Online inloop workshop Andy Warhol

De inloop online Andy Warhol kan je als individu of klein groepje boeken ofwel cadeau geven. Groepen groter dan 10 personen, gelieve te mailen naar info@grachtenatelier.nl en een offerte aan te vragen.

De reeks gekleurde portretten van Marilyn Monroe en Elvis Presley, wie kent ze niet? Dat is het werk van Andy Warhol in de stijl van Pop Art. Dit is jouw kans om ook zo’n prachtig portret te maken tijdens deze gezellige en uitdagende schilderworkshop! Van te voren ontvangen wij graag van iedereen een duidelijke en scherpe digitale foto. Deze worden door ons bewerkt in heuse ‘Andy Warhol’. Aan de hand van dit voorbeeld zal iedereen zijn eigen portret maken met een verbluffend resultaat!

Het schilderpakket bestaat uit: 

 • Canvas schilderdoek 30 bij 40 cm
 • Diverse soorten Acrylverf
 • Penselen
 • Bewerkte foto Andy Warhol
 • Schilderspalet

 

59,50 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Beschrijving

Al 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het geven van creatieve workshops. Onze kracht ligt in het performen voor een groep en het overdragen van creatieve kennis en samen creëren en kunst maken. Laat je creatief inspireren, laat je accu op en dompel jezelf onder in creativiteit!

Vooraf krijg je van ons alle instructies, waarin alles staat uitgelegd hoe de workshop verloopt, wat je klaar moet zetten en hoe het online allemaal werkt en het pakket opgestuurd. Iedereen kan dit, nu alleen nog jezelf verwennen op iets leuks. Wij kijken uit naar je komst!

Op diverse zondagen tussen 1100-1330 uur wordt deze workshop online live via Zoom gegeven. Als de kleur groen is in de kalender is de datum nog boekbaar.

Wil je deze workshop cadeau geven, graag bij bestelnotities aangeven aan wie je de workshop cadeau wilt geven met de adresgegevens en plan een willekeurige datum in. Graag je eigen mailadres nog invoeren voor alle communicatie en het verzenden van de cadeaubon. Degene kan dan zelf een datum prikken. De bon is één jaar geldig na datum aankoop.

Beoordelingen (3)

3 beoordelingen voor Online inloop workshop Andy Warhol

 1. R.v.d.K.

  Op aanrader de workshop gaan volgen. Zeer positief ervaren! Bedankt iedereen van het Grachtenatelier!

 2. Giovanni B.

  Bedankt Beck!!! Heerlijk om door zo’n creatieveling geholpen te worden. Personeel als vriendelijk en behulpzaam ervaren. Tot de volgende.

 3. van Veenendaal

  Met de familie dit uitje geboekt. Super leuk en zeker een aanrader. Iedereen heeft het naar zijn of haar zin gehad. Zelfs de kinderen!

Een beoordeling toevoegen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.
Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook
Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook
Coronaproof workshops Coronaproof workshops
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?