Op een informele, stijlvolle en bourgondische manier afscheid nemen van een dierbare vriend of familielid. Het is een fijne gedachte om het afscheid te organiseren op een plek die aansluit bij het leven van de overleden dierbare. Midden in het hart van Utrecht aan de prachtige gracht met uitzicht op de Dom voel en adem je Utrecht in. Als Utrecht’s familiebedrijf staan wij voor jullie klaar en zullen er alles aan doen om de receptie vlot en in stijl te laten verlopen.

Bij het overlijden van een dierbare spelen emoties een grote rol en komt er heel veel bij kijken. Wij nemen alle zorg jullie hierbij volledig uit handen. Wij bieden de persoonlijke aandacht, gastvrijheid en flexibiliteit en een warme en sfeervolle locatie met alle aandacht om uw dierbare te kunnen herdenken.

Onze specialisatie

Als kookatelier zijn wij gespecialiseerd in het maken van verfijnde happen. De catering vullen wij naar uw wens in, dit kan van koffietafel, lunch, receptie tot uitgebreid walking dinner. Als familiebedrijf zijn wij gewend om op maat alles culinair te omlijsten en bespreken we graag alles in een persoonlijk gesprek.

Prijzen

Afhankelijk van het geboekte aantal uren, keuze voor drankafkoop, borrelhappen of een uitgebreid walking dinner stellen wij een offerte op maat op.Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met Suzanne Haartman 06-81013989 of te mailen naar info@grachtenatelier.nl

Onze locaties

Midden in hartje Utrecht…

Werfkelder 185

De creatieve werfkelder is uitermate geschikt voor creatieve workshops, maar biedt ook voldoende mogelijkheden voor culinaire workshops, borrels, vergaderingen en recepties. Of wat dacht je van een combinatie met de GrachtenGalerie? De GrachtenGalerie is boven de werfkelder gevestigd. Vind je het bijvoorbeeld leuk om eerst te borrelen in een echte kunstgalerie? Of wil je tijdens de receptie veel mensen uitnodigen? Dan zijn de werfkelder en de galerie een unieke combinatie.

Werfkelder 207

Deze mooie werfkelder is recentelijk volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een prachtige kookstudio. Deze ruimte leent zich nu goed voor diverse culinaire en creatieve workshops, borrels, recepties, bedrijfsfeesten en trouwfeesten. Deze ruimte biedt mogelijkheden tot 150 personen. Alle workshops, trainingen en arrangementen kunnen afhankelijk van beschikbaarheid op beide locaties geboekt worden.