Seizoens mini foodparade

Duur: 3 uur

Het gehele menu kunnen we aanpassen aan alle dieetwensen!

Geïnspireerd op het seizoen stelt onze chef een 8 gangen surprise menu samen. De gangen worden per gerecht feestelijk opgemaakt en als walking dinner uitgeserveerd.

 

Offerte aanvragen

Meer informatie

€ 65,00 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een basisarrangement (prijzen p.p.)
Beschrijving

Chefkok/leermeester Jacqueline Backers heeft koken met de paplepel meegekregen. Als kind stond zij al in de keuken van het evenementenbedrijf van haar moeder. Jacqueline heeft de Hotelschool afgerond en werkt al jaren in de gastvrijheidsbranche. Haar stijl is frivool, kleurrijk, eigentijds met een creatieve twist. Met heel veel passie stuurt zij het culinaire team aan. De sfeer bij het GrachtenAtelier is familiair, hartelijk en gastvrij! Mi casa es su casa!

Beoordelingen (4)

4 beoordelingen voor Seizoens mini foodparade

 1. Jolanda

  We hebben genoten van jullie herfstmenu! De porto bello’s en stoofpeertjes waren onze favoriet. We komen zeker terug om de andere seizoenen te proeven..

 2. Sem

  Heerlijke ongedwongen sfeer! Voor het diner een rondleiding door jullie galerie gehad met een glaasje bubbels. Wat een prachtige panden hebben jullie.

 3. Sem

  Heerlijke ongedwongen sfeer! Voor het diner een rondleiding door jullie galerie gehad met een glaasje bubbels. Wat een prachtige panden hebben jullie.

 4. Paulien

  In de zomer ons familiefeest bij jullie georganiseerd. De kleintjes mochten schilderen en wij hebben heerlijk geborreld en genoten van alle overheerlijke hapjes. Fijn dat er rekening gehouden kon worden met de vegans in onze groep. Een aanrader!

Een beoordeling toevoegen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie

Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.

Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook

Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?