Willen jullie weer eens wat anders dan vergaderen op kantoor? Vergaderingen op een andere locatie dan jouw bedrijf kunnen heel inspirerend, leerzaam en zinvol zijn! Het GrachtenAtelier helpt hier graag aan mee. De authentieke sfeer van onze twee locaties maakt het verschil. Wij bieden twee unieke werfkelders en de kunstgalerie aan als vergaderruimte. Jullie worden ontvangen met koffie, thee en iets lekkers en vervolgens kan de dag naar eigen wensen worden ingedeeld.

Onze verschillende ruimtes bieden verschillende mogelijkheden:

Werfkelder Oudegracht 207:
• Alleen te boeken in combinatie met een workshop 

Werfkelder Oudegracht 185:
• Lange tafel met stoelen tot 25 personen
• Theater opstelling tot 40 personen

Lunch en combinaties

Lunch/diner
Na of tijdens een intensieve vergadering kan het GrachtenAtelier een compleet verzorgde lunch of diner serveren op basis van jou wensen. Ga je liever een rondje varen door de gracht of picknicken in het park? Dan kunnen wij dit ook voor jullie regelen!

Workshop
Afhankelijk van het doel van de dag kunnen jullie het programma uitbreiden met één van onze workshops. De net nieuw bedachte visie van het bedrijf op een doek schilderen of een intensieve dag afsluiten met een heerlijke kookworkshop.

Alle programma’s voor evenementen worden in goed overleg en op basis van jullie wensen samengesteld. Neem gerust contact met ons op voor meer details en het aanvragen van een passende offerte.

Walking dinner mensen

Onze locaties

Midden in hartje Utrecht…

Werfkelder 185

De creatieve werfkelder is uitermate geschikt voor creatieve workshops, maar biedt ook voldoende mogelijkheden voor culinaire workshops, borrels, vergaderingen en recepties. Of wat dacht je van een combinatie met de GrachtenGalerie? De GrachtenGalerie is boven de werfkelder gevestigd. Vind je het bijvoorbeeld leuk om eerst te borrelen in een echte kunstgalerie? Of wil je tijdens de receptie veel mensen uitnodigen? Dan zijn de werfkelder en de galerie een unieke combinatie.

Werfkelder 207

Deze mooie werfkelder is recentelijk volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een prachtige kookstudio. Deze ruimte leent zich nu goed voor diverse culinaire en creatieve workshops, borrels, recepties, bedrijfsfeesten en trouwfeesten. Deze ruimte biedt mogelijkheden tot 150 personen. Alle workshops, trainingen en arrangementen kunnen afhankelijk van beschikbaarheid op beide locaties geboekt worden.