeling toevoegen

Wat is er inbegrepen?

 • Professionele begeleiding
 • Uitleg over verschillende boetseertechnieken
 • Boetseermaterialen zoals klei en hulpmiddelen
 • Werken met een echt naaktmodel
 • De begeleiding of vrijheid die jij nodig hebt
 • Een bijzonder kunstwerk als eindresultaat!

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?