Online inloop workshop Sushi thuis maken

Boek deze workshop nu online!  We streamen deze workshop live online uit en vanuit huis leer je als een echte sushi chef je eigen sushi’s maken. Zo kun je toch nog een leuk uitje Corona proof bij ons boeken! Je betaalt € 35,00 voor de online workshop voor één huishouden en daarnaast € 35,00 voor het pakket wat we naar je huis opsturen. Per huishouden kan je als gezin samen deelnemen aan deze online sushi workshop op een zoomlink via laptop/iPad of TV. Eén pakket is zo opgesteld dat één kind of partner ook gezellig mee kan doen en mee kan eten. Is je gezin groter kan je ook meerdere pakketten bestellen. Zodat je samen thuis lekker kan oefenen met sushi rollen in je eigen keuken onder professionele begeleiding.

Vooraf krijg je van ons een digitale receptenbundel, waar je allerlei inspiratie uit kan halen en mailen we een boodschappenlijst met ideeën voor de verse ingrediënten door. Wij bieden deze online inloopworkshop op diverse zondagen aan, kijk bij plan & boek voor de data. Op de dagen dat deze groen is is hij boekbaar. Wil je de sushiworkshop op de zaak bij ons volgen kijk dan bij onze inloopworkshops.

We hebben tot en met april de online workshop sushi ingepland, vanaf mei gaan we ervan uit dat de workshops weer live mogen, indien de maatregelingen veranderen zetten we deze weer open.

         

 

 

 

€ 35,00 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

2 sushimatjes, 1 pak rijst, rijst azijn, norivellen, sojasaus, Wasabi, 4 eetstokjes, Sriacha saus, Sriracha mayonaise, zonnebloemolie, sesamzaadjes wit en zwart

Beschrijving

Al 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het geven van culinaire workshops. Onze kracht ligt in het performen voor een groep en het overdragen van culinaire kennis en samen creëren tot heerlijke gerechten.

Vooraf krijg je van ons alle instructies, waarin alles staat uitgelegd hoe de workshop verloopt, wat je klaar moet zetten en hoe het online allemaal werkt. Je kan bij deze workshop zelf kiezen of je bij de workshop het pakket besteld, dat door ons is samengesteld met mooie kwaliteitsproducten ofwel zelf alles in huis haalt.

Zoals de naam van de workshop het al zegt, leer je sushi maken. Echter zijn er heel veel verschillende soorten sushi. In twee uur tijd leren wij jou zoveel mogelijk, verschillende soorten, sushi maken. Je kunt hierbij denken aan de volgende soorten sushi Futomaki, Nigiri, Hosomaki en Uramaki.

1) Nigiri

Nigiri is het bekendste type sushi in Japan. De naam betekent letterlijk pakken of vormen in de hand. Nigiri is een sushi waarbij een klein bolletje rijst met de vingers gevormd wordt met daarbovenop een stukje rauwe vis gedrukt.

Maki is een ander bekend type sushi in Japan. De naam betekent letterlijk gerold. Maki is een sushi waarbij rijst samen met de overige ingrediënten op een vel (Nori) gelegd en stijf opgerold wordt. De rol wordt vervolgens in een aantal stukjes gesneden. Er zijn verschillende soorten maki’s.

2) Futomaki

Tijdens de workshop werken wij onder andere met de Futomaki. Een Futomaki is een ‘dikke’ rol met rijst en meerdere ingrediënten en nori aan de buitenkant.

3) Hosomaki

Verder maken we tijdens de workshop de Hosomaki. Dit houdt in dat wij met een dunne rol werken. De dunne rol heeft meestal maar één vulling.

4) Uramaki

Uramaki staat ook wel bekend als de “Inside-out” sushi. Bij deze sushi wordt er meestal gebruik gemaakt van twee (of meer) soorten vullingen. De Uramaki heeft zowel haar vulling als zeewier aan de binnenkant.

Ook leren we je hoe je goede sushirijst maakt!

Wij wensen je alvast ‘Itadakimasu’ oftewel, eet smakelijk

Op diverse zondagen tussen 1700 en 1900 uur wordt deze workshop online live via Zoom gegeven.
Als de kleur groen is in de kalender is de datum nog boekbaar.

Wil je deze workshop cadeau geven, graag bij bestelnotities aangeven aan wie je de workshop cadeau wilt geven met de adresgegevens en plan een willekeurige datum in. Graag je eigen mailadres nog invoeren voor alle communicatie en het verzenden van de cadeaubon. Degene kan dan zelf een datum prikken. De bon is één jaar geldig na datum aankoop.

 

Beoordelingen (5)

5 beoordelingen voor Online inloop workshop Sushi thuis maken

 1. Anoniem

  Als echte sushiliefhebber had ik veel zin om deze workshop samen met mijn vriend te volgen. Dit keer wel online vanwege COVID. Maar dat maakte het niet minder leuk! Materialen waren opgestuurd en alles was aanwezig. De instructeur wist de workshop gezellig te maken. Bedankt chef Merlijn en tot een volgende keer maar weer!

 2. Cheryl uit Utrecht

  Support your locals! Wat een leuk idee om online workshops te organiseren en ik moet je zeggen heb het ook erg na me zin gehad! Ik zeg: een enorm leuke aanrader voor in deze tijden.. Tot de volgende, maar dan hopelijk op locatie!!

 3. Saar

  Vriendelijke instructeur. Met een klein studentengroepje een uitje georganiseerd. Het groepje bestond uit 7 meiden en we hebben allemaal veel plezier gehad. De tijd is voorbij gevlogen, dat betekent dat we het erg leuk hebben gehad.

 4. Miranda V.

  Cadeau gegeven aan mijn dochter voor haar verjaardag, omdat ze zo van sushi houdt. Ze heeft het enorm leuk gehad! Ik wil jullie bedanken voor alles. Merlijn jij ook bedankt voor het geven van de workshop!

 5. Jos

  Alles was helder en duidelijk. Schoonzus raadde de workshop aan en ik ben erg tevreden over het sushi maken. Waar voor je geld. Aanrader!!

Een beoordeling toevoegen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.
Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook
Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook
Coronaproof workshops Coronaproof workshops
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?