Schilderkookclinic

Deze workshop is dé ideale combinatie van creatief & culinair! Dit arrangement bestaat namelijk uit twee activiteiten gericht op culinair en creatief.

€ 99,50 p.p. incl. btw

Wie, wat, waar?

De ideale combinatie van creatief & culinair!

 • Schilderworkshop
 • Kookworkshop
 • Teambuilding
 • Volop creativiteit en uitdaging
 • Heerlijke gerechten
 • Prachtige locatie
 • Professionele en vlotte begeleiding!

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een basisarrangement (prijzen p.p.)
Aanvullende opties (drankjes zijn onbeperkt)

Engels?

We geven de workshops ook in het Engels: handig voor internationale bedrijven of studentenverenigingen!

Ben je met minder personen?

Met minder dan het minimaal aantal personen deelnemen? Dat kan! We bieden inloopworkshops aan. Die zijn al vanaf 1 persoon te boeken.

Ben je met meer personen?

Ben je met meer dan het maximaal aantal personen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen altijd een passend voorstel doen!

De ideale combinatie van creatief & culinair! Dit arrangement bestaat namelijk uit twee activiteiten gericht op culinair en creatief.

Het creatieve gedeelte bestaat uit het maken van een prachtig kunstwerk voor het bedrijf, je werkplek of collega. Tijdens het schilderen kun je al je creativiteit de vrije loop laten gaan. Van al dat schilderen krijg je natuurlijk trek en is het tijd om door te gaan naar het culinaire onderdeel. Hierbij gaan jullie aan de slag met het koken van heerlijke out of the box gerechten tijdens de kookworkshop. Wanneer jullie klaar zijn met koken is het tijd om deze gerechten met elkaar te nuttigen.

Programma totaal 5 uur

1,5 uur schilderen
0,5 uur pauze
1   uur koken
2   uur dineren

3 beoordelingen voor Schilderkookclinic

 1. Eva

  We hebben deze workshop met de familie gevolgd. Toen we aankwamen stonden de schildersdoeken al klaar aan de grachten. We werden vriendelijk ontvangen en konden eigenlijk gelijk al aan de slag. Eerst lekker schilderen en daarna ons eigen lunch maken. Het was een super leuke dag. Mooie locatie, vriendelijk personeel en nog heerlijk gegeten ook. Wat wil je nog meer?

 2. Floris

  Hele leuke combi schilderen en koken! Het was een hele gevulde dag met leuke activiteiten. Het was een leuke verrassing dat we het schilderen onder een galerie hadden en het koken weer in een andere werfkelder. Mooie locaties hebben jullie in harte Utrecht.

 3. Wilco

  Met de hockeyclub bij jullie geweest, leuk dat we zowel creatief al culinaire bezig geweest zijn. We komen de volgende keer Bob Rossen, dat zag er echt heel leuk uit bij een andere groep!

Een beoordeling toevoegen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?