Piemel Boetseren

Duur: 2 uur

Piemels! Iedereen heeft ze wel eens gezien. Je hebt ze in alle soorten en maten. Groot, klein, recht, krom, besneden, onbesneden etc. Maar heb je wel eens een piemel geboetseerd? Bij ons krijg je de kans om door het boetseren de penis pas echt te leren kennen. Want hoe ziet een piemel er eigenlijk uit? Iedereen weet precies hoe een piemel eruit ziet… toch? Wist je namelijk al dat de linkerbal altijd lager hangt dan de ander? Wil je meer van dit soort weetjes te horen krijgen? Boek dan de workshop!

Offerte aanvragen

€ 35,50 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies hier een arrangement! Prijzen per persoon.

Beschrijving

Kom gezellig langs voor een vrijgezellenfeest of een vriendenuitje en ga samen piemels boetseren! Je hebt geen talent nodig om deze workshop te volgen, je gaat lekker aan de slag met klei en leert van alles over de anatomie van een piemel. Je gaat niet alleen naar huis met een eigen exemplaar, maar ook met heel nieuwe veel kennis over de piemel!

Tip: Het is ook mogelijk om een vagina te boetseren i.p.v. een piemel op aanvraag.

Beoordelingen (1)

1 beoordeling voor Piemel Boetseren

  1. Anna

    Ik heb een ontzettend leuke middag gehad bij GrachtenAtelier. Het personeel hielp ontzettend goed mee en zorgde ervoor dat er een leuke en gezellige sfeer was. Maar vooral de locatie was echt super. Heerlijk aan de gracht. Het was een leuke ervaring.

Een beoordeling toevoegen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie

Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.

Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook

Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook