Online inloop workshop Bob Ross

De inloop online Bob Ross kan je als individu of klein groepje boeken ofwel cadeau geven. Groepen groter dan 10 personen, gelieve te mailen naar info@grachtenatelier.nl en een offerte aan te vragen.

Landschap schilderen als een echte Bob Ross!

Het effect en de trots dat men aan het eind van de workshop heeft is elke keer weer erg groot. Onze begeleider bouwt het stap voor stap op. Iedereen begint met een blauwe lucht, waar langzamerhand bomen en wolkjes bijkomen. Een landschap schilderen in de stijl van TV-icoon Bob Ross is altijd weer een doorslaggevend succes. Jong, oud, beginnend of gevorderd, iedere amateur, ook zonder schilder ervaring, maakt tijdens deze workshop gegarandeerd zijn eigen geslaagde landschap schilderij!

Boek deze zeer populaire workshop nu online! We streamen deze workshop live online uit en iedereen kan vanuit huis meedoen! Zo kun je toch nog een leuk uitje Corona proof bij ons boeken! Laat je volledig ontzorgen door het GrachtenAtelier. Wij sturen alles op naar je op en de voorpret kan al beginnen!

Het pakket bestaat uit:

  • Canvas schilderdoek 30 bij 40 cm
  • Acrylverf diverse kleuren
  • Diverse penselen, speciaal samengesteld voor de Bob Ross schildertechniek
  • Paletmes
  • Schilderspalet
  • Bob Ross pruik

.

€ 59,50 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Beschrijving

Al jaren zijn wij gespecialiseerd in het geven van creatieve workshops. Onze kracht ligt in het performen voor een groep en het overdragen van creatieve kennis en samen creëren en kunst maken. Laat je creatief inspireren, laat je accu op en dompel jezelf onder in creativiteit!

Vooraf krijg je van ons instructies, waarin alles staat uitgelegd hoe de workshop verloopt, wat je klaar moet zetten en hoe het online allemaal werkt en het pakket opgestuurd. Iedereen kan dit, nu alleen nog jezelf verwennen op iets leuks. Wij kijken uit naar je komst!

Vanaf 21 februari hebben wij om de zondag tussen 14.00 tot 16.00 uur de online inloop Bob Ross workshop live via Zoom ingepland.  Als de datum nog boekbaar is, staat deze op groen, klik het tijdstip aan en dan kan je boeken.

Wil je deze workshop cadeau geven, graag bij bestelnotities aangeven aan wie je de workshop cadeau wilt geven met de adresgegevens en plan een willekeurige datum in. Graag je eigen mailadres nog invoeren voor alle communicatie en het verzenden van de cadeaubon. Degene kan dan zelf een datum prikken. De bon is één jaar geldig na datum aankoop.

 

 

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Online inloop workshop Bob Ross” te beoordelen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.
Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook
Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook
Coronaproof workshops Coronaproof workshops
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?