Foodparade 10 gangen

€ 129,50 p.p. incl. btw

Wie, wat, waar?

Duur: 4 uur

Het gehele menu kunnen we aanpassen aan alle dieetwensen!

Geïnspireerd op het seizoen stelt onze chef een prachtig 10 gangen surprise menu samen. De koude, warme en zoete gangen worden per gerecht feestelijk opgemaakt en als walking dinner uitgeserveerd.

Het menu kan volledig vegan of vegetarisch geboekt worden en we kunnen rekening houden met alle dieetwensen. Met liefde voor ingrediënten en passie voor koken stelt Jacqueline dagelijks verse menu’s samen. Heerlijk dineren in een prachtige Utrechtse werfkelder exclusief voor jullie groep gereserveerd!

Geschikt voor groepen tussen de 25 en 100 personen.

Food is the most contemporary art you can have!

Offerte aanvragen

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een arrangement

Verplicht basisarrangement (p.p.)

Engels?

We geven de workshops ook in het Engels: handig voor internationale bedrijven of studentenverenigingen!

Ben je met minder personen?

Met minder dan het minimaal aantal personen deelnemen? Dat kan! We bieden inloopworkshops aan. Die zijn al vanaf 1 persoon te boeken.

Ben je met meer personen?

Ben je met meer dan het maximaal aantal personen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen altijd een passend voorstel doen!

Chefkok/leermeester Jacqueline Backers heeft koken met de paplepel meegekregen. Als kind stond zij al in de keuken van het evenementenbedrijf van haar moeder. Jacqueline heeft de Hotelschool afgerond en werkt al jaren in de gastvrijheidsbranche. Haar stijl is frivool, kleurrijk, eigentijds met een creatieve twist. Met heel veel passie stuurt zij het culinaire team aan. De sfeer bij het GrachtenAtelier is familiair, hartelijk en gastvrij! Mi casa es su casa! 

 

 

3 beoordelingen voor Foodparade 10 gangen

  1. Jolanda

    We hebben genoten van jullie herfstmenu! De porto bello’s en stoofpeertjes waren onze favoriet. We komen zeker terug om de andere seizoenen te proeven..

  2. Sem

    Heerlijke ongedwongen sfeer! Voor het diner een rondleiding door jullie galerie gehad met een glaasje bubbels. Wat een prachtige panden hebben jullie.

  3. Paulien van Oosten

    In de zomer ons familiefeest bij jullie georganiseerd. De kleintjes mochten schilderen en wij hebben heerlijk geborreld en genoten van alle overheerlijke hapjes. Fijn dat er rekening gehouden kon worden met de vegans in onze groep. Een aanrader!

Een beoordeling toevoegen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?