Schilderkookclinic

Wil je iets gezelligs gaan doen met jouw groep, maar komen jullie er niet uit of het nou iets creatiefs of iets culinairs moet worden? Doe het dan gewoon allebei! In onze Schilderkookclinic komen zowel creatieve als culinaire uitspattingen aan bod en kan iedereen zich heerlijk uitleven met verf, en daarna met lekker eten. De perfecte combinatie van creatief en culinair! Gegarandeerd een gezellige middag of avond.

€ 99,50 p.p. incl. btw

Wie, wat, waar?

Onze Schilderkookclinic combineert het beste van twee werelden: lekker creatief aan de slag met verf en doek, en vervolgens je uitleven op culinair vlak, met de lekkerste, bijzonderste gerechten tot gevolg. En daar kan je dan vervolgens ook weer met je groep van smullen! Een heerlijke middag of avond vol creativiteit en uitdaging, waar nog lang over nagepraat zal worden. Perfect voor een teambuilding, een gezellige middag met vrienden of vriendinnen of een familiedag!

 • Locatie: GrachtenAtelier, in één van onze sfeervolle locaties in het centrum van Utrecht
 • Tijdsduur: 5 uur
 • Deelnemers: Vanaf 20 personen

Offerte aanvragen

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een arrangement

Verplicht basisarrangement (p.p.)

Aanvullingen

(p.p.)

Engels?

We geven de workshops ook in het Engels: handig voor internationale bedrijven of studentenverenigingen!

Ben je met minder personen?

Met minder dan het minimaal aantal personen deelnemen? Dat kan! We bieden inloopworkshops aan. Die zijn al vanaf 1 persoon te boeken.

Ben je met meer personen?

Ben je met meer dan het maximaal aantal personen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen altijd een passend voorstel doen!

Wat kun je verwachten?

In één van onze sfeervolle locaties in hartje Utrecht worden jullie ontvangen door onze enthousiaste begeleiders. Na een korte uitleg over de bedoeling gaan jullie aan de slag met het creatieve gedeelte: het maken van een prachtig kunstwerk met verf op doek. We moedigen je aan om al je creativiteit los te laten op het doek: lekker je uitleven geeft vaak het mooiste resultaat. Dat zal leuk staan aan de muur thuis of op het werk!

Van al dat schilderen krijg je natuurlijk trek; als iedereen zijn kunstwerk klaar heeft, is het tijd om door te gaan naar het culinaire gedeelte van de workshop. Hierin gaan jullie aan de slag met de lekkerste ingrediënten en maken jullie unieke gerechten, die je thuis niet elke dag op tafel zet. Dat wordt smullen! Natuurlijk is er na het koken ruim de tijd gereserveerd om lekker met elkaar te gaan dineren. Het programma van de Schilderkookclinic ziet er globaal genomen als volgt uit:

 • 1,5 uur schilderen
 • 0,5 uur pauze
 • 1 uur koken
 • 2 uur dineren

Informeer naar de mogelijkheden!

Had je net iets anders in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bespreek jouw wensen met ons: informeer via e-mail (info@grachtenatelier.nl) of telefonisch (06 – 4375 5744) wat we voor jouw groep kunnen betekenen!

Vragen?

Heb je een vraag over onze workshops? Bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er wel tussen! Is dat niet zo, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

3 beoordelingen voor Schilderkookclinic

 1. Eva

  We hebben deze workshop met de familie gevolgd. Toen we aankwamen stonden de schildersdoeken al klaar aan de grachten. We werden vriendelijk ontvangen en konden eigenlijk gelijk al aan de slag. Eerst lekker schilderen en daarna ons eigen lunch maken. Het was een super leuke dag. Mooie locatie, vriendelijk personeel en nog heerlijk gegeten ook. Wat wil je nog meer?

 2. Floris

  Hele leuke combi schilderen en koken! Het was een hele gevulde dag met leuke activiteiten. Het was een leuke verrassing dat we het schilderen onder een galerie hadden en het koken weer in een andere werfkelder. Mooie locaties hebben jullie in harte Utrecht.

 3. Wilco

  Met de hockeyclub bij jullie geweest, leuk dat we zowel creatief al culinaire bezig geweest zijn. We komen de volgende keer Bob Rossen, dat zag er echt heel leuk uit bij een andere groep!

Een beoordeling toevoegen

Wat is er inbegrepen?

 • Professionele begeleiding
 • Gezellige locatie in hartje Utrecht
 • Schildermaterialen en -doek
 • Verse ingrediënten om lekker mee te koken
 • Je lekker uitleven met verf op doek
 • Samen de heerlijkste culinaire creaties maken - én opeten :)
 • Volop creatieve en culinaire inspiratie!

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?