Route

Routebeschrijving met de auto

Met de auto naar het GrachtenAtelier? Vul hieronder je postcode, straat en huisnummer in en je route wordt direct gepland!

Parkeren kan het beste in de Springweggarage. Deze is te bereiken via de Mariaplaats. Vanaf de parkeergarage is het slechts één minuut lopen naar het GrachtenAtelier. Het tarief van de parkeergarage is €3,60 per uur.

Tevens is het mogelijk om uitrijkaarten via ons te bestellen, informeer snel naar de mogelijkheden!

Routebeschrijving met de trein

Komt je met de trein, dan loop je vanuit de stationshal van Utrecht CS het winkelcentrum Hoog Catherijne in. Als je Hoog Catherijne in loopt sla je vervolgens rechtsaf, richting de Lush, en nogmaals rechts het Godebaldkwartier in. Neem hier aan het einde bij de Albert Heijn de uitgang Moreelsepark. Ga onder aan de (rol)trap linksaf en steek bij de stoplichten de autoweg over.

Loop vervolgens rechtdoor, langs café ‘Stairway to Heaven’ en ga dan rechtsaf. Je komt dan uit op de Mariaplaats. Sla hier linksaf de Zadelstraat in. Aan het einde van deze straat ga je rechtsaf de Lijnmarkt op. De Lijnmarkt loopt vervolgens over in de Oudegracht en hier vind je het GrachtenAtelier aan de rechterkant van de gracht aan de werf op nummer 185 en 207.

LET OP! De ingang voor de werfkelders zijn te vinden aan het water. Je kunt deze bereiken via een trap naar de kade. Voor 185 is dit bijvoorbeeld op de hoek recht tegenover de stomerij, en voor 207 voor het restaurant Rhodos.

Werfkelder 185

Werfkelder 207