Veelgestelde vragen

Zit je met een vraag? Kijk dan eens tussen onze veel gestelde vragen, wie weet staat jouw vraag hier al tussen. Zo niet, dan kun je altijd contact met ons opnemen!

Contact opnemen
Wat is het maximaal aantal personen per ruimte?

We hebben een horeca vergunning tot 150 personen op Oudegracht 207 a/d werf.. Daarnaast hebben we nog een creatief atelier met een capaciteit tot ca 50 personen in een ruimte en ca 75 personen in het gehele pand. Per workshop zijn de aantallen verschillend wat maximaal is.

We adviseren bij inloopworkshops vanaf ca 10 jaar, we leggen de keuze bij de ouder. Bij groepen met grote families is er geen minimum leeftijd.

Nee, dat is geen enkel probleem. Bij onze workshops en arrangementen gaan wij uit van minimaal aantal (betalende) personen. Indien je bereidt bent om voor dit minimum aantal personen te betalen, dan kun je de workshop ook gewoon met minder personen boeken. Voor kleinere groepen of aanmeldingen hebben wij onze speciale inloopworkshops. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Onze workshops en arrangementen zijn ook mogelijk in de Engelse taal. .

De kookworkshops kunnen in de middag starten tussen 1200 en 1300 uur en in de avond tussen 1700 en 1800 uur. We werken in ochtend/middag en aonvd shifts in ons creatieve atelier. De starttijden gaan in overleg.

Nee, helaas is dit niet mogelijk. Bij boeking maak je vooraf een keuze voor het arrangement wat je erbij kan boeken.

De parkeergarage Springweg is op slechts één minuut loopafstand gelegen van het GrachtenAtelier. De parkeergarage is dag en nacht geopend en het tarief is € 2,00 per 20 minuten. Het gebied aan de Oudegracht is ook betaald parkeren maar het aantal parkeerplaatsen is beperkt en over het algemeen vaak druk.

Het aantal personen dient uiterlijk twee weken voor de afgesproken workshop bij ons bekend te zijn, op basis hiervan wordt het totale bedrag berekend.

Het bedrag van de workshop dient uiterlijk 7 dagen voor de aanvang van de workshopt betaald te zijn, door overschrijving op onze bankrekening tenzij anders overeengekomen.

Bij de boottochten varen we met open boten die voorzien kunnen worden van gehele of gedeeltelijke overkapping. Slechts bij zeer slechte weersomstandigheden (zoals bij een weeralarm) kunnen we in overleg besluiten om een vaartocht toch af te lasten. Dit gebeurt bijna nooit. 

In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Dit mag ook gelezen worden als; 75% van de medewerkers die behoren tot een bepaalde eenheid of een bepaald teamverband binnen het bedrijf.

We vragen 10 euro pp aan annuleringskosten indien je één of meerdere personen wilt annuleren. Gelieve ons te mailen naar info@grachtenatelier.nl met datum uitje en aantal personen dat je wilt annuleren. Verzetten mag altijd gratis. Je boeking is één jaar geldig!

Dat is alleen voor inloopworkshops, die bieden we op vaste tijden en dagen aan, boek je met een groep dan kan je ook op andere dagen boeken, zie pagina groepsworkshops