Bij Het GrachtenAtelier volg je niet alleen de leukste workshops, het is ook dé perfecte locatie voor een private dinner in hartje Utrecht. Wil je samenkomen met bijvoorbeeld collega’s, vrienden en/of familie voor een feestelijke of serieuze aangelegenheid, kies dan één van onze werfkelders en laat je op deze unieke locatie door ons hartelijke team bedienen! Lees verder voor meer informatie of neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Private dining bij GrachtenAtelier

 • Besloten diner in hartje Utrecht
 • Standaard menu of op maat
 • Op loopafstand van Utrecht Centraal en Domtoren
 • Unieke, sfeervolle locaties
 • Voor 20 tot 140 personen

De mogelijkheden

Of je nu iets te vieren hebt, ergens bij stil wilt staan of een zakelijk evenement organiseert, wij helpen je dit zo passend mogelijk te realiseren. Zo wordt onze private dining in Utrecht veel gekozen voor de volgende doeleinden:

 • Nieuwjaarsborrel
 • Kerstdiner
 • Afscheid
 • Zakelijke presentaties
 • Familiedagen
 • (Trouw)recepties
 • Bedrijfsfeesten

Verschillende diners

We bieden verschillende standaard besloten diners in Utrecht aan, maar natuurlijk is het altijd mogelijk om je wensen te delen en in samenspraak ervoor te zorgen dat het menu aan je wensen voldoet. Daarnaast bieden we tijdens de feestdagen een speciaal besloten kerstdiner aan. Een heerlijk vier of vijf gangen diner om sfeervol Kerst te vieren met collega’s, vrienden en/of familie.

Neem contact op om jouw wensen te bespreken

Mini foodparade comfort food

Kleine hapjes die iedereen lust, volledig aan te passen op alle dieetwensen. Prachtig opgemaakt! €49,95 p.p.

Boek ‘Mini Foodparade Comfort Food'

Seizoens mini foodparade

De mini foodparade, maar dan geinspireerd op het huidige seizoen. Dit 8 gangen surprise menu wordt als ‘walking dinner’ uitgeserveerd. €65,- p.p.

Boek ‘Seizoens Mini Foodparade’
Jacqueline

Over chefkok Jacqueline

Koken is chefkok en leermeester Jacqueline Backers met de paplepel ingegeven. Als kind stond zij al in de keuken van het cateringbedrijf van haar moeder. Jacqueline heeft de Hotelschool afgerond en werkt al jaren in de gastvrijheidsbranche. Haar stijl is frivool, kleurrijk, eigentijds met een creatieve twist. Met veel passie stuurt zij het culinaire team aan dat jouw private dining in Utrecht verzorgt. De sfeer is altijd familiair, hartelijk en gastvrij!

“Mi casa es su casa!”

De locaties

Midden in hartje Utrecht

Bij GrachtenAtelier kies je tussen verschillende, bijzondere locaties aan de Oudegracht die dwars door het centrum van Utrecht loopt. De locaties bevinden zich op loopafstand van Utrecht Centraal én de Domtoren. Hier stellen wij onze twee authentieke werfkelders met open keukens, ons historische achterhuis én onze hippe kunstgalerie ter beschikking.

Werfkelder 185

Creatieve werfkelder 185 is niet alleen geschikt voor creatieve workshops, maar ook culinaire workshops, borrels, vergaderingen en recepties. En wat dacht je van je diner combineren met een bezoek aan onze GrachtenGalerie, die boven de werfkelder gevestigd is, voor een borrel vooraf? Ook wanneer je veel mensen wilt uitnodigen is de combinatie werfkelder en galerie ideaal.

Werfkelder 207

Deze mooie werfkelder is recentelijk volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een prachtige kookstudio. Hierdoor leent de ruimte zich nu goed voor verschillende culinaire en creatieve workshops, borrels, recepties, bedrijfsfeesten en trouwfeesten met private dining.

Overige activiteiten

Naast besloten diners in Utrecht, staat GrachtenAtelier natuurlijk bekend om onze originele culinaire en creatieve workshops! Wil je ook nog iets actiefs doen met je gezelschap? Bekijk dan ook vooral de mogelijkheden hiervoor. Voor alle leeftijden en niveaus bieden we passende activiteiten aan. Van gekke dieren schilderen met familie tot erotische bonbons maken tijdens een vrijgezellenfeest!

Wij denken graag met je mee

Dankzij onze jarenlange ervaring met allerlei uiteenlopende evenementen, kunnen we je heel eenvoudig én met veel plezier op weg helpen. Wil je je laten inspireren? Of adviseren? Neem gerust contact met ons op, dan denken we met je mee! Zo organiseren we samen een onvergetelijke private dining ervaring in hartje Utrecht voor jou en je gezelschap.

Neem contact op