Veelgestelde vragen

Zit je met een vraag? Kijk dan eens tussen onze veel gestelde vragen, wie weet staat jouw vraag hier al tussen. Zo niet, dan kun je altijd contact met ons opnemen!

Nee, dat is geen enkel probleem. Bij onze workshops en arrangementen gaan wij uit van minimaal 10 (betalende) personen, indien je bereidt bent om voor dit minimum aantal personen te betalen, dan kun je de workshop ook gewoon met minder personen boeken. Voor kleinere groepen of aanmeldingen hebben wij onze speciale inloopworkshops. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Onze workshops en arrangementen zijn ook mogelijk in de Engelse taal. Bij onze culinaire workshops zijn de recepten tevens in het Engels.

Dat kun je helemaal zelf bepalen! Aangezien wij maatwerk leveren, kijken we naar de groepsgrootte, wensen, budget en het verdere programma. Op basis hiervan sturen wij een voorstel op maat.

Nee, helaas is dit niet mogelijk. Bij boeking kan men kiezen tussen de optie drankafkoop of de optie drank op nacalculatie. Dit uiteraard tegen gunstige prijzen! Daarnaast kunnen wij ook een lunch en heerlijke (borrel)happen verzorgen.

Ja, natuurlijk! Wij laten jullie graag onze mooie werfkelders zien en de mogelijkheden op onze locatie. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken in de avonduren en op zaterdag (afhankelijk van de drukte van de workshops).

De parkeergarage Springweg is op slechts één minuut loopafstand gelegen van het GrachtenAtelier. De parkeergarage is dag en nacht geopend en het tarief is € 3,60 per uur. Het gebied aan de Oudegracht is ook betaald parkeren maar het aantal parkeerplaatsen is beperkt en over het algemeen vaak druk.

Het aantal personen dient uiterlijk twee weken voor de afgesproken workshop bij ons bekend te zijn, op basis hiervan wordt het totale bedrag berekend.

Het bedrag van de workshop dient uiterlijk 14 dagen voor de aanvang van de workshopt betaald te zijn, door overschrijving op onze bankrekening tenzij anders overeengekomen.

Bij de boottochten varen we met open boten die voorzien kunnen worden van gehele of gedeeltelijke overkapping. Slechts bij zeer slechte weersomstandigheden (zoals bij een weeralarm) kunnen we in overleg besluiten om een vaartocht toch af te lasten. Dit gebeurt bijna nooit. Overige buitenactiviteiten, zoals een stadswandeling of een fietstocht, gaan ook bij slecht weer door. Kaplaarzen aan en de regenkleding mee!

In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Dit mag ook gelezen worden als; 75% van de medewerkers die behoren tot een bepaalde eenheid of een bepaald teamverband binnen het bedrijf.