Online workshop Dikke Dames schilderen

Samen als team een gezellig ‘Dikke Dames’ schilderij maken, in de stijl van Theo Broeren? Het kan nu ook online via een livestream! Theo Broeren staat bekend om zijn vrolijke dikke dames, die altijd iets gezelligs aan het doen zijn: wijn drinken, smullen, koken, muziek maken of naar een feestje gaan. Deze vrolijke dames zorgen voor sfeer en aankleding in huis en zullen gegarandeerd schitteren in de woonkamer, slaapkamer, keuken of bij jullie op kantoor!

Staffelprijs tussen € 30,00/49,50 p.p. ex btw

Wie, wat, waar?

Tijdens de workshop ga je zelf in teamverband aan de slag met je eigen Dikke Dames schilderij. Je houdt contact via de livestream: zo krijg je uitleg die je nodig hebt en kun je ondertussen af en toe even kijken wat je teamgenoten het ervan afbrengen! Iedereen kan zijn creativiteit kwijt: verbaas jezelf en je groepsgenoten met een gezellig, kleurrijk schilderij!

Deze online workshop kun je vanuit je eigen huiskamer volgen: wij zenden de workshop namelijk live uit via een livestream. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een apparaat waar je de workshop op kunt volgen. Als deelnemer krijg je van tevoren een creatief schilderpakket in huis, waarmee je helemaal klaar bent om van start te gaan!

 • Locatie: Online (vanuit huis te volgen)
 • Tijdsduur: 2,5 tot 3 uur
 • Deelnemers: Vanaf 15 personen

Meer informatie

Ready? Plan & boek. Je bent er bijna!

Offerte aanvragen

*Ideaal voor grote groepen!

Geen limiet voor de groepsgrootte. Leuk voor bedrijven, personeelsverenigingen en studentenverenigingen!

100% coronaproof

Veilig thuis en toch samen: met onze online workshops doe je gemakkelijk iets gezelligs en creatiefs en blijft iedereen gezond!

Engels?

We geven de online workshops ook in het Engels: handig voor internationale bedrijven of studentenverenigingen!

Ben je met minder personen?

Met minder dan het minimaal aantal personen deelnemen? Dat kan! We bieden ook online inloop workshops aan. Die zijn al vanaf 1 persoon te boeken.

Wat kun je verwachten?

Aan het begin van de workshop heet onze host jullie van harte welkom in de online omgeving en krijg je een korte uitleg over de typische stijl van Theo Broeren’s Dikke Dames. Wat maakt ze zo uniek, en welke technieken gebruik je om ze zelf tot leven te brengen?

Vervolgens ga je aan de slag met de materialen die in je creatieve pakket zitten: met behulp van verschillende kleuren acrylverf maak je jouw unieke versie van de Dikke Dames op doek. Daarbij krijg je alle vrijheid, en voldoende begeleiding om echt een mooi kunstwerk te maken! Aan het eind van de workshop heb je een superleuk schilderij gemaakt dat instant gezelligheid met zich meebrengt: leuk voor aan de muur, of om cadeau te geven.

Informeer naar de mogelijkheden!

Had je net iets anders in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bespreek jouw wensen met ons: informeer via e-mail (info@grachtenatelier.nl) of telefonisch (06 – 4375 5744) wat we voor jouw groep kunnen betekenen!

Vragen?

Heb je een vraag over onze workshops? Bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er wel tussen! Is dat niet zo, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

3 beoordelingen voor Online workshop Dikke Dames schilderen

 1. Wilma

  We waren met een team van 40 personen tegelijk online en dat ging prima! Goed geregeld Caroline & Jacqueline, iedereen heeft iets moois gemaakt en er was ook tijd om te kletsen met elkaar. Even relaxen samen als team, dat heeft ons goed gedaan!

 2. Yvonne

  Gisteravond heb ik vanuit de personeelsvereniging van het Bravis ziekenhuis deelgenomen aan jullie workshop. Eerst dacht ik, ik loop achter op schema en het gaat niks worden maar na nog doorgewerkt te hebben toen de workshop afgelopen was toch dit mooie resultaat behaald. Ik ben er blij mee en ik vind het een mooi alternatief voor een activiteit. Volgende de keer doe ik zeker weer mee! Dank jullie wel voor de leuke workshop en dank aan Beck die het uitstekend heeft begeleid. Wat een rustige en lieve docent is dit!

 3. Borris uit Amsterdam

  Beck bedankt voor je uitleg, behulpzaamheid en enthousiasme. Echt een toppertje. De sfeer zat er goed in. Onder genot van een drankje en een snack de workshop gedaan. Het resultaat van mijn schilderij mag er zeker zijn. Super leuk!

Een beoordeling toevoegen

Wat is er inbegrepen?

 • Professionele begeleiding via de livestream
 • Creatief pakket met schildersdoek, acrylverf en penselen*
 • Duidelijke instructies op papier
 • Inspirerende voorbeelden van de ‘Dikke Dames’
 • Je eigen Dikke Dames schilderij maken
 • De begeleiding of vrijheid die jij nodig hebt
* Dit pakket is uit te breiden met een schilderschort, schildersezeltje, biertje, borrelnootjes, borrelbox of andere wensen.

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie

Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.

Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook

Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?