Nooit meer cadeaustress dankzij onze bonbon workshop!

Bonbon workshop

Bijna iedereen kent het wel. Er komt weer een verjaardag, afscheid of andere gelegenheid aan en je hebt weer eens geen idee wat je moet geven. Geen paniek: we got you! Met onze bonbon workshop leer je alles wat je moet weten om je eigen signature bonbon te creëren. Want met chocola zit je (bijna) altijd goed! In deze blog delen we alles wat je hierover moet weten en helpen we je graag op weg met een beetje inspiratie.

De GrachtenAtelier bonbon workshop

Tijdens de GrachtenAtelier bonbon workshop leer je in 2,5 uur hoe je verschillende bonbons maakt. Na een korte uitleg ga je zelf aan de slag met al onze verschillende ingrediënten, niks is te gek! Ook leer je overheerlijke ganaches klaar te maken, zodat je je bonbons naar wens kunt versieren. Hoeveel bonbons heb je nodig om ‘bedankt voor het uitlaten van de hond!’ te spellen? Aan het eind van de workshop leer je ook hoe je de bonbons passend inpakt om je cadeau helemaal compleet te maken.

bonbon workshop

Samen bonbons maken

Je kunt zelf de bonbon workshop volgen, maar je kunt natuurlijk ook iemand meenemen! Wat dacht je ervan om niet de bonbons cadeau te doen, maar de workshop zelf? Zeker als je op zoek bent naar een iets groter cadeau, bijvoorbeeld voor de verjaardag van je vader of beste vriend. Met de bonbon workshop doe je een herinnering cadeau die jullie altijd bijblijft.

Kom je alleen, met z’n tweeën of in een groepje van minder dan 12 personen? Meld je dan aan voor de inloop workshop bonbons maken.

Of kom gelijk met je hele familie, vriendengroep of collega’s langs! De workshop is namelijk ook perfect voor iedereen die nog op zoek is naar een leuke activiteit voor verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld voor een familiedag, bedrijfsuitje of wat dacht je van een babyshower of vrijgezellenfeest? Samen lekker culinair bezig zijn en daarna elkaars creaties uitproberen en beoordelen is altijd een succes.

Lees meer over de groepsworkshop bonbons maken >

Lees meer over de groepsworkshop bonbons maken

Spice it up a little met erotische bonbons

Laat een onvergetelijke indruk achter met onze sexy erotische bonbons. Natuurlijk leuk om te geven, maar nóg leuker om samen te maken tijdens de erotische bonbon workshop. Durf jij het aan om jouw date hiermee naartoe te nemen? Dan garanderen we je dat jullie dat niet snel vergeten en hier nog lang van kunnen nagenieten. En niet alleen van de bonbons natuurlijk… De erotische bonbon workshop is ook de perfecte activiteit voor vrijgezellenfeestjes!

Lees meer over onze workshop erotische bonbons maken

Skills voor het leven

Het product van de bonbon workshop is natuurlijk meer dan een doosje met chocola die je één keer cadeau geeft. Jij hebt nu de skills in huis om thuis verder te experimenteren en tot jouw perfecte bonbon te komen. Welke smaken passen het best bij elkaar en bij jou?

Online vind je vervolgens de meest originele bonbonvormen. Denk bijvoorbeeld aan hondjes, voor die buren die de hond uitlieten, weet je nog? Autootjes voor je zusje die haar rijbewijs heeft gehaald, kerstbomen en -sterren om je schoonvader te bedanken voor het overheerlijke kerstdiner of gewoon een hartje, voor Valentijnsdag!

We zeiden het toch: we got you. Dankzij de GrachtenAtelier bonbon workshop heb jij nooit meer cadeaustress. Wie ga jij verrassen?

Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?