Naaktmodel schilderworkshop met mannelijk naaktmodel

Onze workshop Naaktmodel schilderen begint altijd onder de noemer ‘creatieve workshop’: alles wijst erop dat je een gewoon creatief groepsuitje tegemoet gaat. Totdat ineens het naaktmodel opduikt! Hilariteit alom, natuurlijk. Dit verrassingselement maakt deze workshop perfect geschikt voor een vrijgezellenfeest of een verjaardag: superleuk als je iemand in het zonnetje wil zetten!

€ 47,50 p.p. incl. btw

Wie, wat, waar?

Als iedereen is bijgekomen van het lachen, ga je echt aan de slag: je maakt eerst een houtskooltekening van het naaktmodel en transformeert dit later tot een heus schilderij. Onder professionele begeleiding, natuurlijk! Bereid je voor op een middag lachen, artistiek bezig zijn, maar ook echt een techniek aanleren. Na afloop weet je precies hoe je een mooie modeltekening opstelt!

 • Locatie: GrachtenAtelier, in één van onze sfeervolle locaties in het centrum van Utrecht
 • Tijdsduur: 2 uur
 • Deelnemers: op zaterdag tussen 10.30 /13.00 of 16.00 uur te boeken voor 12 t/m 18 pers en van dinsdag t/m vrijdagavond te boeken voor groepen van 15 tot 40 personen. Vanaf 20 personen kan je van di/vrijdag ook onze FoodParade € 50,00 p.p. bijboeken en duurt de workshop  inclusief diner 4 uur.
 • Helaas is deze workshop elke zaterdag al volgeboekt. Borsten of Piemels boetseren is een leuke optie voor een vrijgezellenfeest. Doordeweeks is deze workshop nog wel te boeken vanaf 15 personen.

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een arrangement

Verplicht basisarrangement (p.p.)

Aanvullingen

(p.p.)

Engels?

We geven de workshops ook in het Engels: handig voor internationale bedrijven of studentenverenigingen!

Ben je met minder personen?

Met minder dan het minimaal aantal personen deelnemen? Dat kan! We bieden inloopworkshops aan. Die zijn al vanaf 1 persoon te boeken.

Ben je met meer personen?

Ben je met meer dan het maximaal aantal personen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen altijd een passend voorstel doen!

Wat kun je verwachten?

Je wordt onder het mom van een ‘creatieve workshop’ ontvangen door onze begeleider(s) in één van onze geweldige locaties in het centrum van Utrecht. Afhankelijk van de groepsgrootte is dat in één van onze sfeervolle werfkelders aan de Oudegracht, of in ons statige grachtenhuis aan de Strosteeg. Alle materialen zijn al uitgestald en we zijn bezig met de uitleg, als het te schilderen ‘object’ naakt het atelier in komt lopen. Dat wordt lachen!

Nadat iedereen is bijgekomen, beginnen jullie met houtskoolschetsen van het naaktmodel. Ons personeel zorgt ervoor dat jullie de juiste lijnen in de juiste proporties kunnen tekenen. Daarna is het tijd voor het échte werk: oftewel het schilderen op doek. Aan het eind van deze hilarische en creatieve workshop gaat iedereen met haar eigen creatie op echt schildersdoek naar huis. Zo hebben jullie altijd een aandenken aan deze hilarische workshop naaktmodel schilderen!

Informeer naar de mogelijkheden!

Had je net iets anders in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bespreek jouw wensen met ons: informeer via e-mail (info@grachtenatelier.nl) of telefonisch (06 – 4375 5744) wat we voor jouw groep kunnen betekenen!

Vragen?

Heb je een vraag over onze workshops? Bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er wel tussen! Is dat niet zo, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

5 beoordelingen voor Naaktmodel schilderworkshop met mannelijk naaktmodel

 1. Isabelle

  Leuke workshop! We werden vriendelijk ontvangen door het personeel van GrachtenAtelier. Ik woon zelf in Utrecht dus de locatie was perfect, lekker aan de gracht, ideaal. Tijdens de workshop werden we goed en professioneel begeleidt. Voor mij was het een leuke en leerzame workshop. Zeker een aanrader.

 2. Bianca

  Wat een hilarische workshop hebben wij beleefd bij jullie. De vrijgezel gaat hier nog jaren over praten. En het model Ivo was niet vervelend om naar te kijken.. Wij komen zeker nog eens terug!

 3. Naomi de Groot

  Bedankt voor de geweldige dag! Erotische bonbons gemaakt in jullie kookstudio en daarna een prachtig naaktmodel geschilderd (danny?) in het Atelier. Een echte aanrader voor een geheel verzorgd vrijgezellenfeest. Jullie hebben een fijne locatie midden in de stad waar we achteraf de kroeg nog ingedoken zijn.

 4. Marinka

  Een geslaagd vriendinnenweekendje door jullie workshop! Leuk model, gezellige begeleiding, ongedwongen sfeer en fijn dat jullie snel oppikte dat wij niet alles hoefde te leren over kleurgebruik ect. De wijn smaakte ook erg goed 😉

 5. Nina

  We hebben super erg gelachen en alles was heel goed georganiseerd. Ook gaven ze ons ideeën en opties om de workshop precies zo te laten verlopen als wij wilden. We werden verwelkomt met champagne en bonbons, heerlijk!

Een beoordeling toevoegen

Wat is er inbegrepen?

 • Professionele begeleiding
 • Prachtige locatie aan de gracht in Utrecht
 • Je eigen modelschildering maken
 • Hilarische verrassing: het naaktmodel
 • Stap voor stap instructies
 • Je eigen canvas om op te werken
 • Gebruik van houtskool, penselen en verf
 • De begeleiding of vrijheid die jij nodig hebt

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?