Mystery Cooking

Ben jij klaar om je creatieve talent in de keuken op de proef te stellen? In deze workshop krijg je een tafel vol verse ingrediënten tot je beschikking, en verder geen script. Het recept verzin je namelijk helemaal zelf met je team! Je maakt samen een walking dinner en bent als team verantwoordelijk voor één van de vele gangen. Wat voor lekkers zetten jullie op tafel?

€ 74,50 p.p. incl. btw

Wie, wat, waar?

Laat je tijdens deze workshop verrassen door de verse ingrediënten op het kookeiland. Wat heeft onze chef voor jullie in petto? In teams ga je nieuwe gerechten verzinnen en natuurlijk daarna ook bereiden. Laat zien hoe creatief en culinair jullie zijn en wat voor bijzonders jullie als team op tafel zullen zetten! Je groepsgenoten zullen je dankbaar zijn: na jullie kooksessie mogen jullie namelijk het complete 10 gangen menu met z’n allen opsmikkelen. Dit wordt een culinaire middag of avond om nooit te vergeten!

  • Locatie: GrachtenAtelier, in één van onze sfeervolle locaties in het centrum van Utrecht (horecavergunning tot 150 personen)
  • Tijdsduur: 3 uur
  • Deelnemers: Vanaf 17 personen (jan/aug) vanaf 22P (sept/nov), vanaf 25P dec. tot ca 75 personen, grotere groepen zie FoodBattle

Offerte aanvragen

Plan & boek. Je bent er bijna!

Kies een arrangement

Verplicht basisarrangement (p.p.)

Engels?

We geven de workshops ook in het Engels: handig voor internationale bedrijven of studentenverenigingen!

Ben je met minder personen?

Met minder dan het minimaal aantal personen deelnemen? Dat kan! We bieden inloop workshops aan. Die zijn al vanaf 1 persoon te boeken.

Ben je met meer personen?

Ben je met meer dan het maximaal aantal personen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen altijd een passend voorstel doen!

Wat kun je verwachten?

Onze professionele chefs ontvangen jullie met veel plezier en enthousiasme in één van onze prachtige kookstudio’s in hartje Utrecht. Na een korte introductie worden jullie ingedeeld in groepjes voor de verschillende gerechten, en dan is het tijd om aan de slag te gaan! Wat gaan jullie maken van de ingrediënten die tot jullie beschikking staan? Natuurlijk staan onze chefs voor jullie klaar om jullie te begeleiden, in het bedenken én het maken van jullie gerecht. Improvisatie, creativiteit, gezelligheid en samenwerking staan de hele workshop voorop!

Zijn alle gerechten klaar en mooi opgemaakt? Dan wordt het tijd om alle gerechtjes te gaan proberen! Een drankje erbij en proeven maar. Wat is jouw favoriet, en welk gerecht ga je zeker thuis nog eens maken? Je zult voldoende inspiratie opdoen!

Informeer naar de mogelijkheden!

Had je net iets anders in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bespreek jouw wensen met ons: informeer via e-mail (info@grachtenatelier.nl) of telefonisch (06 – 4375 5744) wat we voor jouw groep kunnen betekenen!

Vragen?

Heb je een vraag over onze workshops? Bekijk dan eens onze pagina met veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er wel tussen! Is dat niet zo, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

1 beoordeling voor Mystery Cooking

  1. N. Bakker

    Mooie ingrediënten, goede begeleiding en heerlijk gekookt. Prachtige locatie midden in Utrecht. Top avond gehad, was best een uitdaging met al onze dieetwensen, maar iedereen heeft lekker gegeten en genoten.

Een beoordeling toevoegen

Een uitgebreid dienstenaanbod

Creatieve workshops

Bekijk categorie

Culinaire workshops

Bekijk categorie

Inloop workshops

Bekijk categorie

Private Dinner

Bekijk categorie
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?