Midden in hartje Utrecht, op loopafstand van de Domtoren en het Centraal Station bevindt zich het GrachtenAtelier. Wij beschikken over een twee prachtige authentieke werfkelders met open keukens, een historisch achterhuis en een hippe kunstgalerie aan de Oudegracht, die uitermate geschikt zijn voor Private Dining!

Mi casa es su casa!

Chefkok/leermeester Jacqueline Backers heeft koken met de paplepel meegekregen. Als kind stond zij al in de keuken van het cateringbedrijf van haar moeder. Jacqueline heeft de Hotelschool afgerond en werkt al jaren in de gastvrijheidsbranche. Haar stijl is frivool, kleurrijk, eigentijds met een creatieve twist. Met heel veel passie stuurt zij het culinaire team aan. De sfeer bij het GrachtenAtelier is familiair, hartelijk en gastvrij! Mi casa es su casa!

Wij hebben meerdere diners samengesteld en onderstaand staan alle mogelijkheden die we standaard aanbieden. Heeft u andere wensen neem dan contact met ons en gaan we graag met u in gesprek.  U kunt ons bereiken op 06-43755744 of ons mailen op info@grachtenatelier.nl.

€ 49,95 p.p. incl. btw

Private Dining

Seizoens mini foodparade

€ 65,00 p.p. incl. btw
Coronaproof workshops Coronaproof workshops
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?