Online inloop workshop Action Painting

De inloop online Action Painting kan je als individu of klein groepje boeken ofwel cadeau geven. Groepen groter dan 10 personen, gelieve te mailen naar info@grachtenatelier.nl en een offerte aan te vragen.

Schilderen in de stijl van Herman Brood!

Action Painting is een vorm van abstracte kunst, waarbij de schilder het schildersdoek als het ware te lijf gaat. Het gaat bij deze kunstvorm niet zozeer om het resultaat, maar aan de herinnering tijdens het maken van het kunstwerk! Laag over laag creëer je een bijzonder kunstwerk, waarbij je net zolang door kunt gaan totdat je tevreden bent over het eindresultaat. Je hoeft geen kunstenaar te zijn voor deze workshop, iedereen gaat zijn eigen weg en komt tot verrassende resultaten!

We streamen deze workshop live online via Zoom uit en iedereen kan vanuit huis meedoen! Zo kan je toch nog een leuk uitje Corona proof bij ons boeken! Wij geven deze online inloop workshops in het Nederlands. Centraal wordt de workshop uitgelegd en tussendoor zal er voldoende individuele aandacht en coaching zijn voor iedereen. Ga deze creatieve uitdaging aan en laat je coachen, je zult verrast zijn over het resultaat!

Het schilderpakket bestaat uit: 

  • Canvas schildersdoek 30 bij 40 cm
  • Diverse soorten Acrylverf
  • Penselen
  • Rollers
  • Paletmes
  • Schilderspalet

 

59,50 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Beschrijving

Al 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het geven van creatieve workshops. Onze kracht ligt in het performen voor een groep en het overdragen van creatieve kennis en samen creëren en kunst maken. Laat je creatief inspireren, laat je accu op en dompel jezelf onder in creativiteit!

Vooraf krijg je van ons alle instructies, waarin alles staat uitgelegd hoe de workshop verloopt, wat je klaar moet zetten en hoe het online allemaal werkt en het pakket opgestuurd. Iedereen kan dit, nu alleen nog jezelf verwennen op iets leuks. Wij kijken uit naar je komst!

Op diverse vrijdagavonden tussen 1900 en 2100 uur wordt deze workshop online live via Zoom gegeven. Als de kleur groen is in de kalender is de datum nog boekbaar.

Wil je deze workshop cadeau geven, graag bij bestelnotities aangeven aan wie je de workshop cadeau wilt geven met de adresgegevens en plan een willekeurige datum in. Graag je eigen mailadres nog invoeren voor alle communicatie en het verzenden van de cadeaubon. Degene kan dan zelf een datum prikken. De bon is één jaar geldig na datum aankoop.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Online inloop workshop Action Painting” te beoordelen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.
Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook
Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook
Coronaproof workshops Coronaproof workshops
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?