ZAKELIJKE EVENEMENTEN

De stad Utrecht staat bekend om haar binnenstad met werfkelders langs de grachten. Oorspronkelijk waren de kelders bedoeld als opslag en doorgangsruimte voor goederen die gelijksvloers aan- en afgevoerd werden over water. Karakteristiek is dat de werfkelders onder de openbare weg liggen en de horeca nog steeds door de bierboot wordt bevoorraad. Het geheel van vooral werven, werfkelders en bruggen vormde een middeleeuwse stadshaven en zijn nu voor de stad een belangrijkste toeristische trekpleister.

Het GrachtenAtelier beschikt over een twee prachtige authentieke werfkelders met open keukens, een historisch achterhuis en een hippe kunstgalerie aan de Oudegracht, die uitermate geschikt zijn voor zakelijke evenementen  voor groepen tussen de 20 en 150 personen, zoals een jubileum, afscheid of (internationale)- bijeenkomst.  Utrecht is goed te bereiken vanuit heel Nederland en het GrachtenAtelier ligt op 10 minuten loopafstand van het station en ligt achter de Springweg-parkeergarage voor degene die met de auto komen.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends, workshops en aanbiedingen van de leukste team- en bedrijfsuitjes? Schrijf je hier in!

* verplicht

Netwerkbijeenkomsten

Het GrachtenAtelier is uitermate geschikt voor netwerkbijeenkomsten. De stad Utrecht is goed te bereiken vanuit heel Nederland en wij zitten op tien minuten loop afstand van het centraal station.

Lees meer 

Presentaties & Kick Offs

Alle bedrijfsevenementen worden in goed overleg en op basis van jullie wensen samengesteld. Neem gerust contact met ons op voor meer details en het aanvragen van een passende offerte.

Lees meer 

Vergaderen

Willen jullie weer eens wat andere dan vergaderen op kantoor? Vergaderingen op een andere locatie dan jou bedrijf kunnen heel inspirerend, leerzaam en zinvol zijn!

Lees meer