Schilderkookclinic

De ideale combinatie van creatief & culinair!

 • Schilderworkshop
 • Kookworkshop
 • Teambuilding
 • Volop creativiteit en uitdaging
 • Heerlijke gerechten
 • Prachtige locatie
 • Professionele en vlotte begeleiding!

Offerte aanvragen

Meer informatie

€ 97,50 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een basisarrangement (prijzen p.p.)
Aanvullende opties (drankjes zijn onbeperkt)
Beschrijving

De ideale combinatie van creatief & culinair! Dit arrangement bestaat namelijk uit twee activiteiten gericht op culinair en creatief.

Het creatieve gedeelte bestaat uit het maken van een prachtig kunstwerk voor het bedrijf, je werkplek of collega. Tijdens het schilderen kun je al je creativiteit de vrije loop laten gaan. Van al dat schilderen krijg je natuurlijk trek en is het tijd om door te gaan naar het culinaire onderdeel. Hierbij gaan jullie aan de slag met het koken van heerlijke out of the box gerechten tijdens de kookworkshop. Wanneer jullie klaar zijn met koken is het tijd om deze gerechten met elkaar te nuttigen.

Beoordelingen (3)

3 beoordelingen voor Schilderkookclinic

 1. Eva

  We hebben deze workshop met de familie gevolgd. Toen we aankwamen stonden de schildersdoeken al klaar aan de grachten. We werden vriendelijk ontvangen en konden eigenlijk gelijk al aan de slag. Eerst lekker schilderen en daarna ons eigen lunch maken. Het was een super leuke dag. Mooie locatie, vriendelijk personeel en nog heerlijk gegeten ook. Wat wil je nog meer?

 2. Floris

  Hele leuke combi schilderen en koken! Het was een hele gevulde dag met leuke activiteiten. Het was een leuke verrassing dat we het schilderen onder een galerie hadden en het koken weer in een andere werfkelder. Mooie locaties hebben jullie in harte Utrecht.

 3. Wilco

  Met de hockeyclub bij jullie geweest, leuk dat we zowel creatief al culinaire bezig geweest zijn. We komen de volgende keer Bob Rossen, dat zag er echt heel leuk uit bij een andere groep!

Een beoordeling toevoegen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie

Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.

Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook

Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?