Op een informele, stijlvolle en bourgondische manier afscheid nemen van een dierbare vriend of familielid. Het is een fijne gedachte om het afscheid te organiseren op een plek die aansluit bij het leven van de overleden dierbare. Midden in het hart van Utrecht aan de prachtige gracht met uitzicht op de Dom voel en adem je Utrecht in. Als Utrecht’s familiebedrijf staan wij voor jullie klaar en zullen er alles aan doen om de receptie vlot en in stijl te laten verlopen.

Bij het overlijden van een dierbare spelen emoties een grote rol en komt er heel veel bij kijken. Wij nemen alle zorg jullie hierbij volledig uit handen. Wij bieden de persoonlijke aandacht, gastvrijheid en flexibiliteit en een warme en sfeervolle locatie met alle aandacht om uw dierbare te kunnen herdenken.

Onze specialisatie

Als kookatelier zijn wij gespecialiseerd in het maken van verfijnde happen. De catering vullen wij naar uw wens in, dit kan van koffietafel, lunch, receptie tot uitgebreid walking dinner. Als familiebedrijf zijn wij gewend om op maat alles culinair te omlijsten en bespreken we graag alles in een persoonlijk gesprek.

Prijzen

Afhankelijk van het geboekte aantal uren, keuze voor drankafkoop, borrelhappen of een uitgebreid walking dinner stellen wij een offerte op maat op.Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met Suzanne Haartman 06-81013989 of te mailen naar info@grachtenatelier.nl

Onze locaties

Aan de gracht in hartje Utrecht

Grachtenpand Oudegracht 185

De locatie voor creatieve workshops!

Het GrachtenAtelier bestaat uit ons Achterhuis en twee werfkelders. We hebben dus meerdere afgesloten ruimtes voor creatieve workshops, cursussen of meetings. In dit pand is ook ons zusje de GrachtenGalerie gevestigd, waar eigenaresse Caroline Mulders exposeert met andere kunstenaars.

Grachtenpand Oudegracht 207 a/d werf

Deze mooie werfkelder leent zich uitstekend voor diverse culinaire workshops, private diners of recepties tot 150 personen.