Online workshop Stadsgezichten schilderen

Wat maakt jouw lievelingsstad uniek? In deze online workshop leg je jouw favoriete Nederlandse stadsgezicht vast op het doek in een speelse, kleurrijke stijl. Samen met je team! Of het nu de Domtoren, de Oudegracht, Erasmusbrug, het Paleis aan de Dam of de Stadspoort van Amersfoort wordt: wij begeleiden jou en je andere groepsleden en laten jullie schitteren tot je iets hebt gemaakt dat niet onder doet voor een echte Herman Brood!

Staffelprijs tussen € 30,00/49,50 p.p. ex btw

Wie, wat, waar?

Tijdens deze workshop maak je een stilleven van jouw favoriete Nederlandse stad. Of ja, stilleven… Het wordt een kleurrijke bedoening, met dikke lijnen en felle kleuren! Lekker impressionistisch: denk aan de kunstwerken van ons grote voorbeeld Herman Brood. Je begint met een grove schets en kleurt later jouw creatie in met de mooiste kleuren acrylverf. Je houdt via de livestream contact met je teamgenoten en bekijkt hoe zij het eraf brengen als echte kunstschilders. Welke steden komen er nog meer allemaal voorbij?

Deze online workshop kun je vanuit je eigen huiskamer volgen: wij zenden de workshop namelijk live uit via een livestream. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een apparaat waar je de workshop op kunt volgen. Als deelnemer krijg je van tevoren een creatief schilderpakket in huis, waarmee je helemaal klaar bent om van start te gaan!

 • Locatie: Online (vanuit huis te volgen)
 • Tijdsduur: Flexibel (naar wens)
 • Deelnemers: Vanaf 15 personen

Meer informatie

Ready? Plan & boek. Je bent er bijna!

Offerte aanvragen

*Ideaal voor grote groepen!

Geen limiet voor de groepsgrootte. Leuk voor bedrijven, personeelsverenigingen en studentenverenigingen!

100% coronaproof

Veilig thuis en toch samen: met onze online workshops doe je gemakkelijk iets gezelligs en creatiefs en blijft iedereen gezond!

Engels?

We geven de online workshops ook in het Engels: handig voor internationale bedrijven of studentenverenigingen!

Ben je met minder personen?

Met minder dan het minimaal aantal personen deelnemen? Dat kan! We bieden ook online inloop workshops aan. Die zijn al vanaf 1 persoon te boeken.

Wat kun je verwachten?

Eén van onze hosts heet je aan het begin van de workshop van harte welkom in de online schilderomgeving en vertelt je het idee achter de stadsgezichten. Je kunt met je teamgenoten verhalen uitwisselen over jouw favoriete stad, en je host denkt natuurlijk mee over hoe je dit op het doek tot leven kunt brengen. Zo leer je elkaar ook nog eens op een unieke manier kennen!

Vervolgens ga je aan de slag met de materialen die in je creatieve pakket zitten: met behulp van verschillende kleuren acrylverf maak je jouw eigen stadsgezicht. Daarbij krijg je alle vrijheid, en voldoende begeleiding om echt een mooi kunstwerk te maken! Aan het eind van de workshop heb je een superleuk schilderij gemaakt dat een glimlach op je gezicht tovert: een mooi eerbetoon aan jouw favoriete Nederlandse stad.

Informeer naar de mogelijkheden!

Had je net iets anders in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bespreek jouw wensen met ons: informeer via e-mail (info@grachtenatelier.nl) of telefonisch (06 – 4375 5744) wat we voor jouw groep kunnen betekenen!

Vragen?

Heb je een vraag over onze workshops? Bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er wel tussen! Is dat niet zo, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

3 beoordelingen voor Online workshop Stadsgezichten schilderen

 1. Wouter

  Iedereen had zijn eigen stadsgezicht geschilderd! Erg leuk omdat ons personeel door het gehele land zit en iedereen zijn mooiste plekje presenteerde aan het gehele bedrijf! Goed georganiseerd, mooi pakketje, erg leuk om toch even wat te doen in Coronatijd met je eigen bedrijf!

 2. P. van de Klok

  Als teamuitje hebben we de workshop Stadsgezichten gevolgd. Op aanrader van een andere afdeling zijn wij met onze eigen afdeling een workshop gaan volgen. Met een team van 130 personen hebben we via Zoom een leuke middag gehad. Een goede oplossing voor een teamuitje. Zelfs ons personeelslid in Griekenland heeft het pakket goed en snel ontvangen. Leuke ervaring.

 3. Karina

  Met 250 personen de workshop kunnen volgen. Goede communicatie voor, tijdens en na de workshop. Bedankt Jacqueline voor het organiseren van het uitje!

Een beoordeling toevoegen

Wat is er inbegrepen?

 • Professionele begeleiding via de livestream
 • Creatief pakket met schildersdoek, acrylverf en penselen*
 • Duidelijke instructies op papier
 • Je eigen stadsgezicht maken
 • De begeleiding of vrijheid die jij nodig hebt
* Dit pakket is uit te breiden met een schilderschort, schildersezeltje, biertje, borrelnootjes, borrelbox of andere wensen.

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie

Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.

Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook

Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?