Mystery Cooking

Duur: 3 uur
Vanaf 15 personen te boeken

Laat je tijdens deze workshop verrassen door de verse ingrediënten die je zult aantreffen op het kookeiland. Samen in teams nieuwe gerechten verzinnen en bereiden! Laat zien hoe creatief en culinair jullie zijn en wat voor bijzonders jullie als team op tafel zullen zetten!

Offerte aanvragen

 

€ 65,00 p.p. incl. btw

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een basisarrangement (prijzen p.p.)
Aanvullende opties (drankjes zijn onbeperkt)
Beschrijving

Bij deze culinaire workshop staan improvisatie, creativiteit, gezelligheid en samenwerking voorop! Het menu wordt dagelijks door onze chef samengesteld en geïnspireerd op het seizoen. We kunnen rekening houden met alle dieetwensen en het menu ook volledige lactosevrij, glutenvrij en vega(n) maken.

Laat je tijdens deze workshop verrassen door de prachtige en verse ingrediënten die je zult aantreffen op het kookeiland.

Wat bieden wij:

 • Sfeervolle werfkelder
 • Professionele begeleiding
 • Winkeltje met allerlei verse ingrediënten
 • Kennismaking met smaken en texturen
 • Eigen inzicht en creativiteit toepassen
 • Opmaak en mise-en-place tips per team

Via de site kan je meteen boeken op data en tijden die wij hebben opengezet voor groepen tussen de 15 en 50 personen. Is de groep groter of wil je op een andere dag boeken mail ons op info@grachtenatelier.nl of bel met Jacqueline op 06-43755744.

Beoordelingen (4)

4 beoordelingen voor Mystery Cooking

 1. Bram

  Ik heb deze workshop van m’n ouders voor m’n verjaardag gekregen. Zelf ben ik dol op koken en dit was de ideale workshop. Op de mooie locatie werden we goed ontvangen en goed geholpen tijdens de workshop. Het mooie aan deze workshop is dat je met de producten een eigen nieuwe gerecht kan maken, er zitten geen grenzen aan. Dat werd ook door het vriendelijke personeel duidelijk gemaakt.
  Ik ben zeer blij met het resultaat en het was een heel gezellige en sfeervolle dag bij het GrachtenAtelier.

 2. Patricia

  Wat ik heel leuk vind is dat je je eigen fantasie kunt gebruiken voor de materialen die je krijgt aangeleverd, zonder receptuur, test je meteen je vindingrijkheid als je onverwacht gasten thuis krijgt en je moet roeien met de riemen die je hebt, ik heb hier weer super ideeën opgedaan.

 3. Josephine

  Gezellig en informeel teamuitje, Coronaproof op 1,5 meter, vriendelijk personeel, mooie ruimte en lekker eten!

 4. Teun

  Bedankt voor de topavond! Samen met mijn vrienden de “masterchef” worskhop gedaan. We hebben echt gelachen, heerlijk gegeten en het gezellig met jullie gehad.

Een beoordeling toevoegen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Leuke workshop Dikke dames gedaan. Professionele begeleiding, meer dan voldoende materialen. Heerlijk om je hoofd even leeg te maken met vrienden of collega's onder het genot van een hapje en een drankje.
Favicon grachtenatelier

Vanessa / Facebook
Wat ik zo leuk vind aan dit bedrijf is dat er veel interactie is met de klanten. Het personeel is enthousiast en beantwoorden alle vragen die er waren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
Favicon grachtenatelier

Shanti / Facebook
Coronaproof workshops Coronaproof workshops
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?