Wat kun je verwachten?
Je wordt ontvangen door onze enthousiaste kok(s) in één van onze geweldige locaties in het centrum van Utrecht. Tijdens onze workshop Italiaans koken trekken we alles uit de kast om jullie te helpen het niveau van ‘La Mamma’ te evenaren.
Na een korte uitleg ga je aan de slag: je ontdekt het belang van verse ingrediënten en het zorgvuldig afwegen van de verhoudingen. Je leert meer over de eenvoud en balans die zo typerend zijn voor de Italiaanse keuken. Met slechts een paar simpele ingrediënten zet je iets heel moois op tafel! Na deze workshop begrijp je waarom sommige van deze recepten al eeuwen meegaan: vaak worden ze van generatie op generatie overgedragen.
Risotto maken of een heerlijke tiramisu: jullie gaan het allemaal doen. De geuren van tomaat en basilicum trekken door de ruimte en terwijl je met een heerlijk drankje achter het fornuis staat, zou je bijna denken dat je in Italië bent!
Informeer naar de mogelijkheden!
Had je net iets anders in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bespreek jouw wensen met ons: informeer via e-mail (info@grachtenatelier.nl) wat we voor jouw groep kunnen betekenen!
Vragen?
Heb je een vraag over onze workshops? Bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er wel tussen! Is dat niet zo, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!
Thijs –
In één woord: Fantastisch. Ik ben zelf groot liefhebber van Italiaans eten. Om het zelf te maken, maakt het nog beter. Goed personeel die ons begeleidde tijdens het maken van de overheerlijke Italiaanse gerechten. Ik heb nog nooit zelf pasta gemaakt, maar wat was dit gaaf om te doen.
Dit is zeker een aanrader als je van lekker Italiaans eten houdt. Je werkt in een mooie ruimte, krijgt de goede instructies en uiteindelijk mag je zelf genieten van de gerechten. Als het zonnig weer is, dan lijkt het net of je echt in Italië bent. Super.
Maaike –
Wat een gezellige en ongedwongen sfeer hing er in jullie kookstudio. Niet alle collega’s hadden zin om te koken en zijn uiteindelijk door jullie drankjes gaan rondbrengen. We hebben heerlijk gegeten en na de workshop de stad nog ingedoken. Wat een top locatie hebben jullie, bedankt!
Sem –
We hebben behoorlijk wat spierpijn overgehouden aan het kneden van het pasta deeg, nooit verwacht dat je daar spierbellen voor nodig hebt haha. Een gezellige avond gehad met heerlijk eigengemaakte eten. Complimenten voor chef Merlijn en zijn team. Tot een volgende keer!