Sushi maken

Duur: 2,5 uur

Sushi is een enorm hip en trendy Japans gerecht. Speciaal voor alle sushi liefhebbers die zelf sushi willen maken bieden wij een exclusieve sushiworkshop. In onze keuken delen onze professionele docenten al hun geheimen over het bereiden van sushi. Sushi maken is een kunst, maar wel het vak van de professionele docenten. Tijdens deze workshop leer je diverse soorten sushi maken, denk aan Nigiri, Hosomaki, futomaki en Uramaki.

Het maken van de perfecte sushi is een kunst, om een echte sushi koning te worden beginnen we met de eenvoudigste, zodat je precies weet hoe de techniek werkt. Als je de techniek onder de knie hebt, wordt er steeds meer toegewerkt naar de wat exclusieve sushi’s, waaronder dessert sushi.

Voor de echte sushi goeroes onder ons, is het mogelijk om de workshop met 1,5 uur uit te breiden, waardoor je nog meer speciale sushi’s kan maken met nieuwe ingrediënten zoals: Yakitori spiesjes, gewokte groenten, garnalen, biefstuk, nasi en noedels.

Offerte aanvragen

€ 55,50 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies hier een arrangement! Prijzen per persoon.

Beschrijving

Tijdens de culinaire workshop ga je de keuken in en leer je hoe je zelf sushi kunt maken. Hiervoor krijgen jullie professionele begeleiding van onze professionele docenten. Uiteraard gaan jullie zelf de sushi bereiden om ze vervolgens, aan het eind van de workshop, heerlijk op te eten! We koken in rondes en gaan van makkelijk naar moeilijk. Allereerst beginnen we met de Futomaki, dan de Hosomaki, dan de Uramaki en tot slot de Nigiri

Onze chefs laten zien hoe je de sushi moet rollen en jullie mogen zelf uit een winkeltje kiezen met welke ingrediënten jullie willen werken, wij geven uiteraard wel adviezen wat lekkere combinaties zijn.De workshop is dus inclusief begeleiding en sushi. Houdt er wel rekening mee dat de workshop exclusief dranken is. Wij hebben daarvoor de volgende mogelijkheden:

De kookworkshop is exclusief dranken. Wij hebben daarvoor de volgende mogelijkheden:

– Drank op nacalculatie
– Afkopen van dranken

Heb je altijd al sushi willen maken en ben je na het lezen van deze workshop enthousiast geworden? Of wil je jouw sushi skills uitbreiden? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Onze chefs verheugen zich erop om jou te begeleiden in het maken van de perfecte sushi. 

Vragen en/of eventuele verzoeken? Onze collega’s staan graag voor u klaar.

Beoordelingen (2)

2 beoordelingen voor Sushi maken

 1. Bart

  Erg leuke workshop. Veel geleerd van de verschillende manieren van sushi rollen. Het personeel was zeer vriendelijk en hielpen je ook persoonlijk met de workshop en hoefde ons geen zorgen te maken over de drankjes. De locatie was super, ik woon zelf in Utrecht dus voor mij was het een paar minuutjes lopen. Ideaal als je aan een heerlijk wijntje gaat.
  Wat mij betreft: een gezellige en leerzame workshop dus 🙂

 2. grachtenatelier

  Datum van de workshop
  Datum selectie 2020-07-05

  Welke workshop hebben jullie gedaan? Sushi

  Hoe zou je de workshop over het algemeen beoordelen? Uitstekend
  Contact vooraf? Uitstekend
  Welkomst praatje? uitstekend
  Locatie? uitstekend
  Bereikbaarheid? uitstekend
  Planning en timing? uitstekend
  Ingrediënten? uitstekend
  Recepten? Uitstekend
  Service? Uitstekend
  Begeleiding? uitstekend

  Begeleiding
  Wil je nog wat toelichten van de bovenstaande keuzes?
  Qua toelichting is er absoluut niets aan te merken! Geweldige middag gehad!

  Wat is je totale indruk van het GrachtenAtelier? 10

  Welk cijfer geef je de chef? 10

  Op basis van je ervaring op dit evenement, hoe waarschijnlijk is het dat je dit aanbeveelt aan andere en/of zelf terug komt?
  Aantal sterren 5/5

  Eventuele suggesties die ons kunnen helpen om onze toekomstige workshops te verbeteren?
  Komt niets bij ons op!

  Hoe ben je bij het GrachtenAtelier gekomen? Cadeau gekregen voor onze verjaardagen .
  Ingevuld door: Marjolein

Een beoordeling toevoegen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie

Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.

Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook

Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook