14 jaar GrachtenAtelier vertaald in de 14 wijsheden van Johan Cruijff!

14 johan cruiff wijsheden

Het getal: 14. Je kent het wel. Het nummer van de fantastische Nederlandse voetballer aller tijden: Johan Cruijff. Hij was bekend om zijn nauwkeurige spel binnen de lijnen, zijn onnavolgbaarheid buiten de lijnen en niet te vergeten zijn 14 wijsheden.

14 jaar geleden hebben Caroline en Jacqueline het GrachtenAtelier opgericht en al 14 jaar houden wij ons aan de 14 wijsheden van Johan Cruijff en graag delen wij onze kennis en ervaring met jullie!

De wijsheden

1. Teamspeler

Elkaar helpen en het voor elkaar opnemen. De taken voor, tijdens en na de workshops, alles wordt in teamverband gedaan. Dit staat centraal binnen het personeel van GrachtenAtelier. Het personeel vormt een hechte familie. Of er nou hulp nodig is bij de creatieve afdeling, de culinaire afdeling of de galerie, het maakt niet uit. Binnen GrachtenAtelier werkt niemand alleen.

Alleen is mogelijk, maar samen sta je sterk

2. Verantwoordelijkheid

Elke teamspeler binnen GrachtenAtelier heeft zijn eigen verantwoordelijkheid. Het maakt niet uit aan welk functie je zit. Alle functies zijn belangrijk en samen staan we sterk!

Werk hard en blijf gemotiveerd, want elk helpende hand telt mee

3. Respect

Jong of oud. Zwart of wit. Blond of rood haar. Binnen het team van GrachtenAtelier, maar ook zeker daarbuiten, maakt het niet uit hoe jij eruit ziet, hoe je bent of hoe jij je voelt. You are one of the family, als je een voet binnen zet in GrachtenAtelier.

Heb respect voor een ander, zoals jij respect wilt ontvangen

4. Integratie

Het GrachtenAtelier verwelkomt nieuwe medewerkers en gasten met een warm hart. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt en we het samen doen!

Betrek ook anderen bij jouw activiteiten

5. Initiatief

Misschien heb jij dit ook weleens? Je wilt Iets nieuws proberen, maar twijfelt of dat op prijs wordt gesteld, zowel thuis als binnen het bedrijf. Bij ons hoeft niemand bang te zijn. GrachtenAtelier moedigt het juist aan dat haar personeel en onze gasten initiatieven tonen. Heb je nog nooit geschilderd of gekookt, het maakt niet uit, elk idee of concept is welkom. Hierdoor ontstaan er nieuwe ideeën en innoveren we continu. Stilstand is achteruit gang.

Nieuwe creaties, begint bij iets uitproberen

6. Coachen

Om het team goed draaiende te houden, mag coaching niet ontbreken. Collega’s helpen elkaar als dat kan en nodig is, dat wordt erg gewaardeerd. We hebben meerdere leermeesters rondlopen en veel jong talent wat we opleiden voor het evenementen vak.

In een team probeer je elkaar altijd te helpen

7. Persoonlijkheid

Je hoeft jezelf niet te veranderen voor een ander, alleen als jij dat zelf wilt. Bij het GrachtenAtelier houden wij van de echte jij! En daarbij kan je blij, teleurgesteld of verdrietig zijn. Of je nou een collega of te gast bent, wees trots op jezelf en laat dat ook zien. Wees wie je bent, want GrachtenAtelier is er voor iedereen! Doordat iedereen bij ons zichzelf mag zijn, ontstaan er prachtige creaties en mooie ervaringen.

Wees wie je bent

8. Sociale betrokkenheid

Wij zetten ons in voor Duurzaamheid. Want elk zet helpt naar een positieve verandering voor het milieu en maatschappij. Daarom streven wij naar zo min mogelijk waste en kopen zoveel mogelijk lokaal in. Ook onderhouden wij goede contacten met scholen en zetten wij ons in voor de jeugd om hen een zo goed mogelijke eerste werkervaring te bieden, waar ze jaren nog plezier van hebben. Daarnaast organiseren wij uitjes voor goede doelen en werken we samen met bv de daklozen, die bij ons rondleidingen geven.

Belangrijk in de evenementenwereld, maar ook daarbuiten

9. Techniek

Schilder als Bob Ross of kook als Jamie Oliver. Het begint allemaal bij de basis. Hoe kan jij nou zo goed zijn als de bovengenoemde? Trainen, trainen en nog eens trainen. Ons team helpt jou hierbij! Wij hebben zelf onze eigen GrachtenAcademie opgezet en trainen ons gehele personeel het gehele jaar door. Zodat iedereen over een goede techniek beheerst om zijn/haar vak goed uit te kunnen oefenen

Als je de techniek maar onder de knie hebt! De rest komt vanzelf!

10. Tactiek

Eerst bewegen en daarna lekker eten, of is het nou andersom? Bijna 100.000 gasten gingen u voor, wij hebben de ervaring als GrachtenAtelier hoe de perfecte dag eruit zal zien. Durf te vertrouwen op een goede partner en bepaal samen de tactiek van de dag.

Weten wat je doet

11. Ontwikkeling

Stay-up- to- date. Volg de trends en ontwikkelingen. Wat is er nu op dit moment hip en aantrekkelijk? Wij blijven graag op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Zo bedenken wij nieuwe workshops en evenementen die aansluiten bij het tijdperk en trends. Daarnaast leren wij het personeel de nieuwste ontwikkelingen, wij staan niet stil!

Stay-up-to-date!

12. Leren

Binnen ons bedrijf is niemand uitgeleerd. Geen enkel persoon weet en of kunt alles. Wij leren elke dag iets nieuws, om zo onze professionaliteit uit te breiden en de workshops en evenementen zo goed mogelijk uit te voeren. Ben jij al uitgeleerd? Daarnaast vinden wij het leuk om onze gasten te inspireren en ze een beetje uit hun comfortzone te laten stappen. Creativiteit is een vak en dat vak dragen wij graag over tijdens onze creatieve en culinaire workshops.

Probeer iedere dag weer wat nieuws te leren

13. Samenspelen

Wat is er nou leuker dan samen spelen? Als team geven wij de workshop samen, elke rol is belangrijk en samen hebben we elkaar nodig om succesvol te zijn. Dit geldt ook voor onze gasten. Als team gaan ze samen aan de slag om tot de mooiste resultaten, creaties of gerechten te komen. Bij ons is iedereen gelijk, we doen het samen! Maar momenteel wel op 1,5 meter afstand ;).

Wezenlijk onderdeel van het spel

14. Creativiteit

Creativiteit is de zuurstof van ons bedrijf, samen los gaan en je handen laten spreken. Wat is er nou mooier dan los te gaan op het schilderdoek of de gekste gerechten maken in een sfeervolle en informele ambiance. Durf jezelf te uiten en laat je inspireren door onze creatieve team!

De kracht van GrachtenAtelier!
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?