10 leukste online workshops die je thuis kunt volgen

online workshop

*Onbeperkte groepsgrootte

Ideaal voor bedrijven, personeelsverenigingen en studentenverenigingen!

We kunnen toch wel spreken van enigszins aparte tijden. Bijna iedereen werkt momenteel vanuit huis, sociale contacten zijn vrij beperkt en het supermarktbezoek is je enige uitje waarbij je verder echt onder de mensen komt. De huidige situatie maakt het volgen van leuke creatieve en culinaire workshops op locatie wat lastig. Maar daar hebben we nu een oplossing voor gevonden! We bieden onze workshops nu namelijk ook online aan! We hebben 10 superleuke creatieve en culinaire workshops die thuis of welke plek dan ook gevolgd kunnen worden. Zo kun je alsnog een leuk bedrijfsuitje, vriendenuitje of familiefeest corona proof bij ons geboekt worden! Bekijk hier de leukste 10 workshops die je online kunt volgen.

Online workshop: Hoe werkt dat nou precies?

De online workshops worden live online vanaf onze locatie in Utrecht uitgezonden. Dit betekent dat iedereen vanuit huis mee kan doen. Op deze manier zijn onze workshops volledig corona proof in (grote) groepen te volgen. Dit betekent dat je alsnog die leuke creatieve of culinaire workshop kunt volgen voor je bedrijfsuitje, vriendenuitje of familiefeestje. De workshops worden in zowel het Nederlands als in het Engels gegeven. Dus ook als je een Internationaal bedrijf hebt, kun je onze workshops volgen.

Hoe kom ik aan de benodigdheden?

Alle benodigdheden voor de workshops zijn voor een meerprijs per persoon bij ons te bestellen. Indien je dit doet, krijg je het workshoppakketje met alle materialen thuisbezorgd. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om zelf de materialen aan te schaffen. De tijdsduur van de online workshops zijn te zien bij de desbetreffende workshops. Omdat de aanvraag vrijwel altijd op maat is, kun je vrijblijvend een offerte aanvragen voor de workshop. Je ontvangt van ons vrijwel direct een offerte op maat.

pakket benodigheden

Creatieve workshops online volgen

Een workshop volgen zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft?! Dat is nu mogelijk! De workshops zijn namelijk online live te volgen. Hoe fijn is het dat je gewoon in je eigen omgeving jouw gewenste creatieve workshop kunt volgen. En op deze manier kunnen we ook de bedrijfsfeestjes, vriendenuitjes en familie-uitjes door laten gaan. Boek dus direct jouw gewenste creatieve workshop online! We hebben een groot aanbod aan superleuke creatieve workshops. Deze vind je hieronder. Hoe het online volgen van de workshops precies werkt staat hierboven uitgelegd. De precieze informatie van de workshops vind je door op de workshop te klikken.

action painting workshop

Action Painting

“Een wit schilderdoek wacht smachtend op jouw creatieve talent!” Ga je schilderij te lijf met deze vorm van abstracte kunst. Het draait niet om het uiteindelijke kunstwerk, maar om de blijvende herinnering van het maken van het kunstwerk!

Bekijk workshop

Workshop Action Painting

Hele leuke workshop om met je team te doen online. Even geen serieuze gesprekken, maar lachen en plezier maken met elkaar! Ook al zit iedereen thuis, we waren toch even samen. Bedankt Caroline voor je uitleg en de leuke workshop!

– Carlijn

Andy Warhol

“De reeks gekleurde portretten van Marilyn Monroe en Elvis Presley, wie kent ze niet?” Teken je eigen portret in de ‘Andy Warhol’ stijl. Durf jij deze creatieve uitdaging? Het resultaat zal verbluffend zijn!

Bekijk workshop

Bob Ross

“Samen Bob Rossen vanuit je eigen atelier!” Je schildert een landschap geheel in de stijl van tv-icoon Bob Ross. Geschikt voor iedereen, jong en oud, beginnend of gevorderd. Een gegarandeerd succes en geslaagd landschap schilderij voor thuis aan de muur.

Bekijk workshop

Dikke Dames Schilderen

“De alom bekende Dikke Dames, wie kent ze niet!” Schilder nu zelf de gezellige dikke dames. Een gegarandeerd hilarische workshop die altijd vergezeld wordt door een glaasje wijn, hapje eten of een lekker drankje.

Bekijk workshop
Gekke koeien

Gekke Dieren Schilderen

“Zet je huisdier volledig in het zonnetje op een unieke manier!” Onder professionele begeleiding probeer je een dier na te maken op je eigen manier. Laat je creativiteit de vrije loop en laat jouw creatie schitteren in je woning. Gegarandeerd een vrolijk eindresultaat.

Bekijk workshop

Stadsgezichten Schilderen

“Schilder je eigen favoriete Hollandse pronkstuk!” Is het de Domtoren, Erasmusbrug, Martinitoren of misschien wel de plaatselijke stadspoort waar jij helemaal van volloopt? Jij schildert als een ware Herman Brood met felle kleuren en dikke lijnen jouw favoriete plekje van Nederland.

Bekijk workshop

Boek online je creatieve workshop

Het boeken van een online workshop is vrij eenvoudig. Je kiest je favoriete online workshop en vraagt vervolgens een offerte aan. Je ontvangt zeer snel van ons een offerte op maat. Direct boeken is niet mogelijk omdat het hierbij vaak gaat om maatwerk i.v.m. onder andere de materialen die we wel of niet moeten meeleveren.

Mocht je onverhoopt vragen hebben, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. Wij hopen jullie snel te zien bij een van onze unieke online workshops.

Contact opnemen

Een reactie op “10 leukste online workshops die je thuis kunt volgen

  1. Pingback: Het leukste en meest unieke bedrijfsfeestje in Utrecht

Reacties zijn gesloten.

Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?