Chefkok/leermeester Jacqueline Backers heeft koken met de paplepel meegekregen. Als kind stond zij al in de keuken van het evenementenbedrijf van haar moeder. Jacqueline heeft de Hotelschool afgerond en werkt al jaren in de gastvrijheidsbranche. Haar stijl is frivool, kleurrijk, eigentijds met een creatieve twist. Met heel veel passie stuurt zij het culinaire team aan. De sfeer bij het GrachtenAtelier is familiair, hartelijk en gastvrij! Mi casa es su casa!
Jolanda –
We hebben genoten van jullie herfstmenu! De porto bello’s en stoofpeertjes waren onze favoriet. We komen zeker terug om de andere seizoenen te proeven..
Sem –
Heerlijke ongedwongen sfeer! Voor het diner een rondleiding door jullie galerie gehad met een glaasje bubbels. Wat een prachtige panden hebben jullie.
Paulien van Oosten –
In de zomer ons familiefeest bij jullie georganiseerd. De kleintjes mochten schilderen en wij hebben heerlijk geborreld en genoten van alle overheerlijke hapjes. Fijn dat er rekening gehouden kon worden met de vegans in onze groep. Een aanrader!