Aandacht besteden aan een jubileum levert trouwe, hardwerkende medewerkers en trouwe klanten op. Een investering van een jubileum wordt ruimschoots terug verdiend! Vier dat je 10 jaar bestaat en vertel over jouw successen en organiseer een jubileumreceptie met dierbare klanten, leveranciers en/of collega’s midden in de mooiste grachtenstad van Europa ‘Utrecht’.Een trouwe medewerker al jaren in dienst, zet hem of haar in het zonnetje, toon oprechte interesse en organiseer een feestje.

Het GrachtenAtelier staat bekend om haar culinaire passie en we maken van elk uitje een onvergetelijke belevenis. Feestelijke happen, lekkere drankjes, bijpassende muziek en ruimte voor speeches. Op een informele en exclusieve wijze het leven vieren en dankbaar zijn voor alle mooie momenten!

Wat gaan jullie doen?

Uiteraard mogen jullie je uitje persoonlijk aankleden op vele mogelijke manieren. Al onze workshops kunnen ook voor een Jubileum worden geboekt, met extra borreltijd voor speeches en een persoonlijk tintje.

Als enthousiast en creatief bedrijf, gaat wij elke uitdaging aan! Een persoonlijk verhaal of anecdote via een gerecht op ludieke wijze presenteren, niets is onze chef te gek.

Als een medewerker 25 en 40 jaar in dienst is mag je een heel maandsalaris cadeau doen belastingvrij. In de praktijk wordt vaak een persoonlijk cadeau gegeven als mooi aandenken. Kunst leent zich hier uitstekend voor. Met de juiste vragen kan ons zusje ‘De GrachtenGalerie’jullie persoonlijk advies geven over een mooi kunst jubileum- of afscheidscadeau en maken wij er echt een feestmoment van met uitleg over het kunstwerk.Voor vragen bel met Caroline Mulders 06-26382951 of mail naar info@grachtengalerie.nl of kijk op de website www.grachtengalerie.nl

Prijzen

Afhankelijk van het geboekte aantal uren, keuze voor drankafkoop, borrelhappen of een uitgebreid walking dinner stellen wij een offerte op maat op.Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met Suzanne Haartman 06-81013989 of te mailen naar info@grachtenatelier.nl

Onze locaties

Aan de gracht in hartje Utrecht

Grachtenpand Oudegracht 185

De locatie voor creatieve workshops!

Het GrachtenAtelier bestaat uit ons Achterhuis en twee werfkelders. We hebben dus meerdere afgesloten ruimtes voor creatieve workshops, cursussen of meetings. In dit pand is ook ons zusje de GrachtenGalerie gevestigd, waar eigenaresse Caroline Mulders exposeert met andere kunstenaars.

Grachtenpand Oudegracht 207 a/d werf

Deze mooie werfkelder leent zich uitstekend voor diverse culinaire workshops, private diners of recepties tot 150 personen.