Naaktmodel schilderen

Duur: 2 uur
Vanaf 10 personen te boeken

Ben je opzoek naar een artistiek en spannend groepsuitje? Denk dan ook eens aan een workshop naaktmodel schilderen. De workshop is uiterst geschikt voor een vrijgezellenfeest of voor een ander feest! Alles wijst erop dat het een gewone artistieke groepsuitje zal gaan worden. Tot opeens het naaktmodel verschijnt. Bereid je voor op een middag lachen, artistiek bezig zijn, maar ook echt een techniek aanleren. Na afloop zal je precies weten hoe je een mooie modeltekening opstelt.

Offerte aanvragen

€ 45,00 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een basisarrangement (prijzen p.p.)
Aanvullende opties (drankjes zijn onbeperkt)
Beschrijving

Tijdens de workshop gaan jullie aan de slag met het schilderen van een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel. Uiteraard worden jullie bijgestaan en is er uitleg door onze professionele begeleiding. Ons personeel zorgt ervoor dat jullie de juiste lijnen in de juiste proporties kunnen tekenen. Ervaring in naaktmodel schilderen of in tekenen is niet nodig. Tijdens de workshop komen veel onontdekte talenten naar boven! Leer de technieken van het tekenen met verf en maak de mooiste model tekeningen.

Naast schilderen is het ook mogelijk om het model te boetseren. Boetseren houdt in dat je door middel van een kneedbaar materiaal (bijv. klei of was) het naaktmodel na gaat maken. Ook tijdens boetseren worden jullie bijgestaan door professionals die jullie de juiste technieken aanleren.

De workshop wordt gegarandeerd een succes met veel hilarische momenten en een hoop gezelligheid!

Beoordelingen (4)

4 beoordelingen voor Naaktmodel schilderen

 1. Isabelle

  Leuke workshop! We werden vriendelijk ontvangen door het personeel van GrachtenAtelier. Ik woon zelf in Utrecht dus de locatie was perfect, lekker aan de gracht, ideaal. Tijdens de workshop werden we goed en professioneel begeleidt. Voor mij was het een leuke en leerzame workshop. Zeker een aanrader.

 2. Bianca

  Wat een hilarische workshop hebben wij beleefd bij jullie. De vrijgezel gaat hier nog jaren over praten. En het model Ivo was niet vervelend om naar te kijken.. Wij komen zeker nog eens terug!

 3. Naomi de Groot

  Bedankt voor de geweldige dag! Erotische bonbons gemaakt in jullie kookstudio en daarna een prachtig naaktmodel geschilderd (danny?) in het Atelier. Een echte aanrader voor een geheel verzorgd vrijgezellenfeest. Jullie hebben een fijne locatie midden in de stad waar we achteraf de kroeg nog ingedoken zijn.

 4. Marinka

  Een geslaagd vriendinnenweekendje door jullie workshop! Leuk model, gezellige begeleiding, ongedwongen sfeer en fijn dat jullie snel oppikte dat wij niet alles hoefde te leren over kleurgebruik ect. De wijn smaakte ook erg goed 😉

Een beoordeling toevoegen

Workshop verloop
We starten met een hilarische grap voor de vrijgezel. Al snel wordt het ‘onderwerp’ aangepast. Hoe leuk is het als het te schilderen “object” naakt het atelier in komt lopen. Ons model gaat geheel uit de kleding, zodat jullie onder begeleiding je eigen kunstwerk kunnen fabriceren. Erg leuk als verrassing voor de toekomstige bruid of bruidegom of voor de jarige. Hilariteit alom! Allereerst beginnen jullie met houtskoolschetsen. Door middel van de houtskoolschetsen krijgen jullie de smaak te pakken. Daarna is het tijd voor het échte werk, ofwel het schilderen op doek. Aan het eind van deze hilarische en creatieve workshop gaat iedereen met haar eigen creatie op echt schildersdoek naar huis. Zo hebben jullie altijd een aandenken aan deze hilarische workshop.

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.
Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook
Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook
Coronaproof workshops Coronaproof workshops
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?