Online workshop Sushi

Leer als een echte chef je eigen sushi maken! Duur ca 2 uur. Vanaf 15 personen te boeken.

*Ideaal voor grote groepen!

Geen limiet voor de groepsgrootte. Leuk voor bedrijven, personeelsverenigingen en studentenverenigingen!

Boek deze workshop als team nu online!  We streamen deze workshop live online uit en iedereen kan vanuit huis meedoen! Zo kunt u toch nog een leuk bedrijfsuitje, vriendenuitje of familiefeestje Corona proof bij ons boeken! Wij geven de online workshops ook in het Engels voor Internationale bedrijven over de gehele wereld.

Wij hebben we een culinair workshoppakket samengesteld, waarin alle houdbare ingrediënten en materialen zitten om de workshop zelfstandig vanuit huis te kunnen volgen. Vooraf mailen we nog een boodschappenlijstje door voor de verse ingrediënten.

Scroll naar beneden voor meer informatie.

Staffelprijs tussen€ 40,00/59,50 p.p. ex btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Offerte aanvragen

*Ideaal voor grote groepen!

Geen limiet voor de groepsgrootte. Leuk voor bedrijven, personeelsverenigingen en studentenverenigingen!

Beschrijving

Zoals de naam van de workshop het al zegt, leer je sushi maken. Echter zijn er heel veel verschillende soorten sushi. In twee uur tijd leren wij jou zoveel mogelijk, verschillende soorten, sushi maken. Je kunt hierbij denken aan de volgende soorten sushi Futomaki, Nigiri, Hosomaki en Uramaki.

1) Nigiri

Nigiri is het bekendste type sushi in Japan. De naam betekent letterlijk pakken of vormen in de hand. Nigiri is een sushi waarbij een klein bolletje rijst met de vingers gevormd wordt met daarbovenop een stukje rauwe vis gedrukt.

Maki is een ander bekend type sushi in Japan. De naam betekent letterlijk gerold. Maki is een sushi waarbij rijst samen met de overige ingrediënten op een vel (Nori) gelegd en stijf opgerold wordt. De rol wordt vervolgens in een aantal stukjes gesneden. Er zijn verschillende soorten maki’s.

2) Futomaki

Tijdens de workshop werken wij onder andere met de Futomaki. Een Futomaki is een ‘dikke’ rol met rijst en meerdere ingrediënten en nori aan de buitenkant.

3) Hosomaki

Verder maken we tijdens de workshop de Hosomaki. Dit houdt in dat wij met een dunne rol werken. De dunne rol heeft meestal maar één vulling.

4) Uramaki

Uramaki staat ook wel bekend als de “Inside-out” sushi. Bij deze sushi wordt er meestal gebruik gemaakt van twee (of meer) soorten vullingen. De Uramaki heeft zowel haar vulling als zeewier aan de binnenkant.

Ook leren we je hoe je goede sushirijst maakt!

Wij wensen je alvast ‘Itadakimasu’ oftewel, eet smakelijk

Afhankelijk van het aantal personen, het budget, het aantal avonden en de duur van de workshop maken we graag een offerte op maat op. Informeer via mail (info@grachtenatelier.nl) of telefonische (06-43755744) naar onze oneindige mogelijkheden.

Beoordelingen (2)

2 beoordelingen voor Online workshop Sushi

  1. Theo V.

    Met een groep van 100 mensen de workshop gevolgd. Dit was samen met het personeelsvereniging via Zoom. Ik heb door het GrachtenAtelier een leuk bedrijfsuitje gehad.

  2. L. van de Klomp

    Dankjewel Merlijn voor het verzorgen van een leerzame maar ook een gezellige workshop! Ook mijn twee zussen hebben genoten.

Een beoordeling toevoegen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie

Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.

Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook

Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook
Coronaproof workshops Coronaproof workshops
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?