Mystery Cooking

Laat je tijdens deze workshop verrassen door de verse ingrediënten op het kookeiland. Samen in teams nieuwe gerechten verzinnen en bereiden! Laat zien hoe creatief en culinair jullie zijn en wat voor bijzonders jullie als team op tafel zullen zetten!

€ 69,50 p.p. incl. btw

Wie, wat, waar?

 • Tijdsduur: 3 uur
 • Deelnemers: Vanaf 15 personen te boeken, indien jullie als groep de ruimte exclusief willen boeken zonder andere groep ernaast vragen we een meerprijs afhankelijk van het aantal personen. Vanaf 25 personen boek je altijd exclusief onze werfkelder.

Goed om te weten

Via onze website kun je deze workshop boeken voor groepen tussen de 15 en 50 deelnemers. Is je groep groter, of wil je boeken op een dag die je niet in de planningstool ziet staan? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen!

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een basisarrangement (prijzen p.p.)
Aanvullende opties (drankjes zijn onbeperkt)

Engels?

We geven de workshops ook in het Engels: handig voor internationale bedrijven of studentenverenigingen!

Ben je met minder personen?

Met minder dan het minimaal aantal personen deelnemen? Dat kan! We bieden inloopworkshops aan. Die zijn al vanaf 1 persoon te boeken.

Ben je met meer personen?

Ben je met meer dan het maximaal aantal personen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen altijd een passend voorstel doen!

Bij deze culinaire workshop staan improvisatie, creativiteit, gezelligheid en samenwerking voorop! Het menu wordt dagelijks door onze chef samengesteld en geïnspireerd op het seizoen. We kunnen uiteraard rekening houden met alle dieetwensen en het menu eventueel volledige lactosevrij, glutenvrij en vega(n) maken.

Wat kenmerkt deze kookworkshop?

 • Sfeervolle werfkelder
 • Professionele begeleiding
 • Winkeltje met allerlei verse ingrediënten
 • Kennismaking met smaken en texturen
 • Eigen inzicht en creativiteit toepassen
 • Opmaak en mise-en-place tips per team
 • 10  gangen surprise menu bestaande uit diverse voor, hoofd en nagerechten

Informeer naar de mogelijkheden!

Had je net iets anders in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bespreek jouw wensen met ons: informeer via e-mail (info@grachtenatelier.nl) of telefonisch (06 – 4375 5744) wat we voor jouw groep kunnen betekenen!

Vragen?

Heb je een vraag over onze workshops? Bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er wel tussen! Is dat niet zo, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

4 beoordelingen voor Mystery Cooking

 1. Bram

  Ik heb deze workshop van m’n ouders voor m’n verjaardag gekregen. Zelf ben ik dol op koken en dit was de ideale workshop. Op de mooie locatie werden we goed ontvangen en goed geholpen tijdens de workshop. Het mooie aan deze workshop is dat je met de producten een eigen nieuwe gerecht kan maken, er zitten geen grenzen aan. Dat werd ook door het vriendelijke personeel duidelijk gemaakt.
  Ik ben zeer blij met het resultaat en het was een heel gezellige en sfeervolle dag bij het GrachtenAtelier.

 2. Patricia

  Wat ik heel leuk vind is dat je je eigen fantasie kunt gebruiken voor de materialen die je krijgt aangeleverd, zonder receptuur, test je meteen je vindingrijkheid als je onverwacht gasten thuis krijgt en je moet roeien met de riemen die je hebt, ik heb hier weer super ideeën opgedaan.

 3. Josephine

  Gezellig en informeel teamuitje, Coronaproof op 1,5 meter, vriendelijk personeel, mooie ruimte en lekker eten!

 4. Teun

  Bedankt voor de topavond! Samen met mijn vrienden de “masterchef” worskhop gedaan. We hebben echt gelachen, heerlijk gegeten en het gezellig met jullie gehad.

Een beoordeling toevoegen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?