GrachtenGalerie
Trainingen krantenbedrijf_1trainingen klantenbedrijf_2

Trainingsworkshop ‘Doe eens normaal, joh!’

Komen de volgende citaten je misschien bekend voor?
‘Ooooooh, bedoel je dát! Zeg dat dan!’
‘Dat kun je dan toch ook wel anders zeggen?!’
‘Ja, maar dat zei ik toch niet?!’

Communicatie
– daar gaat het over in de trainingsworkshop ‘Doe eens normaal, joh!’. Of beter gezegd: effectief communiceren! Want hoe communiceer je nu op een goede en effectieve manier? Hoe zorg je ervoor dat je boodschap juist overkomt en ‘landt’ bij degene met wie je communiceert? In ieder bedrijf lopen verschillende type mensen rond. Niet iedereen denkt en handelt hetzelfde. Hoe ga je daarmee om? Of beter nog: hoe kun je daar gebruik van maken in plaats van dat dit communicatie in de weg staat? In deze leuke, leerzame en interactieve trainingsworkshop leer je hoe je het beste uit elkaar haalt!

Wat gaan jullie doen?

Jullie leren meer over de 4 communicatiestijlen (menstypologie). Je ontdekt wat nu precies jouw communicatiestijl is - en die van je collega’s. Welke valkuilen zijn er binnen de diverse stijlen? En welke uitdagingen? Je ontdekt het, omdat de theorie direct toegepast wordt in interactieve opdrachten! Aan het einde van deze trainingsworkshop zijn jullie zo thuis in de ‘kleurentaal’, dat de kreten ‘ff dimmen rood!’ en ‘doe eens niet zo blauw’ vaak terugkeren binnen jullie bedrijf.

Specifieke wensen?

Jullie trainer neemt altijd even persoonlijk contact met jullie op om de workshop naadloos aan te sluiten op jullie wensen!

Prijsinformatie

Aantal personen: 8 - 100
Tijdsduur: 2 uur

Prijs vanaf: € 50,00 excl. BTW P.P (€ 60,50 incl. BTW P.P)

Inclusief: Locatie en professionele begeleiding
Terug naar overzicht