Vanaf 2008 zijn wij gespecialiseerd in het geven van de workshop bonbons maken. Eigenaresse en leermeester Jacqueline Backers heeft een grote voorliefde voor koken en experimenteren met chocolade en een eigen lijn bonbons ontwikkeld. Met heel veel passie geeft zij samen met Chef Merlijn Veggelers en een vlot, energiek en culinair team alle kookworkshops. Hun kracht ligt in het performen voor groepen en het overbrengen van kennis. Laat je culinair inspireren, laat je accu op en dompel jezelf onder in de wereld van chocolade!
Vooraf krijg je van ons instructies en de recepten gemaild, waarin alles staat uitgelegd hoe de workshop verloopt, wat je klaar moet zetten en hoe het online allemaal werkt. Daarnaast ontvang je vooraf een culinair bonbonpakket met alle ingrediënten, die nodig zijn voor deze workshop. Iedereen kan dit, nu nog alleen jezelf verwennen op iets leuks. Wij kijken uit naar je komst!
Deze workshop wordt op zondagmiddag tussen 1200 en 1400 uur online via Zoom gegeven, kijk in de agenda welke data beschikbaar zijn.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.