Tapas Sail Away

Duur: 4 uur (incl. 1,5 uur varen)

Lekker varend door de grachten van Utrecht genieten van heerlijke eigengemaakte gerechten en een passend glas wijn of een koud biertje? Onze tapas sail away maakt dit mogelijk!

De naam tapas sail away zegt het al! Jullie gaan allereerst gezamenlijk aan de slag in de keuken met het bereiden van heerlijke koud- en warme gerechten en vervolgens vaart de boot voor en stap je met het hele gezelschap op de overdekte tapasboot of sloep om al etend en borrelend door de prachtige grachten van Utrecht te varen. Het dak gaat er natuurlijk af bij het mooie weer, zodat jullie lekker kunnen genieten van het zonnetje. Na de spetterende boottocht door de grachten wordt de workshop afgesloten aan de kade, hier is er de mogelijkheid om na te genieten met een kop koffie of thee.

Offerte aanvragen

€ 80,00 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies hier een arrangement! Prijzen per persoon.

Beschrijving

Houd jij van Tapas en wil je op een bijzondere manier genieten van de mooiste plekjes die Utrecht te bieden heeft? En wil je Utrecht bewonderen vanuit het water? Dan klinkt Tapas Sail Away als muziek in de oren. Het team van GrachtenAtelier kan niet wachten om je te verwelkomen en jou een spetterende dag te bezorgen.

Het schema:

  • Twee uur koken;
  • 1,5 varen door de grachten van Utrecht;
  • Afsluiting met koffie of thee en dessert

Vragen en/of eventuele verzoeken? Onze collega’s staan graag voor u klaar.

Beoordelingen (1)

1 beoordeling voor Tapas Sail Away

  1. Emma

    Ik heb altijd al eens door de grachten van Utrecht willen varen en om dat gelijk te doen met tapas aan boord, super! We werden goed ontvangen en goed begeleid bij de workshop door het vriendelijke personeel. Eerst even de tapas voorbereiden om deze uiteindelijk op de boot op te eten met een heerlijk drankje.
    Ideaal geschikt voor het familie-uitje. Het zonnetje scheen lekker(gelukkig geen regen!!!) en het was een geslaagde dag!

Een beoordeling toevoegen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie

Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.

Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook

Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook