Veelgestelde vragen

Zit je met een vraag? Kijk dan eens tussen onze veel gestelde vragen, wie weet staat jouw vraag hier al tussen. Zo niet, dan kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact opnemen
Accordion Panel

Ons creatieve atelier is open voor groepjes van maximaal 4 personen per groepje. Er zijn maximaal 30 personen per binnenruimte toegestaan. Gezien wij meerdere ruimtes in ons pand hebben, verdelen wij deze 30 personen over meerdere ruimtes in ons pand. We houden nu max 10 personen per ruimte aan, zodat iedereen ruim kan zitten. Ons culinaire atelier is nu gesloten.

Natuurlijk! Wij houden ons aan de regels van het RIVM! We houden netjes 1,5 meter afstand, wassen onze handen regelmatig en hebben overal desinfectie handgel staan. De toiletten, deurposten, klinken etc. worden regelmatig schoongemaakt. Bij onze kookworkshops krijgt iedereen wegwerp handschoentjes aan en uiteraard beschikken we over een professionele horeca afzuiginstallatie in ons kookatelier. De ruimtes zijn in ieder geval ruim genoeg voor het aantal personen wat we nu aannemen, zodat iedereen op een veilige en gezellige manier een uitje kan organiseren.

Sommige creatieve workshops kunnen we live streamen, zodat de medewerkers vanuit huis mee kunnen doen. Als we het op tijd weten (min 2 werkdagen voor de workshop) sturen wij het workshoppakket naar ze op, zodat ze veilig vanuit huis mee kunnen doen. Ofwel ze krijgen een cadeaubon van een inloop workshop opgestuurd en kunnen ze in hun eigen tijd alsnog de workshop bij ons boeken. Indien de groep te klein wordt kan het uitje kosteloos verzet worden naar een andere datum.

Nee, dat is geen enkel probleem. Bij onze workshops en arrangementen gaan wij uit van minimaal aantal (betalende) personen. Voor de meeste creatieve workshops is dat 5 personen en bij culinair is dat 8 personen voor bonbons en high tea en voor de overige kookworkshops zijn dat 10 personen. Indien je bereidt bent om voor dit minimum aantal personen te betalen, dan kun je de workshop ook gewoon met minder personen boeken. Voor kleinere groepen of aanmeldingen hebben wij onze speciale inloopworkshops. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Wij zijn een internationaal bedrijf. Is het ook mogelijk om de workshop in een andere taal te verzorgen?

Onze workshops en arrangementen zijn ook mogelijk in de Engelse taal. Bij onze culinaire workshops zijn de recepten tevens in het Engels.

Op welke tijden beginnen de workshops en arrangementen?

Dat kun je helemaal zelf bepalen! Aangezien wij maatwerk leveren, kijken we naar de groepsgrootte, wensen, budget en het verdere programma. Op basis hiervan sturen wij een voorstel op maat.

Is het mogelijk om zelf meegebrachte consumpties te nuttigen op jullie locatie?

Nee, helaas is dit niet mogelijk. Bij boeking kan men kiezen tussen de optie drankafkoop of de optie drank op nacalculatie. Dit uiteraard tegen gunstige prijzen! Daarnaast kunnen wij ook een lunch en heerlijke (borrel)happen verzorgen.

Is het mogelijk om de locatie te bekijken voor mijn (trouw-)feest?

Ja, natuurlijk! Wij laten jullie graag onze mooie werfkelders zien en de mogelijkheden op onze locatie. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken in de avonduren en op zaterdag (afhankelijk van de drukte van de workshops).

Wat zijn de parkeermogelijkheden in de buurt van het GrachtenAtelier?

De parkeergarage Springweg is op slechts één minuut loopafstand gelegen van het GrachtenAtelier. De parkeergarage is dag en nacht geopend en het tarief is € 3,60 per uur. Het gebied aan de Oudegracht is ook betaald parkeren maar het aantal parkeerplaatsen is beperkt en over het algemeen vaak druk.

Wanneer moeten wij het definitieve aantal personen voor het uitje doorgeven?

Het aantal personen dient uiterlijk twee weken voor de afgesproken workshop bij ons bekend te zijn, op basis hiervan wordt het totale bedrag berekend.

Wanneer moet de betaling van het uitje voldaan zijn?

Het bedrag van de workshop dient uiterlijk 14 dagen voor de aanvang van de workshopt betaald te zijn, door overschrijving op onze bankrekening tenzij anders overeengekomen.

Gaat de workshop of activiteit bij slecht weer door?

Bij de boottochten varen we met open boten die voorzien kunnen worden van gehele of gedeeltelijke overkapping. Slechts bij zeer slechte weersomstandigheden (zoals bij een weeralarm) kunnen we in overleg besluiten om een vaartocht toch af te lasten. Dit gebeurt bijna nooit. Overige buitenactiviteiten, zoals een stadswandeling of een fietstocht, gaan ook bij slecht weer door. Kaplaarzen aan en de regenkleding mee!

Is een bedrijfsuitje aftrekbaar voor het bedrijf?

In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Dit mag ook gelezen worden als; 75% van de medewerkers die behoren tot een bepaalde eenheid of een bepaald teamverband binnen het bedrijf.