Online workshop Andy Warhol

Er altijd al van gedroomd om je eigen Andy Warhol te maken? In deze online workshop wordt je droom eindelijk werkelijkheid! Je leert vanuit je eigen huis een kunstwerk te maken in die unieke Pop Art stijl. Wie kent niet de bijzondere portretten van Marilyn Monroe, Elvis en zelfs onze eigen Beatrix: kleurrijk, sprankelend en onmiskenbaar Pop Art. In deze workshop tover je een portret van jezelf om naar een echte Warhol!

 

Staffelprijs tussen € 30,00/49,50 p.p. ex btw

Wie, wat, waar?

Tijdens deze workshop maak je onder begeleiding een echte Andy Warhol bewerking van een portretfoto van jezelf. Van te voren ontvangen wij graag van iedereen een duidelijke, scherpe digitale foto. Deze worden door ons bewerkt tot een heuse ‘Andy Warhol’ versie. Aan de hand van dit voorbeeld gaat iedereen zijn eigen portret schilderen – nagenoeg altijd met een verbluffend resultaat!

Deze online workshop kun je vanuit je eigen huiskamer volgen: wij zenden de workshop namelijk live uit via een livestream. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een apparaat waar je de workshop op kunt volgen. Als deelnemer krijg je van tevoren een creatief schilderpakket in huis, waarmee je helemaal klaar bent om van start te gaan!

 • Locatie: Online (vanuit huis te volgen)
 • Tijdsduur: 2,5 tot 3 uur
 • Deelnemers: Vanaf 15 personen

Meer informatie

Ready? Plan & boek. Je bent er bijna!

Offerte aanvragen

*Ideaal voor grote groepen!

Geen limiet voor de groepsgrootte. Leuk voor bedrijven, personeelsverenigingen en studentenverenigingen!

100% coronaproof

Veilig thuis en toch samen: met onze online workshops doe je gemakkelijk iets gezelligs en creatiefs en blijft iedereen gezond!

Engels?

We geven de online workshops ook in het Engels: handig voor internationale bedrijven of studentenverenigingen!

Ben je met minder personen?

Met minder dan het minimaal aantal personen deelnemen? Dat kan! We bieden ook online inloop workshops aan. Die zijn al vanaf 1 persoon te boeken.

Wat kun je verwachten?

Aan het begin van de workshop heet onze host jullie van harte welkom in de online omgeving en krijg je een korte uitleg over wat Pop Art, de stijl die Andy Warhol gebruikte, precies inhoudt. Wat is het, hoe is het ontstaan, en waarom is het na zoveel jaren nog steeds zo populair? Je bekijkt elkaars Warhol-portretten en krijgt een korte intro in de technieken die Pop Art zo uniek maken.

Vervolgens ga je aan de slag met de materialen die in je creatieve pakket zitten: met behulp van verschillende kleuren acrylverf tover je jouw voorbeeld om tot een echt Andy Warhol schilderij van jezelf. Daarbij krijg je alle vrijheid, en voldoende begeleiding om echt een mooi kunstwerk te maken! Aan het eind van de workshop heb je een uniek portret van jezelf in die typische Pop Art stijl: leuk voor aan de muur, of om cadeau te geven.

Informeer naar de mogelijkheden!

Had je net iets anders in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bespreek jouw wensen met ons: informeer via e-mail () of telefonisch (06 – 4375 5744) wat we voor jouw groep kunnen betekenen!

Vragen?

Heb je een vraag over onze workshops? Bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er wel tussen! Is dat niet zo, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

3 beoordelingen voor Online workshop Andy Warhol

 1. Eveline

  Wauw, we wisten niet dat we zoveel talent in ons team hadden. Als we straks weer op kantoor werken met zijn allen, hebben wij onze eigen portretten galerij van ons personeel. Super mooi aandenken aan deze middag! Caroline bedankt voor je goede uitleg!

 2. Anoniem

  “Tijdens de lockdown een online Andy Warhol schildercursus gevolgd, het perfecte creatieve uitje vanuit huis! Super behulpzame en enthousiaste begeleiding en de resultaten waren prachtig.”

 3. Bart uit Amersfoort

  Onze complimenten!!! Wij komen terug zeker terug met ons personeelsleden. Thanks Caroline!

Een beoordeling toevoegen

Wat is er inbegrepen?

 • Professionele begeleiding via de livestream
 • Creatief pakket met schildersdoek, bewerkte foto, acrylverf en penselen*
 • Duidelijke instructies op papier
 • Je eigen Pop Art portret maken
 • De begeleiding of vrijheid die jij nodig hebt
* Dit pakket is uit te breiden met een schilderschort, schildersezeltje, biertje, borrelnootjes, borrelbox of andere wensen.

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie

Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.

Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook

Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?