Painting in the Dark

Duur: 2 uur

Deze schilderworkshop is een workshop met een twist. We beginnen de workshop met de lampen aan. Iedereen neemt zijn plek in en jullie krijgen uitleg over de workshop. Vervolgens wordt het licht elke ronde meer gedimd totdat het helemaal donker is. Bij de laatste ronde gaan jullie aan de slag met “glow in the dark” verf. Dit zal zorgen voor een geweldig effect en de finishing touch van je schilderij! Gedurende de workshop maken jullie een uniek schilderwerk met dus onder andere lichtgevende verf. Vanzelfsprekend mag je jouw creatie na afloop van de workshop mee naar huis nemen. Durf te vertrouwen op je eigen creativiteit en stap in het donker!

Offerte aanvragen

€ 39,50 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een arrangement! Prijzen per persoon.

Beschrijving

Om deel te nemen aan de painting in the dark workshop hoef je absoluut geen Picasso te zijn. Originaliteit, creativiteit en gezelligheid zijn de kernwoorden van deze workshop. En of je nu met vrienden, collega’s of familie bent, deze creatieve workshop is een uitdaging voor iedereen. Het belangrijkste is dat je niet te voorzichtig bent en durft te vertrouwen op je eigen creatieve talenten. Je zult versteld zijn van wat voor mooi je op het doek hebt neergezet.

Beoordelingen (3)

3 beoordelingen voor Painting in the Dark

  1. Martijn

    Ik ben erg te spreken over het Grachtenatelier. Alles was zeer georganiseerd en goed geregeld. Ik werd hartelijk ontvangen bij binnenkomst, ik voelde me gelijk op mijn plek. De workshop was ontzettend leerzaam en zou ik iedereen aanraden. En dat in midden in het centrum van Utrecht!

  2. Christine

    Een super locatie om in het donker te schilderen, leuke twist ook met de hoofdlampjes. Een leuke activiteit, onze familie vond het top!

  3. Lian

    We hebben deze workshop met een groep internationale studenten bij jullie gedaan. Super dat jullie de workshop in het Engels wilde geven en op ons verzoek ook iets hebben verteld over de historische werfkleder waar we in schilderde. Prachtig pand hebben jullie, bedankt en tot de volgende keer!

Een beoordeling toevoegen

Workshop verloop
De workshop painting in the dark is een unieke creatieve workshop. De workshop begint met een uitgebreid uitleg. Wanneer jullie de uitleg hebben gehad, krijgen jullie alle materialen uitgedeeld. Wanneer alle materialen uitgedeeld zijn en je jouw doek voor je hebt kun je je creativiteit uiten. Om te beginnen wordt er een ontwerp bedacht en geschetst, waarna jullie aan de slag gaan met verf. Als finishing touch worden de schilderijen afgemaakt met Glow in the Dark verf. Met deze verf lichten jullie kunstwerken mooi op in de schemering. Om het spannend te maken wordt er gewerkt in een donkere ruimte. Na afloop nemen jullie de kunstwerken mee naar huis om er thuis nog even heerlijk van te genieten.

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.
Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook
Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook
Coronaproof workshops Coronaproof workshops
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?