Het GrachtenAtelier is uitermate geschikt voor netwerkbijeenkomsten. De stad Utrecht is goed te bereiken vanuit heel Nederland en het GrachtenAtelier ligt op tien minuten loop afstand van het centraal station. Daarnaast zal de informele en familiare sfeer die er in de werfkelders hangt het uitwisselen van ervaringen en kennis stimuleren. Ondertussen voorziet het GrachtenAtelier alle aanwezigen van een culinair hapje en bijpassend drankje.

Alle bedrijfsevenementen worden in goed overleg en op basis van jullie wensen samengesteld. Neem gerust contact met ons op voor meer details en het aanvragen van een passende offerte!

Onze locaties

Midden in hartje Utrecht…

Werfkelder 185

De creatieve werfkelder is uitermate geschikt voor creatieve workshops, maar biedt ook voldoende mogelijkheden voor culinaire workshops, borrels, vergaderingen en recepties. Of wat dacht je van een combinatie met de GrachtenGalerie? De GrachtenGalerie is boven de werfkelder gevestigd. Vind je het bijvoorbeeld leuk om eerst te borrelen in een echte kunstgalerie? Of wil je tijdens de receptie veel mensen uitnodigen? Dan zijn de werfkelder en de galerie een unieke combinatie.

Werfkelder 207

Deze mooie werfkelder is recentelijk volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een prachtige kookstudio. Deze ruimte leent zich nu goed voor diverse culinaire en creatieve workshops, borrels, recepties, bedrijfsfeesten en trouwfeesten. Deze ruimte biedt mogelijkheden tot 150 personen. Alle workshops, trainingen en arrangementen kunnen afhankelijk van beschikbaarheid op beide locaties geboekt worden.