Aandacht besteden aan een jubileum levert trouwe, hardwerkende medewerkers en trouwe klanten op. Een investering van een jubileum wordt ruimschoots terug verdiend! Vier dat je 10 jaar bestaat en vertel over jouw successen en organiseer een jubileumreceptie met dierbare klanten, leveranciers en/of collega’s midden in de mooiste grachtenstad van Europa ‘Utrecht’.Een trouwe medewerker al jaren in dienst, zet hem of haar in het zonnetje, toon oprechte interesse en organiseer een feestje.

Het GrachtenAtelier staat bekend om haar culinaire passie en we maken van elk uitje een onvergetelijke belevenis. Feestelijke happen, lekkere drankjes, bijpassende muziek en ruimte voor speeches. Op een informele en exclusieve wijze het leven vieren en dankbaar zijn voor alle mooie momenten!

Wat gaan jullie doen?

Uiteraard mogen jullie je uitje persoonlijk aankleden op vele mogelijke manieren. Al onze workshops kunnen ook voor een Jubileum worden geboekt, met extra borreltijd voor speeches en een persoonlijk tintje.

Als enthousiast en creatief bedrijf, gaat wij elke uitdaging aan! Een persoonlijk verhaal of anecdote via een gerecht op ludieke wijze presenteren, niets is onze chef te gek.

Als een medewerker 25 en 40 jaar in dienst is mag je een heel maandsalaris cadeau doen belastingvrij. In de praktijk wordt vaak een persoonlijk cadeau gegeven als mooi aandenken. Kunst leent zich hier uitstekend voor. Met de juiste vragen kan ons zusje ‘De GrachtenGalerie’jullie persoonlijk advies geven over een mooi kunst jubileum- of afscheidscadeau en maken wij er echt een feestmoment van met uitleg over het kunstwerk.Voor vragen bel met Jolien Verhaege 06-13668336 of mail naar info@grachtengalerie.nl of kijk op de website www.grachtengalerie.nl

Prijzen

Afhankelijk van het geboekte aantal uren, keuze voor drankafkoop, borrelhappen of een uitgebreid walking dinner stellen wij een offerte op maat op.Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met Suzanne Haartman 06-81013989 of te mailen naar info@grachtenatelier.nl

Onze locaties

Midden in hartje Utrecht…

Werfkelder 185

De creatieve werfkelder is uitermate geschikt voor creatieve workshops, maar biedt ook voldoende mogelijkheden voor culinaire workshops, borrels, vergaderingen en recepties. Of wat dacht je van een combinatie met de GrachtenGalerie? De GrachtenGalerie is boven de werfkelder gevestigd. Vind je het bijvoorbeeld leuk om eerst te borrelen in een echte kunstgalerie? Of wil je tijdens de receptie veel mensen uitnodigen? Dan zijn de werfkelder en de galerie een unieke combinatie.

Werfkelder 207

Deze mooie werfkelder is recentelijk volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een prachtige kookstudio. Deze ruimte leent zich nu goed voor diverse culinaire en creatieve workshops, borrels, recepties, bedrijfsfeesten en trouwfeesten. Deze ruimte biedt mogelijkheden tot 150 personen. Alle workshops, trainingen en arrangementen kunnen afhankelijk van beschikbaarheid op beide locaties geboekt worden.