Chefkok/leermeester Jacqueline Backers heeft koken met de paplepel meegekregen. Als kind stond zij al in de keuken van het evenementenbedrijf van haar moeder. Jacqueline heeft de Hotelschool afgerond en werkt al jaren in de gastvrijheidsbranche. Haar stijl is frivool, kleurrijk, eigentijds met een creatieve twist. Met heel veel passie stuurt zij het culinaire team aan. De sfeer bij het GrachtenAtelier is familiair, hartelijk en gastvrij! Mi casa es su casa!
Seizoens mini foodparade
Duur: 3 uur
Het gehele menu kunnen we aanpassen aan alle dieetwensen!
Geïnspireerd op het seizoen stelt onze chef een 8 gangen surprise menu samen. De gangen worden per gerecht feestelijk opgemaakt en als walking dinner uitgeserveerd.
€ 65,00 p.p. incl. btw
Plan & boek. Je bent er bijna!
Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.

Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

Jolanda –
We hebben genoten van jullie herfstmenu! De porto bello’s en stoofpeertjes waren onze favoriet. We komen zeker terug om de andere seizoenen te proeven..
Sem –
Heerlijke ongedwongen sfeer! Voor het diner een rondleiding door jullie galerie gehad met een glaasje bubbels. Wat een prachtige panden hebben jullie.
Sem –
Heerlijke ongedwongen sfeer! Voor het diner een rondleiding door jullie galerie gehad met een glaasje bubbels. Wat een prachtige panden hebben jullie.
Paulien –
In de zomer ons familiefeest bij jullie georganiseerd. De kleintjes mochten schilderen en wij hebben heerlijk geborreld en genoten van alle overheerlijke hapjes. Fijn dat er rekening gehouden kon worden met de vegans in onze groep. Een aanrader!