Online workshop Action Painting

De online workshop Action Painting is een van de meest geboekte workshop op dit moment! Informeel, gezellig en creatief als team samen op een ontspannen en veilige manier even iets leuks doen! Vanaf 15 personen te boeken.

Action Painting is een vorm van abstracte kunst, waarbij de schilder het schildersdoek als het ware te lijf gaat. Laag over laag creëer je een bijzonder kunstwerk, waarbij je net zolang door kunt gaan totdat je tevreden bent over het eindresultaat.

We streamen deze workshop live online uit en iedereen kan vanuit huis meedoen! Zo kunt u toch nog een leuk bedrijfsuitje, vriendenuitje of familiefeestje Corona proof bij ons boeken! Wij geven de online workshops ook in het Engels voor Internationale bedrijven over de gehele wereld. Wij zijn flexibel en kunnen op maat een programma samenstellen qua tijd en aantal personen. We kunnen ook meerdere avonden of een heel programma op één dag met verschillende online workshops samenstellen ofwel u kunt ons boeken voor een creatieve demonstratie bij een online event of meeting.

Scroll naar beneden voor meer informatie.

Staffelprijs tussen € 7,50 en € 30,00 p.p. ex btw. en kosten van de pakketten

Plan & boek. Je bent er bijna!

Offerte aanvragen
Beschrijving

We hebben een heel leuk creatief pakket samengesteld ter waarde van € 25,00 p.p. ex btw (inclusief verzendkosten)
Dit pakket is uit te breiden met een schilderschort, schildersezeltje, biertje, borrelnootjes, borrelbox of andere wensen.

  • Canvas schildersdoek 30 bij 40 cm
  • Diverse kleuren acrylverf
  • Penselen
  • Rollers
  • Plamuurmes
  • Instructies

Afhankelijk van het aantal personen, het budget, het aantal avonden en de duur van de workshop maken we graag een offerte op maat op. Informeer via mail (info@grachtenatelier.nl) of telefonische (06-43755744) naar onze oneindige mogelijkheden.

Beoordelingen (1)

1 beoordeling voor Online workshop Action Painting

  1. Carlijn

    Hele leuke workshop om met je team te doen online. Even geen serieuze gesprekken, maar lachen en plezier maken met elkaar! Ook al zit iedereen thuis, we waren toch even samen. Bedankt Caroline voor je uitleg en de leuke workshop!

Een beoordeling toevoegen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie

Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.

Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook

Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook
Coronaproof workshops Coronaproof workshops