Workshop Piemel Boetseren

Piemels! Iedereen heeft ze wel eens gezien. Je hebt ze in alle soorten en maten. Groot, klein, recht, krom, besneden, onbesneden… zoveel mensen, zoveel piemels. Het is en blijft een superfascinerend lichaamsdeel. Maar heb je wel eens een piemel geboetseerd? In deze workshop ga je in groepsvorm je eigen piemel vormgeven en tegelijkertijd een heleboel leren over de fallus!

€ 42,50 p.p. incl. btw

Wie, wat, waar?

In de workshop Piemel boetseren krijg je de kans om door het boetseren de penis pas echt te leren kennen. Want hoe ziet een piemel er eigenlijk uit? Iedereen weet precies hoe een piemel eruit ziet… toch? Je dénkt dat je het weet, maar na deze workshop ben je heel wat wijzer! Wist je namelijk al dat de linkerbal altijd lager hangt dan de ander? Wil je meer van dit soort weetjes te horen krijgen? Boek dan de workshop!

 • Locatie: GrachtenAtelier, in één van onze sfeervolle locaties in het centrum van Utrecht
 • Tijdsduur: 2 uur
 • Deelnemers: Vanaf 10 personen overdag en vanaf 15 personen in de avond te boeken; maximale groepsgrootte 50 personen op één locatie, kleine groepjes kunnen bij inloopworkshops op zaterdag boeken.

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een arrangement

Verplicht basisarrangement (p.p.)

Aanvullingen

(p.p.)

Engels?

We geven de workshops ook in het Engels: handig voor internationale bedrijven of studentenverenigingen!

Ben je met minder personen?

Met minder dan het minimaal aantal personen deelnemen? Dat kan! We bieden inloopworkshops aan. Die zijn al vanaf 1 persoon te boeken.

Ben je met meer personen?

Ben je met meer dan het maximaal aantal personen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen altijd een passend voorstel doen!

Wat kun je verwachten?

Je wordt ontvangen door onze enthousiaste begeleiders in één van onze geweldige locaties in het centrum van Utrecht. Afhankelijk van de groepsgrootte is dat in één van onze sfeervolle werfkelders aan de Oudegracht, of in ons statige grachtenhuis aan de Strosteeg.

Vervolgens gaan we lekker aan de slag met klei en ga je je eigen piemel boetseren. Je hebt er geen enkel talent voor nodig: gebruik de voorbeelden of laat je creativiteit volledig de vrije loop! Terwijl je bezig bent, leer je van alles over de anatomie van de piemel. Je gaat niet alleen naar huis met een eigen exemplaar, maar ook met heel nieuwe veel kennis over de piemel!

Video op Tiktok >

Informeer naar de mogelijkheden!

Had je net iets anders in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bespreek jouw wensen met ons: informeer via e-mail (info@grachtenatelier.nl) of telefonisch (06 – 4375 5744) wat we voor jouw groep kunnen betekenen!

Vragen?

Heb je een vraag over onze workshops? Bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er wel tussen! Is dat niet zo, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

4 beoordelingen voor Workshop Piemel Boetseren

 1. Anna

  Ik heb een ontzettend leuke middag gehad bij GrachtenAtelier. Het personeel hielp ontzettend goed mee en zorgde ervoor dat er een leuke en gezellige sfeer was. Maar vooral de locatie was echt super. Heerlijk aan de gracht. Het was een leuke ervaring.

 2. Simone

  Dat was gieren gillen brullen, wat hebben we gelachen bij jullie. Vooral de voorbeelden van piemels uit het piemelboek was een leuk extraatje. Heeft ons genoeg gespreksstof opgeleverd voor de rest van de vrijgezellendag! 😉

 3. Natasja

  We hadden ook wat vrouwen die graag wilde “kutje kleien” speciaal voor ons hebben jullie een leuk poezenboek aangeschaft, super attent! De helft is met een piemel naar huis gegaan, de andere helft met een kutje. Dit is echt een aanrader voor vrijgezellenfeestjes of vriendinnengroepen!!

 4. Renzo de Nijs

  Onwijs educatieve middag gehad

Een beoordeling toevoegen

Wat is er inbegrepen?

 • Professionele begeleiding
 • Prachtige locatie aan de gracht in Utrecht
 • Je eigen piemel boetseren
 • Vagina boetseren ook mogelijk
 • Voorbeelden om na te maken
 • Leuke weetjes over de piemel
 • Gebruik van klei en verf
 • Je zelfgemaakte piemel krijg je mee naar huis

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?