Piemel Boetseren

Duur: 2 uur

Piemels! Iedereen heeft ze wel eens gezien. Je hebt ze in alle soorten en maten. Groot, klein, recht, krom, besneden, onbesneden etc. Maar heb je wel eens een piemel geboetseerd? Bij ons krijg je de kans om door het boetseren de penis pas echt te leren kennen. Want hoe ziet een piemel er eigenlijk uit? Iedereen weet precies hoe een piemel eruit ziet… toch? Wist je namelijk al dat de linkerbal altijd lager hangt dan de ander? Wil je meer van dit soort weetjes te horen krijgen? Boek dan de workshop!

Groepjes kleiner dan 8 personen kunnen boeken bij inloopworkshops Piemels Boetseren, deze bieden we aan op vrijdagavond en zondagmiddag, zie de kalender van deze workshop bij inloop. https://www.grachtenatelier.nl/workshops/inloop-workshop-piemel-boetseren/

Offerte aanvragen

€ 39,50 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een basisarrangement (prijzen p.p.)
Aanvullende opties (drankjes zijn onbeperkt)
Beschrijving

Kom gezellig langs voor een vrijgezellenfeest of een vriendenuitje en ga samen piemels boetseren! Je hebt geen talent nodig om deze workshop te volgen, je gaat lekker aan de slag met klei en leert van alles over de anatomie van een piemel. Je gaat niet alleen naar huis met een eigen exemplaar, maar ook met heel nieuwe veel kennis over de piemel!

Tip: Het is ook mogelijk om een vagina te boetseren i.p.v. een piemel op aanvraag.

Beoordelingen (4)

4 beoordelingen voor Piemel Boetseren

 1. Anna

  Ik heb een ontzettend leuke middag gehad bij GrachtenAtelier. Het personeel hielp ontzettend goed mee en zorgde ervoor dat er een leuke en gezellige sfeer was. Maar vooral de locatie was echt super. Heerlijk aan de gracht. Het was een leuke ervaring.

 2. Simone

  Dat was gieren gillen brullen, wat hebben we gelachen bij jullie. Vooral de voorbeelden van piemels uit het piemelboek was een leuk extraatje. Heeft ons genoeg gespreksstof opgeleverd voor de rest van de vrijgezellendag! 😉

 3. Natasja

  We hadden ook wat vrouwen die graag wilde “kutje kleien” speciaal voor ons hebben jullie een leuk poezenboek aangeschaft, super attent! De helft is met een piemel naar huis gegaan, de andere helft met een kutje. Dit is echt een aanrader voor vrijgezellenfeestjes of vriendinnengroepen!!

 4. Renzo de Nijs

  Onwijs educatieve middag gehad

Een beoordeling toevoegen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.
Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook
Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook
Coronaproof workshops Coronaproof workshops
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?