Stadsgezichten

Duur: 2 uur
Vanaf 10 personen te boeken. Kleinere groepen kunnen boeken bij inloopworkshops op de zaterdagochtend.

Of het nu de Domtoren, Erasmusbrug, het Paleis aan de Dam of de stadspoort van Amersfoort is, deze Hollandse pronkstukken zien we graag! Maar om nu steeds met de auto of de trein ernaartoe te rijden is voor vele van ons erg ver..

Een mooie foto in huis dan? Maar dat is ook zo standaard.

Wij hebben de oplossing! Kom gezellig bij ons een van deze Nederlandse skylines maken.

Met een kopje koffie, kwasten, en verf in de aanslag gaan we een van deze prachtige gebouwen maken! De schilderijen maken we in de vrolijke en uitbundige stijl van Herman Brood, met felle kleuren en dikke lijnen wordt het een prachtig en gezellig schilderij.

Wij kunnen niet wachten tot jullie een van deze steden komen schilderen. Het wordt een beetje van ons en veel creativiteit van jullie!

Offerte aanvragen

Meer informatie

€ 39,50 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een basisarrangement (prijzen p.p.)
Aanvullende opties (drankjes zijn onbeperkt)
Beschrijving

De Stadsgezichten stijl is een vorm van semi-abstracte kunst waarbij de schilder het schilderdoek gebruikt om een ode te brengen aan zijn of haar favoriete stad! De techniek die we gebruiken gaat hand in hand met die van Herman Brood en de Cobra periode. Cobra stond bekend om zijn rebelse kunstenaars die afkomstig waren uit Copenhagen, Brussel en Amsterdam.

Deze workshop is geklad, geklets en geklodder. Cobra stond namelijk voor het pure in een kunst vorm. Het was afzetten tegen alle regels die de schilderkunst beperkte tot en met de Tweede Wereldoorlog.

Deze schilderijen zijn bont, vrolijk, en zullen je altijd een leuk aandenken geven aan deze dag wanneer je weer eens een blik op de muur werpt waar dit prachtige kunstwerk hangt.

Beoordelingen (2)

2 beoordelingen voor Stadsgezichten

  1. Arthur

    Ik ben erg te spreken over het GrachtenAtelier. Alles was zeer georganiseerd en goed geregeld. Ik werd goed ontvangen bij binnenkomst, ik voelde me gelijk op mijn plek. De workshop was ontzettend leerzaam en zou ik iedereen aanraden.

  2. Tina

    Heel leuk dat we onze eigen dorp mochten schilderen! We hebben zelf foto’s aangeleverd die jullie vooraf vergroot en geprint hadden. We hebben de werkjes op kantoor opgehangen en genieten er nog elke dag van. Bedankt!

Een beoordeling toevoegen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie

Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.

Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook

Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?