Tapas Sail Away

De naam tapas sail away zegt het al! Jullie gaan allereerst gezamenlijk aan de slag in de keuken met het bereiden van heerlijke koud- en warme gerechten en vervolgens vaart de boot voor en stap je met het hele gezelschap op de overdekte tapasboot of sloep om al etend en borrelend door de prachtige grachten van Utrecht te varen. Het dak gaat er natuurlijk af bij het mooie weer, zodat jullie lekker kunnen genieten van het zonnetje. Na de spetterende boottocht door de grachten wordt de workshop afgesloten aan de kade.

€ 90,00 p.p. incl. btw

Wie, wat, waar?

Duur: 3,5 uur (incl. 1,5 uur varen)

Lekker varend door de grachten van Utrecht genieten van heerlijke eigengemaakte gerechten en een passend glas wijn of een koud biertje? Onze tapas Sail Away maakt dit mogelijk!

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een basisarrangement (prijzen p.p.)
Aanvullende opties (drankjes zijn onbeperkt)

Engels?

We geven de workshops ook in het Engels: handig voor internationale bedrijven of studentenverenigingen!

Ben je met minder personen?

Met minder dan het minimaal aantal personen deelnemen? Dat kan! We bieden inloopworkshops aan. Die zijn al vanaf 1 persoon te boeken.

Ben je met meer personen?

Ben je met meer dan het maximaal aantal personen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen altijd een passend voorstel doen!

Houd jij van Tapas en wil je op een bijzondere manier genieten van de mooiste plekjes die Utrecht te bieden heeft? En wil je Utrecht bewonderen vanuit het water? Dan klinkt Tapas Sail Away als muziek in de oren. Het team van GrachtenAtelier kan niet wachten om je te verwelkomen en jou een spetterende dag te bezorgen.

Het schema:

 • Twee uur koken;
 • 1,5 varen door de grachten van Utrecht;

Vragen en/of eventuele verzoeken? Onze collega’s staan graag voor u klaar. Via de website kun je meteen op bepaalde data en tijden boeken voor groepen tussen de 15 en 25 personen, is je groep groter of heb je andere wensen gelieve een offerte aan te vragen of te mailen naar info@grachtenatelier.nl.

3 beoordelingen voor Tapas Sail Away

 1. Emma

  Ik heb altijd al eens door de grachten van Utrecht willen varen en om dat gelijk te doen met tapas aan boord, super! We werden goed ontvangen en goed begeleid bij de workshop door het vriendelijke personeel. Eerst even de tapas voorbereiden om deze uiteindelijk op de boot op te eten met een heerlijk drankje.
  Ideaal geschikt voor het familie-uitje. Het zonnetje scheen lekker(gelukkig geen regen!!!) en het was een geslaagde dag!

 2. kendra

  Heel leuk deze combi, in een werfkelder koken en dan voor de deur opgehaald worden om een rondje door de grachten te varen en eten! De volgende keer misschien warmhoud platen meegeven, het warme eten werd nu wat sneller koud, maar smaakte alsnog heerlijk! Bedankt en tot de volgende keer

 3. Lucas

  Samen met de familie voor onze trouwdag bij jullie deze workshop gedaan in corona tijd. Fijn dat we toch nog terecht konden. We werden opgesplitst in 2 sloepen omdat er maar 8 personen per boot mee konden door de 1,5 meter. Uiteindelijk achter elkaar aangevaren en elkaar gewoon kunnen zien en spreken, had ook wel iets leuks zo. Bedankt!

Een beoordeling toevoegen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?